Bursa Harmancık'ta sabit fiyat kararı iftar menülerinde de geçerli

Bursa Harmancık'ta sabit fiyat kararı iftar menülerinde de geçerli

Bursa'nın Harmancık Belediyesine ait eko turizm tesislerinde 2023 yılı için alınan sabit fiyat kararı, iftar menüleri içinde geçerli olduğu duyuruldu.

2023.03.28 16:53 - Son Güncellenme: 2023.03.28 16:53 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Harmancık'ta sabit fiyat kararı iftar menülerinde de geçerli

Harmancık Belediye Meclisinin ocak ayında aldığı karar ile belediyeye ait tesislerde zam yapmayarak sabit fiyat kararı alınmıştı. Ramazan ayı dolayısı ile Harmancık Belediyesi eko turizm tesisleri iftar menüsünde de sabit fiyat kararı uygulanıyor. Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, "Her yıl olduğu gibi tesislerimizde iftar menüsü yayınlanıyor ve  rezervasyon  alınarak misafirler oruçlarını oldukça uygun fiyata açabiliyorlar. Bu yılda ocak ayında aldığımız sabit fiyat kararını Ramazan ayı içinde uyguluyoruz.140 TL den  başlayan 5 adet belirlenen iftar menülerinin en yüksek fiyatını 185 TL olarak belirledik.Herkese ve her keseye uygun menü fiyatlarımız ile hemşehrilerimize misafirlerimize hizmet ediyoruz. Rabbim tutulan oruçlarımızı ve yapılan  ibadetlerimizi kabul etsin" dedi.

Eko Turizm Tesisleri Müdürü Mustafa Kadir Koç, Menü içeriğinin İftariyelik, çorba, salata, ana yemek, tatlı meşrubat, çay ve sudan oluştuğunu söyledi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2023.03.28 16:53 - Son Güncellenme: 2023.03.28 16:53 - HABER MERKEZİ
A