Bursa İmralı açıklarında ceset bulundu!

Bursa İmralı açıklarında ceset bulundu!

Yaklaşık 2 hafta önce Bursa'nın Karacabey açıklarında batan Batuhan A. isimli geminin kayıp 4 personelini arama çalışmaları kıyılardan ve su üstünden devam ederken bu sabah saatlerinde İmralı Adası açıklarında balıkçılar tarafından su üstünde bir ceset bulundu.Sudan çıkarılan ceset otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

2024.03.03 14:41 - Son Güncellenme: 2024.03.03 14:47 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa İmralı açıklarında ceset bulundu!

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN

Bu sabah saatlerinde Karacabey'in Kurşunlu sahilinden denize açılan balıkçılar İmralı Adası açıklarında suyun üstünde bir ceset olduğunu farketti.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sahil güvenlik ekipleri tarafından sudan çıkarılan ceset, kimliğinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderilirken, cesedin geçtiğimiz günlerde aynı bölgede balıkçı teknesinden düşen bir vatandaşa ait olma ihtimali üzerinde de duruluyor.

Deniz üstünde balıkçılar tarafından bulunan cesedin, balıkçı teknesinden düşen şahısa mı ait yoksa 14 Şubat tarihinde batan ve arama çalışmaları devam eden 4 gemi mürettebatından birinemi ait olduğu yapılacak olan otopsi sonucunda belli olacak.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.03.03 14:41 - Son Güncellenme: 2024.03.03 14:47 - FATİH MISIR
A