Avukat Hakan Öztürk Deniz Dalgıç'a yönelik iddiaları reddetti!

Avukat Hakan Öztürk Deniz Dalgıç'a yönelik iddiaları reddetti!

Bursa'nın seçkin avukatlarından Hakan Öztürk, müvekkili Deniz Dalgıç ile ilgili gündeme getirilen iddialara karşı sert bir şekilde yanıt verdi.

2024.03.24 16:16 - Son Güncellenme: 2024.03.24 16:34 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Avukat Hakan Öztürk Deniz Dalgıç'a yönelik iddiaları reddetti!

Öztürk, yapılan iddiaların tamamen asılsız ifade etti. Ayrıca, bu iddiaların siyasi tarihimizin en kirli örneklerinden biri olduğunu vurguladı.

Avukat Hakan Öztürk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Müvekkilim Sayın Deniz Dalgıç hakkında ileri sürülen iddialar tamamen asılsızdır, yalandır, iftiradır, kirli siyasetin en kirli örneklerinden biri olarak siyasi tarihimize geçmiştir. Belgesi de Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığının "Kovuşturmaya yer yoktur" hükümlü kararıdır.

4708 Sayılı Yapı Denetimi Kanunu son derece açık ve nettir.

Yapı denetçisinin Kasım ayında müvekkilimin inşaatıyla ilgili hazırladığı raporda "yağmur suyu toplama havuzu ve makine dairesi" ile ilgili belirtilen düzenlemeler 20 gün içerisinde hızla yapılmış ve Mudanya Belediyesi'nin ilgili birimine bildirilmiştir.

Belediye tarafından yapılan kontrolde herhangi bir sorun olmadığı rapor edilmiştir.

Ancak her nasılsa Mudanya Belediyesi müvekkilimin şirketine 10 Ocak'ta eksikliğin giderilmediğini yazmış, daha sonra itirazımız üstüne, "Memur sehven yaptı" diyerek, hatanın düzeltileceği bildirilmiştir. Buna rağmen, yasal süre olan 30 günün dolmasını beklemeden, büyük bir hızla evrakları Savcılığa gönderdikleri ortaya çıkmıştır.

Ancak yasa gayet net ve müvekkilimin de herhangi bir kusuru olmadığı açıktır.

Bu durum; ekteki evrakta görüleceği üzere, Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından "Kovuşturmaya yer olmadığına" dair hükmüyle açıklığa kavuşmuştur.

Yaptığı her işte kalitesi ve kurallara uymasıyla bilinen müvekkilim Sayın Deniz Dalgıçyerel seçimler öncesi zor durumda bırakmak amacıyla yapılan ama asla amacına ulaşamayacak olan bu iddiaları gündeme getirenlerden bir "Özür" beklemek en doğal hakkımızdır.

Müvekkilim, başından beri olduğu gibi bundan sonrasında da temiz siyaset yapma sözünü tutarak yoluna devam edecektir.

Konuyla ilgili hukuki haklarımız saklı kalacaktır".

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.03.24 16:16 - Son Güncellenme: 2024.03.24 16:34 - HABER MERKEZİ
A