Beşiktaş transferde büyük oynuyor!

Beşiktaş transferde büyük oynuyor!

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren siyah-beyazlılar, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hummalı biçimde sürdürüyor. Yönetim transferde 3 ünlü yıldıza odaklandı.

2024.05.06 14:42 - Son Güncellenme: 2024.05.06 14:42 - Spor - MİLLİYET
A
Beşiktaş transferde büyük oynuyor!

Bu sezon aldığı sonuçlarla taraftarını üzen Beşiktaş, yeni dönemde şampiyonluk getirecek bir kadro oluşturmak için temaslarını hızlandırdı. Bir yandan sportif direktör ve teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmak için çabalayan Beşiktaş Yönetimi, stoper transferi için de şimdiden kolları sıvadı.

Savunma hattında bu sezon sıkıntılı bir dönem geçiren Beşiktaş, bu konuda düğmeye bastı. Beşiktaş'ta Atletico Madrid'in dünyaca ünlü savunma oyuncusu Mario Hermoso'nun ismi gündeme geldi. Kartal, Arjantinli oyuncunun menajerini İstanbul'a davet etti. İspanyol medyası da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Hermoso'nun Atletico Madrid'den ayrılacağını duyurdu. 28 yaşındaki futbolcu, Atletico'dan yıllık 4 milyon Euro maaş kazanıyor.

ARJANTİNLİ YILDIZLA TEMASLAR BAŞLAYACAK

Kartal, kanat transferinde de dünyaca ünlü bir yıldızı gündemine aldı. Siyah-beyazlı kulüp, Arjantinli yıldız Di Maria'yı kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş'ın kısa süre içinde yıldız futbolcu ile resmi temaslara başlayacağı aktarıldı. Angel Di Maria'nın Benfica ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Portekiz ekibi, Arjantinli yıldıza henüz yeni sözleşme teklifi yapmadı. Benfica'da bu sezon 46 maça çıkan Arjantinli yıldız, 16 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.

HALLER 1 NUMARALI GOLCÜ HEDEFİ

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, gelecek dönem için Borussia Dortmund'un Fildişi Sahilli golcüsü Sebastien Haller'i gündemine aldı. İtalyan basında çıkan haberlere göre Kartal, Haller'i gelecek sezon için 1 numaralı transfer hedefi olarak belirledi.

Haberde, Beşiktaş'ın geçtiğimiz hafta Borussia Dortmund ile temasa geçtiği ve niyetini belli ettiği belirtilirken Siyah-Beyazlı ekibin Haller için istenen bonservis bedelini ilk aşamada yüksek bulduğu kaydedildi. Bununla birlikte iki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği ve Beşiktaş'ın Haller transferini bitirmek için büyük çaba içinde olduğu ifade edildi.

29 yaşındaki Haller, bu sezon Borussia Dortmund formasıyla çıktığı 18 maçta 3 gol 1 asistlik performans gösterdi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2024.05.06 14:42 - Son Güncellenme: 2024.05.06 14:42 - MİLLİYET
A