Tatil göçünden dönüş gece boyunca sürdü

Tatil göçünden dönüş gece boyunca sürdü

9 günlük bayram tatilinin son günlerinde İstanbul ve çevre illerine dönüş yolcuğuluna geçen vatandaşlar, otoyollarda uzun araç kuyrukları oluşturdu. Özellikle bayramın 3. günü Gebze - Orhangazi - İzmir otoyolunda sabah saatlerinden itibaren başlayan trafik yoğunluğu gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Trafikte ki yoğunluk Bursada Bugün drone görüntülerine yansıdı. 

2024.04.13 09:36 - Son Güncellenme: 2024.04.13 09:42 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Tatil göçünden dönüş gece boyunca sürdü

Geçtiğimiz hafta Cuma günü itibariyle 9 günlük Ramazan tatilinin fırsata çeviren milyonlarca vatandaş memleketlerine ve tatil bölgelerine gitmek için başta İstanbul olmak üzere yaşadığı şehirleri adeta  boşalttı.

Tatilin ilk günlerinde İstanbul'dan İzmir ve çevre illerine doğru yollarda olan yoğunluk tatilin son günlerinde ise ters istikametlerde yaşanmaya başladı. 

Gebze - Orhangazi -İzmir otoyolunun Bursa geçiş noktalarında dönüş yapmak isteyenlerin araçları uzun araç kuyrukları oluştururken, özellikle bayramın son günü erken saatlerde daha da artan yoğunluk gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Otoyolun yoğun olduğu gören vatandaşların bazıları ise alternatif olarak ücretsiz Bursa - İstanbul yoluna yönelince bu kez aynı yoğunluk Gemlik - Orhangazi - Yalova arasında ki yolda yaşandı.

Öte yandan tatilin bitmesine 1 gün kala, trafikte başlayan yoğunluğun bugün ve yarın zirveye çıkması bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.13 09:36 - Son Güncellenme: 2024.04.13 09:42 - FATİH MISIR
A