CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Erdem: 31 Mart'ta sandıklara sahip çıkalım

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Erdem: 31 Mart'ta sandıklara sahip çıkalım

Mustafakemalpaşa'da Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlar kurulan iftar sofralarında erdemli belediyeciliğin mimarı Şükrü Erdem ile buluşuyor, dayanışma ruhunu yeniden yaşamak için gün sayıyor.

2024.03.24 18:38 - Son Güncellenme: 2024.03.24 18:38 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Erdem: 31 Mart'ta sandıklara sahip çıkalım

Seçime sayılı günler kala Mustafakemalpaşa'da dayanışmayla kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geliyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem'in iftariyelikleri aldığı, Orta Mahalle kadınlarının da yemekleri hazırladığı iftar sofrasına ilgi yoğundu. Mahalle halkının dayanışma ruhuyla bir araya gelen Mustafakemalpaşalı aynı sofrada buluştu.

Şükrü Erdem, "Soframız gün geçtikçe büyüyor. Tüm Mustafakemalpaşalı hemşehrilerimizi bu sofrayı daha da büyütmek için 31 Mart'ta bizlere destek olmaya ve sandıklarımıza sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi. Erdem, deneyimle, hizmetle Mustafakemalpaşa'nın dertlerinin, sıkıntılarının çözümünü sağlayacaklarını belirterek, 1 Nisan'da gülümseyecek bir Bursa, Mustafakemalpaşa için herkesi sandıklarda görev almaya çağırdı.

ÜRETİCİYİ DESTEKLEYECEĞİZ

Bir sonraki gün Doğanalan Köyü'nde Arif Taş tarafından verilen iftar yemeğine katılan Erdem, burada halkın ilgisiyle karşılaştı. Köy Muhtarı Mesut Akyıldız ve Doğanalan Köyü Derneği Başkanı Salih Sarıkaya ile iftar organizasyonunu gerçekleştiren Arif Taş'a teşekkürlerini ileten Erdem, köy sakinlerine sıcak karşılamalarından teşekkür etti. "31 Mart'tan sonra ilçemizde yalnız bırakılan hiçbir vatandaşımız, uğranmayan hiçbir köyümüz kalmayacak" diyen Erdem, sandıkların korunması için burada da çağrıda bulundu. Sosyal belediyeciliği hayata geçireceklerini söyleyen Erdem, kooperatifçilikle üretim yapan çiftçinin, köylünün yanlarında olacaklarını ifade etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.03.24 18:38 - Son Güncellenme: 2024.03.24 18:38 - HABER MERKEZİ
A