Bursa'da Mazlumlar köyünün gençleriyle deneyimlerini paylaştılar

Bursa'da Mazlumlar köyünün gençleriyle deneyimlerini paylaştılar

Büyükorhan'ın Mazlumlar Köyü'nden çıkarak üniversite okuyan gençler, Mazlumlar Köyü Derneği girişimiyle gerçekleşen 'Deneyim Gelişim ve Paylaşım Toplantıları'nın ilkini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.

2024.02.05 10:26 - Son Güncellenme: 2024.02.05 12:30 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Mazlumlar köyünün gençleriyle deneyimlerini paylaştılar

Mazlumlar Köyü kökenli Bursalı Mustafa Yelbey'in desteğiyle gerçekleşen yemekli toplantıya Bursa milletvekillerinden Osman Mesten ve Mustafa Yavuz da katıldı.

Mazlumlar Köyü Derneği köydeki gençlerin okullarına devam edebilmesi ve tahsil hayatlarını teşvik etmek amacıyla tüm üniversiteli öğrencilerine bölge iş insanlarının desteğiyle her ay 1500 TL burs sağlandığını ifade ettiler.

Burs desteği alan öğrencilerin yanısıra, yeni mezun öğrencilerin de katıldığı gecede öğrenciler milletvekillerinden bölgeye, bölge insanına daha fazla destek ve yatırım, yeni iş imkanlarının sağlanması konusunda destek istediler.

Mazlumlar Köyü gençleri 'Deneyim Gelişim ve Paylaşım Toplantısı'nda gündem ve gelecek hakkında merak ettiklerini sordukları gecede milletvekilleri ve iş insanları da gençlere sürdürülebilir başarıyı elde etme ve hedeflerine ulaşma konularındaki deneyimlerini aktardılar.

 

 

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.02.05 10:26 - Son Güncellenme: 2024.02.05 12:30 - HABER MERKEZİ
A