Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri iftarda bir araya geldi

Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri iftarda bir araya geldi

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir'in başkanlığında ilk Meclis Toplantısı yapıldı. Meclis toplantısının ardından iftar yemeği düzenlendi.

2024.04.08 19:46 - Son Güncellenme: 2024.04.08 20:44 - Bursa Bölge - MAHMUT VURAL
A
Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri iftarda bir araya geldi

MAHMUT VURAL - CEREN SÜMBÜL / BURSADA BUGÜN

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir'in başkanlığında 1. Meclis Toplantısı yapıldı. Meclis toplantısının ardından iftar yemeği Nikahevi Kuvars Salonu'nda gerçekleştirildi.

Yapılan İftar yemeğine Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. 

ORUÇLAR AÇILDI 

İftar yemeğinde ezanın okunmasının ardından oruçlar açıldı. 

"BULUNDUĞUMUZ YER BİR GÖREVLENDİRME YERİDİR" 

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Belediye'de 59 meclis toplantısının kaldığını dile getirerek meclis üyelerine teşekkür etti. Başkan Özdemir, "Önemli olan nerede olduğumuzu bilmektir. Bulunduğumuz yer, bir görevlendirme yeridir. Buradaki görevimiz de halka hizmet etmektir. Bu görevlerin geçici olduğunun bilincindeyiz. Önemli olan halkı daha temiz ve huzurlu yaşamasıdır" diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet Halk Partisi'nde olmasının kıymetli olduğunu söyleyerek avantajlı olduklarını ve dertlerini bir cümlede anlatabileceklerini söyledi. Başkan Özdemir, önemli olanın Nilüfer'e hizmet etmek olduğunu söyleyerek hedeflerinde Türkiye'nin en yaşanabilir kentler arasında birinci sırada olmak olduğunu ifade etti. 

Mahalle bakımevlerini ve çocuk bakimevlerini hızlı bir şekilde hayata getireceklerini ifade eden Başkan Özdemir, Meclis üyelerinden beklentilerinin yüksek olduğunu dile getirdi. 

"GÜZEL BİR 5 YIL GEÇİRECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Başkan Özdemir, "Bizim arkadaşlarımız alanda sürekli çalışıyor. Dolayısıyla güzel bir 5 yıl geçireceğimiz düşünüyoruz. Bu akşam bizimle gecemizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.08 19:46 - Son Güncellenme: 2024.04.08 20:44 - MAHMUT VURAL
A