Emre Fel'den Bursa'da Anadolu rüzgarı

Emre Fel'den Bursa'da Anadolu rüzgarı

Son dönemlerin yükselen seslerinden Emre Fel, Bursa'da unutulmaz anlara imza attı. Hayranları mekanı tamamen doldururken, şarkılara da coşkuyla eşlik etti.

2024.04.20 01:42 - Son Güncellenme: 2024.04.20 01:52 - Bursa Bölge - GÜRKAN DURAL
A
Emre Fel'den Bursa'da Anadolu rüzgarı

GÜRKAN DURAL / BURSADA BUGÜN

Türküleri ve Anadolu ile bütünleşen ezgileri, kendine has yorumu ve tarzıyla dinleyiciler ile bulusturan Emre Fel, Jolly Joker Bursa'da sahne aldı.

Son zamanlarda özellikle 'Senden Güzeli Mi Var' adlı uyarlamasıyla büyük çıkış yakalayan genç şarkıcı, son albümü 'Veda Türküsü'nden seçkin çalışmaları Bursalılar için seslendirdi. Retro tarzıyla ve müziğe getirdiği soluk ile Yeni Anadolu'nun temsilcilerinden biri olarak kabul edilen Emre Fel, hayranlarına hem duygu yüklü hem de coşku dolu anlar sundu. Mekanı tamamen dolduran Bursalılar da, geceye yoğun bir ilgi gösterirken, konser boyunca ünlü ismin şarkılarıyla özel anlar yaşadı.

Repertuvarında 'Rüya', 'Bilmem Bu Yol Nereye Çıkar', 'Senden Güzeli Mi Var', 'Bi' Telaşım Var' gibi çalışmaların yanı sıra Cem Karaca, Barış Manço gibi Türk müziğine damga vuran efsanelerin şarkılarının uyarlamalarına da yer verdi.

Gecenin sonunda başarılı şarkıcı, Bursalılara yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.20 01:42 - Son Güncellenme: 2024.04.20 01:52 - GÜRKAN DURAL
A