İş dünyası TEKSİDER iftarında bir araya geldi

İş dünyası TEKSİDER iftarında bir araya geldi

Tekstil ve Konfeksiyon Sanayi İş İnsanları Derneği (TEKSİDER) tarafından düzenlenen iftar programında Bursa protokolü ve iş dünyasının temsilcileri bir araya geldi.

2024.03.27 13:24 - Son Güncellenme: 2024.03.27 13:25 - Ekonomi - BÜLTEN
A
İş dünyası TEKSİDER iftarında bir araya geldi

TEKSİDER tarafından Podyum Davet'te düzenlenen iftar programına CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Uzgel'in yanısıra BESOB, BALGÖÇ, TURKONFED, MARSİFED, ARSİYAD, BEKSİAD, BUDSİAD, BUMİAD, BUSİAD, BALKANTÜRKSİAD, GESİAD, KALDER, RUMELİSİAD, BUMKAD, BUİKAD, KEP, MUŞSİAD, BTSO 65. Komitesi ve BUSADER başta olmak üzere kurum ve kuruluşların başkanları ve temsilcileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan TEKSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Ceyhan, Ramazan'ın bereketini iftar sofrasında paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek katılımlarından dolayı tüm konuklara teşekkür etti. Başkan Nermin Ceyhan TEKSİDER olarak, tekstil ve konfeksiyon sektörüne katkıda bulunma konusunda büyük bir heyecan ve kararlılıkla hareket ettiklerini belirterek, "Kuruluşumuzdan bu yana geçen kısa süre içinde, sektörümüzün ihtiyaçlarını anlama ve bu ihtiyaçlara yanıt verme yönünde önemli adımlar attık" dedi.

TEKSİDER olarak, üyelerin ve tüm paydaşlarının görüş ve önerilerini büyük bir dikkatle ele aldıklarını söyleyen Başkan Nermin Ceyhan, "Ortak akıl yoluyla sürdürülebilir çözümler üretmeye odaklanıyoruz. Bu süreçte, hem yerel hem de uluslararası düzeyde tekstil ve konfeksiyon sanayimizin daha da ileri gitmesini sağlamak için çalışıyoruz. Sektörümüzün karşılaştığı zorlukları aşmak, fırsatları değerlendirmek, rekabet gücünü artırmak adına birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz" diye konuştu.

Hedeflerinin geleceğe yönelik adımları atarken sektörün sürdürülebilir büyümesine katkıda bulunmak olduğunu hatırlatan Başkan Nermin Ceyhan, "TEKSİDER'in global arenada yer almasını sağlamak için yenilikçi stratejiler ve eylem planları geliştireceğiz. Belirlediğimiz hedefleri hayata geçirmek için ilk günkü heyecanımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapacak çok işimiz gidecek çok yolumuz var. Destekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu yaptığı konuşmada TEKSİDER Yönetimi ve iş dünyası ile bir arada olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek Bursa tekstil sektörü ve gündeme dair hakkında görüşlerini aktardı. CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Uzgel ise Bursa'nın tekstil sektöründe önemli bir konumda olduğunu belirterek TEKSİDER Yönetimini kısa sürede yaptıkları başarılı çalışmadan dolayı kutladılar.

Programın son bölümünde Bursa tekstil sektörünün duayen isimlerinden İş İnsan Sami Bilge, Bursa tekstilinin dünü ve bugünü hakkında görüşlerini belirtti. Şehrin tekstil sektöründe önemli mesafeler kaydettiğinin altını çizen Sami Bilge, rekabetçi dünya piyasasında daha iyi bir konumda yer alınması için her zamankinden çok çalışılması ve üretilmesi gerektiğini vurguladı.

TEKSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Ceyhan, iftar programına katkılarından dolayı sponsor firmalara ve TEKSİDER'in yeni üyelerine plaket takdim etti.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2024.03.27 13:24 - Son Güncellenme: 2024.03.27 13:25 - BÜLTEN
A