Bursa'da Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı

Bursa'da Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde Belediye Başkanı İYİ Parti adayı Fatih Karabatı oldu.

2024.03.31 23:22 - Son Güncellenme: 2024.04.01 11:30 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı

Bursa Karacabey Belediye Başkanı belli oldu.

Resmi olmayan sonuçlara göre, Karacabey'in Belediye Başkanı İYİ Parti adayı Fatih Karabatı oldu. 

FATİH KARABATI KİMDİR?

1977 yılında Karacabey'de doğdum. İlk öğrenimimi Akhisar İlköğretim Okulu'nda, Orta ve Lise eğitimimi Karacabey Lisesi'nde tamamladım. Öğrenmenin yaşı yoktur düsturunu benimsemiş bir kişi olarak, her işin başının eğitim olduğuna inanıyorum ve halen de Gümüşhane Üniversitesi'ne bağlı İletişim Fakültesi'nde Halkla İlişkiler eğitimi görüyorum.

Türk kültüründe en kutsal görevin vatan savunması olduğuna ve hayatımızda ifa ettiğimiz en anlamlı vazifenin de, milletimizin huzur ve güveni için nöbet tutmak olduğuna inanıyorum. Bu anlayışta bir vatansever olarak, askerlik görevimi de Ardahan'da uzun dönem olarak bu gururla tamamladım. Ticaret ve tarımsal üretim ağırlıklı iş hayatıma çok genç yaşta başladım. Milletimiz için aile, eğitimin yanı sıra birlikte bizleri hayata hazırlayan; iyiyi, kötüyü, hakkı, hukuku, adil olmayı öğreten en önemli kurumdur.

Allah, beni vatanıma milletime hayırlı bir insan olma idealiyle yetiştiren ailemden razı olsun. Halen tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteriyorum ve sektörün tüm sorunları ile çözüm yollarına vakıfım. Evli ve 2 evlat sahibiyim.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.03.31 23:22 - Son Güncellenme: 2024.04.01 11:30 - HABER MERKEZİ
A