Kanser hastası çocuklar için NOSAB ve ONKODAY'dan anlamlı iş birliği

Kanser hastası çocuklar için NOSAB ve ONKODAY'dan anlamlı iş birliği

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB), Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi ve Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKODAY) geçtiğimiz günlerde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

2024.04.26 10:43 - Son Güncellenme: 2024.04.26 10:45 - Bursa Bölge - BÜLTEN
A
Kanser hastası çocuklar için NOSAB ve ONKODAY'dan anlamlı iş birliği

NOSAB, NOSAB Kreş Akademi, Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi ve Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği iş birliği ile gerçekleştirilen organizasyonla NOSAB Kreş'te eğitim gören çocukların kanser hastalığı ile mücadele eden kardeşlerine hediye olarak ayırdıkları oyuncaklar Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından resmedildi. NOSAB'da sergilenen tablolar, oyuncaklarla birlikte, ONKODAY aracılığıyla, kanser tedavisi gören miniklere hediye edilecek.

NOSAB Fuaye Alanı'nda hediye oyuncakların tablolarının sergilendiği bir resim sergisi düzenlendi. Sergiye NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Remzi Ayaz ve Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi Eğitmeni Resim Öğretmeni Ceyhan Özer, Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği Başkanı Füsun Önen, Nilüfer Belediye Meclis Üyesi İrfan Özer ve öğrenciler katıldı.

Programın açış konuşmasını gerçekleştiren NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, Türkiye Cumhuriyet tarihinin en önemli dönüm noktalarından olan ve aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı adına yakışır şekilde çocukların ve gençlerin dayanışması ile kutlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Remzi Ayaz, bu organizasyonun paydaşı olmanın gururunu yaşadıklarını söylerken, Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi Resim Öğretmeni Ceyhan Özer de öğrencilerinin tablolarına sevgilerini kattıklarını ve belki de yaşamlarındaki en anlamlı eserleri ortaya koyduklarını belirterek, öğrencilerine ve organizasyona emeği geçen herkese teşekkür etti. 

ONKODAY Başkanı Füsun Önen ise kanserle mücadele eden çocuklara verilen en değerli hediyelerin, unutulmaz anılara dönüşeceğini ifade ederek, 23 Nisan sevincinin en anlamlı bir şekilde paylaşıldığını söyledi.

Öğrenciler tarafından hayat verilen eserler 3 Mayıs'a kadar NOSAB İdari Hizmet Binası'nda bulunan Fuaye Alanı'nda sergilenmeye devam edecek.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.26 10:43 - Son Güncellenme: 2024.04.26 10:45 - BÜLTEN
A