Bursa'da Parkomat tabelalarına ücretsiz yazısı asıldı! Uygulama resmen başladı 

Bursa'da Parkomat tabelalarına ücretsiz yazısı asıldı! Uygulama resmen başladı 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, dün yaptığı açıklamayla yol kenarı açık otopark (Parkomat) uygulamasının artık ücretsiz olduğunu duyurmuştu. Yapılan duyuru sonrası bugün cadde ve sokaklarda bulunan tabelalarınfiyat tarifelerinin üzerine ücretsiz yazısı yapıştırıldı.

2024.05.03 12:41 - Son Güncellenme: 2024.05.03 13:21 - Bursa Bölge - MAHMUT VURAL
A
Bursa'da Parkomat tabelalarına ücretsiz yazısı asıldı! Uygulama resmen başladı 

MAHMUT VURAL / BURSADA BUGÜN 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı olduğu dönemde 2015 yılında yaptığı bir açıklamada yol kenarı açık otopark (Parkomat) uygulamasına karşı çıkarak hukuk yoluna gidileceğini ve ücretsiz olması gerektiğini söylemişti. 

BAŞKAN BOZBEY SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Bursada Bugün olarak gündeme getirdiğimiz bu konu bugün itibariyla uygulanmaya başlandı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey, bu uygulamanın ücretsiz olacağını 2 Mayıs (dün) akşamında sosyal medyadan yaptığı açıklamayla duyurmuştu. 3 Mayıs (bugün) itibariyla uygulama resmen başladı.

TABELALARA ÜCRETSİZ YAZILARI YAPIŞTIRILDI

Bursa'nın belli noktalarından tabelaların üzerinde bulunan fiyat tarifesinin yazılı olduğu tabelalara ücretsiz yazısı yapıştırıldı. 

SÜRE KISITLAMASI YOK

Vatandaşlar araçlarını park ettikten sonra istedigi kadar alanda bırakabilecek. Bırakılan araçların için ise herhangi bir saat kısıtlaması olmayacağı gelen bilgiler arasında. 

Edinilen bilgiye göre BURBAK çalışanlarının hala araçların başında bulunması ise cadde trafiğini aksatmamak amaçlı olduğu öğrenildi. BURBAK çalışanlarının belli bir süre görev yerlerinde olacağı daha sonrasında ise kendileri için belirlenen yerlerde görev alacakları öğrenildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.03 12:41 - Son Güncellenme: 2024.05.03 13:21 - MAHMUT VURAL
A