Gemlik Belediye Başkan Adayı Yavuz: İYİ Parti belediyeciliğinde bambaşka bir ilçe olacak

Gemlik Belediye Başkan Adayı Yavuz: İYİ Parti belediyeciliğinde bambaşka bir ilçe olacak

İYİ Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Yavuz, yerel seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Gemlik'te İYİ Parti'yi birinci parti yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını belirten Başkan Adayı Yavuz, "Gemlik sosyal, siyasal, ekonomik ve kültürel olarak İYİ Parti belediyeciliğinde bambaşka bir ilçe olacak" dedi.

2024.02.02 21:40 - Son Güncellenme: 2024.02.02 21:43 - Bursa Bölge - BÜLTEN
A
Gemlik Belediye Başkan Adayı Yavuz: İYİ Parti belediyeciliğinde bambaşka bir ilçe olacak

Gerçekleştirdiği özverili çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren ve Gemlik halkı tarafından büyük takdir toplayan başkan adayı Yavuz, yerel seçim çalışmalarına ilişkin önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Halkın teveccühünün ve anket sonuçlarının kendilerini onure ve motive ettiğini belirten Başkan Adayı Yavuz yaptığı açıklamada şunları söyledi, "Gemliğimiz için çok çalışıyoruz. Kurum, kuruluş, hane, esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor, halkımızla bütünleşiyoruz. Sadece ziyaretlerle de kalmıyor saha çalışması yaparak Gemlik halkımızın istek, talep ve önerilerini bizzat yerinde dinleyerek ilçemizin nabzını tutuyoruz. Gemlik sosyal, siyasal, kültürel, turistik, eğitim sağlık ve benzeri her konuda aslında çok fazla prestiji olan fakat içindeki potansiyeli bir türlü çıkaramayan bir ilçemiz. İşte biz bu potansiyeli farkındayız ve bu potansiyeli ortaya çıkartmak için var gücümüzle çalışacağız. Hedefimiz belli Gemlik'i Türkiye'nin hatta dünyanın konuştuğu bir marka ilçe haline getirmek. Bu hedefe de adım adım halkımızla birlikte ilerliyoruz. Gemlik'te İYİ Parti'yi birinci parti yapacağız. Belediyeyi kazandığımız gün Gemlik bambaşka bir ilçe olacak"dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.02.02 21:40 - Son Güncellenme: 2024.02.02 21:43 - BÜLTEN
A