Bursa'da Gürsulu kadınlar söyleşilerde buluştu

Bursa'da Gürsulu kadınlar söyleşilerde buluştu

Gürsulu kadınlar, "Sabırlı Aileler Merhametli Çocuklar Yetiştirir" ve "Bağırmayan Anne ve Babalar" konu başlıklarında düzenlenen söyleşilerde buluştu.

2023.12.18 14:57 - Son Güncellenme: 2023.12.18 14:58 - Bursa Bölge - HACER KUŞ
A
Bursa'da Gürsulu kadınlar söyleşilerde buluştu

Kültür kenti Gürsu sloganıyla, ilçenin sosyal yaşamını canlandıran kültür sanat etkinlikleri düzenleyen Gürsu Belediyesi'nce gerçekleştirilen Dilek Cesur ve Hatice Kübra Tongar söyleşileri, kadınların hıncahınç doldurdukları Gürsu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Kitapları ve sosyal medya paylaşımlarıyla, aile, çocuk ve sağlıklı iletişim konularında yaptıkları çalışmalarla milyonlarca kadının gönlünde taht kuran Aile Danışmanı ve Yazar Hatice Kübra Tongar ile Aile Danışmanı, Eğitimci ve Yazar Dilek Cesur sevenleriyle buluştu.

"Kadınların düzenlediğimiz söyleşilere göstermiş oldukları yoğun ilgi bizleri mutlu etti" diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Sayın Hatice Kübra Tongar ve Dilek Cesur'un kadınların kalbindeki değerini etkinliğimize olan yoğun katılımla gördük. Sayın Tongar ve Cesur'un, aile, çocuk ve sağlıklı iletişim konularında ortaya koydukları farkındalıklarla, başımızın tacı kadınlarımızın bakış açılarını geliştirdiler. İlçemiz dışından da kadınları misafir ettiğimiz söyleşilerin tüm katılımcılara faydalı olmasını diliyorum" dedi.

Keyif ve dikkatle söyleşileri dinleyen kadınlar, söyleşiler sonrasında Tongar ve Cesur'a kitaplarını imzalatma ve kendileriyle fotoğraf çekilme imkanı buldu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2023.12.18 14:57 - Son Güncellenme: 2023.12.18 14:58 - HACER KUŞ
A