İki ilde hayvan kavgası! Ölü ve yaralılar var

İki ilde hayvan kavgası! Ölü ve yaralılar var

Eskişehir'de G.K. adlı baba ile oğlu Yakup K. arasında ahırdaki hayvanların bakımıyla ilgili tartışma çıktı. Baba, oğlunu göğsünden bıçaklayıp katletti. Kars'ta da hayvan otlatması nedeniyle çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

2024.05.10 12:21 - Son Güncellenme: 2024.05.10 13:14 - Güncel - AA
A
İki ilde hayvan kavgası! Ölü ve yaralılar var

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde hayvan bakımıyla ilgili tartışma sırasında babası tarafından bıçaklandığı iddia edilen kişi hayatını kaybetti. 

Sakintepe Mahallesi Yayla Sokağı'nda ahırda hayvanlarla ilgilenen G.K. ile oğlu Yakup K. (29) arasında tartışma çıktı. 

Tartışma sırasında baba G.K, oğlunu göğsünden bıçakladı. Yaralanan Yakup K. için ihbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. 

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırılan Yakup K, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. 

Katil zanlısı baba G.K. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

KARS'TA OTLATMA KAVGASI

Öte yandan Kars'ın Arpaçay ilçesinde hayvan otlatması yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. 

Kümbet köyünde yaşayan Şentürk K, arazisinde hayvanların izinsiz otlatılması nedeniyle Öntaş B. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Şentürk K, tartıştığı Öntaş B, Faruk B. ve Afganistan uyruklu çoban Veli Molla Ali'yi silahla yaraladı. 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede Öntaş B'nin hayatını kaybettiği belirlendi. 

Diğer yaralılar ise sağlık ekiplerince Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezine kaldırıldı. Olayın ardından kaçan Şentürk K, jandarma ekiplerince yakalandı. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.05.10 12:21 - Son Güncellenme: 2024.05.10 13:14 - AA
A