Seda Bakan ile Berfu Yenenler'in baby shower tartışması gündem oldu!

Seda Bakan ile Berfu Yenenler'in baby shower tartışması gündem oldu!

Oyuncu Seda Bakan, Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. İkilinin programdaki baby shower değerlendirmesi sosyal medyada gündem oldu.

2024.04.30 16:08 - Son Güncellenme: 2024.04.30 16:09 - Magazin - NTV
A
Seda Bakan ile Berfu Yenenler'in baby shower tartışması gündem oldu!

YouTube kanalındaki programında her hafta yeni bir ünlü ismi ağırlayan Berfu Yenenler'in son konuğu oyuncu Seda Bakan oldu.

Ünlü biri gibi yaşamadığını, Gebze'de büyüdüğünü ve mahalle çocuğu olduğunu söyleyen Seda Bakan, baby shower hakkındaki açıklamalarıyla gündem oldu.

"Ben gelenekselliğe çok düşkün bir insanım" diyen Seda Bakan, ailesinden beslendiğini ifade etti.

"HERKESTEN HEDİYE BEKLEMEK ÇOK AYIP DEĞİL Mİ?"

Programda Bakan'ın ikinci çocuğu için baby shower yerine mevlit yapmasıyla ilgili konuşan ikiliden Seda Bakan, "Şekerim ben hiç baby shower falan... Ne o öyle herkesten hediye beklemek! Çok ayıp değil mi?" dedi.

"Bu bir kere bizim kültürümüze aykırı" diyen ünlü oyuncu, "Ben kimseye bana hediye getirin diyemem. Eksikleri ben mi göndereceğim. Gelen zaten eli boş gelmiyor ki" ifadelerini kullandı.

"BEN O KÜLTÜRÜ HEMEN SAHİPLENİRİM"

Berfu Yenenler ise  "Ben o kültürü hemen sahiplenirim! Çok pahalı! Ama doğru dolulukta gelmesi lazım kişilerin. Baby shower da zaten maliyetli oluyor" diye karşılık verdi.

"BABY SHOWER YERİNE BEBEĞİN EKSİKLERİNİ AL"

Bunun üzerine Seda Bakan da  "10 arkadaşın gelse sadece bir pusetini alabilir, o hediye listesini yapmaya gerek yok bence ayıp. Baby shower yapacağına bebeğinin eksiklerini al bence. Liste atamazsın insanlara" şeklinde konuştu.

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.04.30 16:08 - Son Güncellenme: 2024.04.30 16:09 - NTV
A