EMEP Mudanya Belediye Başkan ve Meclis üyesi adaylarından çağrı

EMEP Mudanya Belediye Başkan ve Meclis üyesi adaylarından çağrı

Emek Partisi Mudanya Belediye Başkan adayı Metin Dündar ve meclis üyesi adayları Mudanya'da halkla bir araya gelerek kentimizi birlikte yönetelim çağrısı yaptı.

2024.03.29 15:18 - Son Güncellenme: 2024.03.29 15:20 - Bursa Bölge - BÜLTEN
A
EMEP Mudanya Belediye Başkan ve Meclis üyesi adaylarından çağrı

Seçim çalışmaları kapsamında Mudanya'nın köylerinde halk toplantıları gerçekleştiren Emek Partisi Mudanya Belediye Başkan adayı Metin Dündar ve meclis üyesi adayları, "belediye bütçesi halkın ortak bütçesidir, kaynaklar halkın çıkarına kullanılmalıdır" vurgusu yaptı.

Mudanya'nın birçok köyünde kahvelerde üretici köylülerle bir araya gelen partililer adına konuşma yapan Emek Partisi Mudanya Belediye Meclis üyesi adayı Mehmet Eker, "Seçim zamanı herkes burada köylünün sorunlarını dinliyor ama seçim bitince bir daha buralara uğramıyorlar. Seçilen belediye başkanları halkın ortak bütçesi olan belediye bütçesini halkın çıkarı yerine bir grup sermayenin çıkarı için kullanıyor. Buna dur diyelim Mudanya'yı birlikte yönetelim" dedi.

"ÜRETİCİ KÖYLÜNÜN HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖREBİLMESİ İÇİN ORTAK MÜCADELE EDELİM"

Mevcut belediye konserlere, şenliklere bir sürü para harcıyor ama üretici köylü için çok önemli olan soğuk hava deposu yapmıyorlar vurgusu yapan Eker, "4 tane soğuk hava deposu yapsa burada incir üreticileri ürünleri muhafaza edebilir. Bu zamana kadar köylüye, üreticiye ne yaptılar diye sorsak pek bir şey bulamıyoruz. Üretimi arttırmak için üretici köylüye hiçbir şey yapmadılar. Mudanya'daki üretici köylünün hak ettiği değeri görebilmesi için ortak mücadele edelim" çağrısı yaptı.

"ZEYTİNLİKLERİMİZİN İNŞAAT ŞİRKETLERİNE TESLİM EDENLERE DUR DİYELİM"

Birlikte toprağımıza, zeytinimize, incirimize sahip çıkalım ifadelerini kullanan Eker, "Bunun örneklerini geçmişte yaptık kurduğumuz Kooperatiflerle. Seçimden seçime gelip bize vaat vermelerini beklemek yerini belediyeyi de belediye meclisini de ortak yönetelim. Bunun için Emek Partisi olarak adayız. Zeytinliklerimizin inşaat şirketlerine teslim edenlere dur diyelim. Bu topraklar bizlerin Dünyanın en verimli toprakları. Mudanya denince akla zeytin gelir, incir gelir, turizm gelir ama son zamanlarda bakıyoruz zeytinliklerimiz imara açılmış durumda yeşilliğimiz gri betona çevriliyor. Mudanya bizlerin bizler yönetelim" dedi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.03.29 15:18 - Son Güncellenme: 2024.03.29 15:20 - BÜLTEN
A