Depremden hiç mi ders alınmadı? Bursa'da bina üstüne baz istasyonu!

Depremden hiç mi ders alınmadı? Bursa'da bina üstüne baz istasyonu!

Bursa'da bir binanın en üst katında bulunan baz istasyonları vatandaşları paniğe sürükledi. WhatsApp ihbar hattımıza gelen bilgilere göre binanın üstünde bulunan baz istasyonu 6 Şubat depremlerinden ders alınmadığını gösterdi.

2024.04.03 10:21 - Son Güncellenme: 2024.04.03 10:51 - Bursa Bölge - MAHMUT VURAL
A
Depremden hiç mi ders alınmadı? Bursa'da bina üstüne baz istasyonu!

MAHMUT VURAL / BURSADA BUGÜN

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Millet Mahallesi'ndeki baz istasyonu korkuya sebep oluyor. İhbar hattımıza gelen bilgilere göre bir binanın tepesinde bulunan baz istasyonu vatandaşları endişeye sürükledi. 6 şubat depremlerinde yıkılan evlerde baz istasyonun olması göçük altında kalan vatandaşlarla iletişimin kesilmesine sebep olmuştu. Yeniden böyle bir durum yaşanabileceğini dile getiren mahalle sakinleri yetkilileri uyardı. Buna rağmen baz istasyonlarının orada bulunması akıllara "Depremden hiç mi ders alınmadı" sorularını akıllara getirdi.

"ÇOK KORKUTUCU DURUYOR"

Binada bulunan baz istasyonunun korkutucu olduğunu dile getiren vatandaş, depremden sonra baz istasyonlarının dikilmeyeceğini iddia etti. Vatandaş, "Mahallenin ortasına baz istasyonu dikilmiş ve çok korkutucu duruyor. Ayrıca depremden sonra alınan kararla binaların üzerine baz istasyonu dikilmeyecekti onlar için ayrı yer belirlenecekti. Depremde binalar çöktüğü için iletişim kesildi, aynısı yaşanmaması için dikkat edilmeli" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.03 10:21 - Son Güncellenme: 2024.04.03 10:51 - MAHMUT VURAL
A