Gürsu Belediye Başkanı Işık vatandaşla buluştu

Gürsu Belediye Başkanı Işık vatandaşla buluştu

Yerel seçimlerde yeniden Gürsu Belediye Başkanı seçilen Mustafa Işık, vatandaş ve belediye personeliyle bir araya geldi.

2024.04.02 10:17 - Son Güncellenme: 2024.04.02 10:36 - Bursa Bölge - CEREN SÜMBÜL
A
Gürsu Belediye Başkanı Işık vatandaşla buluştu
01:24 Gürsu Belediye Başkanı Işık vatandaşla buluştu

İLGİLİ VİDEO

Gürsu Belediye Başkanı Işık vatandaşla buluştu

CEREN SÜMBÜL - MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN

Türkiye 31 Mart yerel seçimleri geride bırakırken Bursa'da İlçe Belediye başkanları belli oldu.

Gürsu'da Mustafa Işık yeniden Belediye Başkanı seçildi. Başkan Işık, belediye önünde vatandaş ve personelle buluştu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'ın konuşmasından satır başları şöyle; 

Üçüncü dönemimize başlamamıza vesile olan Cumhur ittifakına, Cumhurbaşkanımıza, seçim sürecinde benimle birlikte yürüyen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Üçüncü dönem dediğimiz bu dönem başlıyor. Birçok projeyi bizler sizlerle beraber Gürsu halkına daha uygun ihale bedeliyle çıkardık. Çalışanlarımızın daha önceden olan içlerindeki bu korkuyu yavaş yavaş kırdık ve yapabilir miyiz denilen birçok projeye kollarını sıvayıp yaptılar. Ben hepinizi tebrik ediyorum. Artık Gürsu, Türkiye'de ödül almaya başlamıştı sizlerin desteği ile artık Avrupa'da da ödül almaya başladı. Buradaki çalışma ortamının yavaş yavaş meyvelerini almaya başladık.

"BİRÇOK ÖDÜL ALDIK"

Belediye'de 30 milyon bütçemiz varken, 33 milyon borcumuz varken belediyeyi biz aldık. Şimdi ustalık zamanı. Birçok engelleri ve sorunları aşa aşa buralara geldik. Birçok ödül aldık. Türkiye'ye örnek olacak projelerimiz oldu. Bundan sonra daha da olacak. Bu seçim döneminde de sahaya çıktığımızda evleri gezdik, kapı kapı gezdik. Hem hal hatır sorduk ve onlarından görüşlerini aldık. Ve Gürsu halkının memnuniyetini görünce, sahadaki iyi tepkileri alınca seçime gönül rahatlığıyla girdim diyebilirim. Gönül ister ki Büyükşehir de bizim olsun. Ama demokrasi böyle bir şey, daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Bu zamana kadar başaralı çalışmaları biz yaptık bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.02 10:17 - Son Güncellenme: 2024.04.02 10:36 - CEREN SÜMBÜL
A