Bursa Yıldırımspor Play-Off biletini kaptı

Bursa Yıldırımspor Play-Off biletini kaptı

Bursa Yıldırımspor, her iki takımın da 10 kişi bitirdiği mücadelede evinde Bergama Sportif Faaliyetler'i Gökhan Erdöl'ün golüyle 1-0 yenerek sezonun son maçında Play-Off biletini aldı.

2024.04.27 17:03 - Son Güncellenme: 2024.04.27 17:25 - Spor - GÜRKAN DURAL
A
Bursa Yıldırımspor Play-Off biletini kaptı

GÜRKAN DURAL / BURSADA BUGÜN

Zorlu müsabakaya oldukça hızlı başlayan Bursa Yıldırımspor, 15. dakikada öne geçti. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Gökhan Erdöl, sol çaprazdan yaptığı düzgün plase ile meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Oyun kontrolünü eline alan Bursa temsilcisi, 36. dakikada 10 kişi kaldı. Rakibiyle girdiği ikili mücadelede sonrası sportmenlik dışı hareketi nedeniyle Oğuzhan Kandemir direkt kırmızı kart gördü. Bu bölümden sonra konum ekip baskısını artırdı ancak Bursa ekibi, skoru tutarak soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarı ile birlikte rakip kaleye yüklenen Bursa Yıldırımspor, ilk dakikalarda gole yaklaştı. Erdal Kaya, ceza sahası içerisine sağ çaprazdan girerek vuruşunu yaptı ancak kaleci son andaki müdahalesiyle golü önledi. Sonraki bölümde konuk ekip oyunda üstünlüğü ele geçirirken Bursa ekibi de hızlı ataklarda etkili oldu. Bu anlardan birinde topla birlikte uzun süre mesafe kat eden Gökhan Erdöl, kaleciyle karşı karşıya kalsa da son anda savunmadan Halil İbrahim Keleş kayarak müdahalesiyle tehlikeyi uzaklaştırdı. Müsabakanın 75. dakikasında tehlikeli hareketi nedeniyle Bergama'da ikinci sarı karttan kırmızı kartı gören Ferhat Öztaşdelen oyun dışı kaldı. 79'da Bursa Yıldırımspor bir kez daha gole yaklaşırken, Erdal Kaya'nın kale ağzından yaptığı vuruş çok az farkla üstten dışarı çıktı. Kalan anlarda yüksek tansiyonda geçen mücadelede skor üstünlüğünü koruyan Bursa Yıldırımspor, rakibini 1-0 yenerek Play-Off biletini aldı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2024.04.27 17:03 - Son Güncellenme: 2024.04.27 17:25 - GÜRKAN DURAL
A