Beyaz Okyanus Özel Eğitim Kurumları'ndan 23 Nisan'a özel fotoğraf sergisi

Beyaz Okyanus Özel Eğitim Kurumları'ndan 23 Nisan'a özel fotoğraf sergisi

Beyaz Okyanus Rehabilitasyon Merkezi, Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) iş birliğiyle düzenlemiş olduğu fotoğraf etkinliği sonrası 23 Nisan'da fotoğraf sergisi gerçekleştirdi.

2024.04.24 17:54 - Son Güncellenme: 2024.04.24 17:57 - Bursa Bölge - CEREN SÜMBÜL
A
Beyaz Okyanus Özel Eğitim Kurumları'ndan 23 Nisan'a özel fotoğraf sergisi

CEREN SÜMBÜL / BURSADA BUGÜN 

Beyaz Okyanus Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) iş birliğiyle fotoğraf etkinliği yaptı. BUFSAD üyeleri Ayhan Polat, Pelin Yılmaz, Didem Turhan tarafından fotoğrafla ilgili bilgiler verilerek öğrencilerle birlikte fotoğraf çekimleri yapılmıştı. Beyaz Okyanus Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi İletişim Koordinatörü Aslıhan Ece Asa, gerçekleştirilen etkinlikte çocukların çok keyif aldığını belirterek fotoğraf çekimi hakkında bilgiler öğrendiklerini açıklamıştı.

FOTOĞRAFLAR KURUMDA SERGİLENDİ

Beyaz Okyanus Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, düzenlenen fotoğraf çekimi etkinliği sonrasında çocukların objektifinden çekilen fotoğrafları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nda kurumlarında sergiledi.

"ÇOK KEYİFLİ BİR ETKİNLİK OLDU"

Aslıhan Ece Asa sergi hakkında konuştu. Asa, "Bu sene 23 Nisan kutlamalarını çocuklarımızın gözlerinde fotoğraflarla süsledik. BUFSAD ile ortak yürüttüğümüz bu projede, şubelerimizdeki çocuklarımızın açık alanda ve kurum içinde kendi çektikleri fotoğraflar ile bir sergi hazırladık. Çok keyifli bir etkinlik oldu. Hem velilerimiz hem çocuklarımız hem de bizler çok mutlu olduk. Her zaman söylediğimiz gibi, çocuklarımızın sosyal hayata karışmaları, kendi yeteneklerini fark edip o yönde gelişim göstermeleri en az akademik başarıları kadar önemli bizler için. Bu amaç doğrultusunda yaptığımız sosyal projelerimizi ve etkinliklerimizi artarak sürdürmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.24 17:54 - Son Güncellenme: 2024.04.24 17:57 - CEREN SÜMBÜL
A