Türkiye'nin konuştuğu vahşetin itirafı geldi!

Güncel, 2024.07.05 16:23

Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç'ın (48) öldürüldüğü olayda silahı kullanan D.G.'nin (17) savcılıkta verdiği ifadeye ortaya çıktı. Cinayet emrini Yunanistan'da firari durumda olan D.S. ve Y.A.'nın verdiğini öne süren tetikçi D.G., "Bize bir şahsı silahla öldüreceğimizi, karşılığında bizi Yunanistan'a alacaklarını, para, araba ve ev vereceklerini söylediler" diye konuştu. D.G., olaydan 1 gün önce caddede keşif yaptıklarını, olayın ardından taksiyle İstanbul'daki bir eve gittiklerini anlatarak, "Herkes işinin ne olduğunu biliyordu ve sadece işini yaptı" ifadelerini kullandı. Polis, ölüm emrini veren D.S. ve Y.A.'nın 'Bayğaralar Çetesi' ile bağlantısı araştırmaya başladı. İşte vahşetin yeni detayları

Türkiye'nin konuştuğu vahşet 26 Haziran sabahı, Kocaeli Çayırova'da yaşanmıştı. Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi'nde müdür yardımcısı olan Mahir Çoğaç, okula gitmek için evinden çıktı. Arabasına binen Çoğaç, Çoğaç, emniyet kemerini takarken silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan, Çoğaç'ın başına tabancayla 1 el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçtı. Hastaneye kaldırılan Çoğaç ise kurtarılamadı.

Polis, saldırgan ile olay sırasında yanında bulunan şüpheliyi gözaltına aldı. İfadeler doğrultusunda soruşturmayı genişleten Kocaeli polisi, 27 Haziran'da Kocaeli, İstanbul ve Adana'daki operasyonlarda 9 kişiyi daha gözaltına aldı.

1 Temmuz'da işlemleri tamamlanan, cinayeti işlediği belirlenen D.G. ile diğer şüpheliler B.Y. (20), O.D. (18), H.Z. (22), E.K. (32), M.Ç. (27), L.A. (44), M.Ö. (24), A.H. (53), E.B. (39) ve T.Ö., ifadelerinin alınmasının ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden cinayeti işleyen D.G. ile B.Y., M.Ç., O.D., H.Z., T.Ö., E.K., M.Ö. tutuklanırken, L.A., A.H. ve E.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'BAYĞARALAR ÇETESİ' İDDİASI

Cinayetin Adana'da 'Bayğaralar Çetesi' olarak bilinen çeteyle bağlantısı olduğu iddia edildi. Mahir Çoğaç'ın kardeşi Emin Çoğaç'ın, 13 Ocak 2020'de Adana'daki bir kafede Baygara ailesinden Bedirhan Bayğara'nın (36) öldürülmesi olayının şüphelilerinden biri ve firari olduğu ortaya çıktı. Bu cinayetin ardından uzun yıllardır husumetli olan Çoğaç ve Bayğara aileleri arasında zaman zaman silahlı çatışmaların yaşandığı öğrenildi. Bedirhan Bayğara'nın öldürülmesinin ardından 'Bayğaralar Çetesi' tarafından Emin Çoğaç'ın ağabeyi Mahir Çoğaç'ın ölüm emrinin verildiği öne sürüldü.

TETİKÇİ ÖLDÜRDÜ

İddiaya göre ölüm emri sonrası Kocaeli'nin Çayırova ilçesine gelen çete üyesi D.G. ve B.Y. (20), Mahir Çoğaç'ı takibe aldı. Tetikçi olan D.G., evinin önündeki caddede otomobiline binen Mahir Çoğaç'ı başına tabancayla 1 el ateş açıp öldürdü. Bu sırada B.Y.'nin de caddenin karşısında gözcülük yaptığı öne sürüldü. Cinayetin tetikçisi D.G. ve olay anında gözcülük yaptığı değerlendirilen B.Y., aynı gün Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından İstanbul'da, operasyonla yakalandı. Bu arada örgütün elebaşı, kırmızı bültenle aranan ve mayıs ayında Yunanistan'da yakalanan Ramazan Bayğara'nın, Mahir Çoğaç'ın ölüm emrini veren isimlerden biri olduğu da iddia edildi.

'ÖLDÜRME İŞİ OLDUĞUNU, YAPIP YAPAMAYACAĞIMIZI SORDULAR'

Cinayetin tetikçisi D.G.'nin Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı'nda verdiği ifadeye ulaşıldı. İfadesinde, emri Yunanistan'da firari bulunan Y.A. ve D.S.'nin verdiğini iddia eden D.Y., "Çok eskiden beri tanıdığım B.Y.'nin aracılığıyla geçmiş tarihlerde Y.A. ve D.S. ile yüz yüze tanışarak arkadaş olduk. Benden bu zamana kadar herhangi bir şey istememişlerdi. 23 Haziran'ı 24 Haziran'a bağlayan gece, birlikte ikamet ettiğim B.Y.'yi, Y.A. ve D.S. arayarak bir öldürme işi olduğunu, yapıp yapamayacağımızı sordular. Biz de yapabileceğimizi söyledik. Bunun üzerinde haber beklememizi söyleyerek telefonu kapattılar" dedi.

Cinayet sonrası Yunanistan'da para, araba ev vaadinde bulunduklarını anlatan D.Y., "24 Haziran Pazartesi günü sabah saatlerinde B.Y.'nin telefonu üzerinden bizimle iletişime geçtiler. Bize bir şahsı silah ile öldüreceğimizi, bunun karşılığında bizi Yunanistan'a alacaklarını, orada bize para, araba ve ev vereceklerini söylediler. Zaten bizim ailemizle aramız bozuk olması nedeniyle B.Y. ile birlikte bekar evine çıkmıştık, orada birlikte yaşıyorduk. Bu teklifi kabul ettik. Ben daha önce böyle bir olaya karışmamıştım. B.Y.'ye kendisine emanet teslim edileceğini söylemeleri üzerine B.Y. evden çıkarak bir yere kadar gitti, ancak nereye gittiğini bilmiyorum. Eve döndüğünde yanında 1 adet telefon, 2 adet tabanca ve bir miktar para vardı" ifadelerini kullandı.

Aldıkları talimatları da anlatan D.Y., "Bizimle B.Y.'de bulunan telefon üzerinden iletişime geçmeye başladılar. Bize Kartal'da bulunan bir otele gitmemizi ve bize haber verilinceye kadar o otelde konaklamamızı söylediler. Biz de kendi imkanlarımız ile otele gittik. Otele gittikten sonra otelden dışarıya hiç çıkmadık. Sadece olay gününden 1 gün önce Y.A. bizi arayarak otelin önüne taksi gönderdiğini, bu taksiye binmemizi, olayı gerçekleştireceğimiz yere giderek iyice öğrenmemizi söyledi. Biz de otelin önüne göndermiş olduğu taksiye binerek olay yerine gittik. Keşif yaptıktan sonra otele geri döndük ve o gece hiç uyumadık" dedi.

'B.Y. İLE ANLAŞTIK VE BEKLEMEYE KOYULDUK'

Cinayetin işlendiği günü anlatan D.Y. ifadesinde şunları söyledi:

"Sabah saatlerinde D.S. ve Y.A. bizimle iletişim kurdular ve vaktin geldiğini, denileni yapmamız gerektiğini söylediler. 'Tamam' dedik ve onların çağırmış olduğu, otelin kapısına gelen ticari taksiye binerek bize gönderilen konuma yeniden gittik. Orada B.Y. ile bir süre oturarak beklemeye koyulduk ancak B.Y. biraz korktu. Bu nedenle kendisinin beni biraz ileride bekleyeceğini, bir problem olması halinde beni kollayacağını söyledi. Şahsın aracına bindiğinde benim ateş edip koşmaya başladığımı, onun da benimle birlikte koşmaya devam edeceği konusunda B.Y. ile anlaştık ve beklemeye koyulduk. Ben şahsın evden çıktığını gördükten sonra arabaya binmesini bekledim ve arabaya biner binmez kapalı olan şoför camından içeriye doğru 1 el ateş ederek koşmaya başladım. Ölüp ölmediğini o an bilmiyordum. Şahsı da tanımıyorum. Ben koşarken arkama birkaç kişi takıldı ve beni kovalamaya başladılar ancak B.Y. ile birlikte koşarak bu şahısları atlattık. Peşimizden kimsenin gelmediğinden emin olduktan sonra yanımızda bulunan silahları duvarın dibine saklayarak yolumuza devam ettik. Tenha bir TIR garajı bularak oradaki bir TIR'ın arkasına saklandık. B.Y.'de bulunan telefon ile D.S. ve Y.A.'yı arayarak işi hallettiğimizi söyledik. İstemeleri üzerine konum gönderdik ve beklemeye başladık. Zaten taksi bizi almak için bekliyormuş, hızlıca geldi. Gelen taksiciyi daha önce görmedim. Hiçbir şey sormadan bizi aldı."

'PENDİK'TE TANIMADIĞIM BİR ŞAHSI DAHA ARABAYA ALDIK'

Olay sonrası taksiyle İstanbul'a gittiklerini de anlatan D.Y., "Taksiyle Pendik tarafına doğru yola çıktık ve Pendik köprüsünün altında tanımadığım bir şahsı daha arabaya aldık. Bu şahıs Pendik'te bulunan bir evi tarif ederek eve götürdü. Evde kapıyı açmaya çalışırken kapıyı açamadık ve bu esnada Y.A. ve D.S. bizi arayarak başka bir ev bulduklarını, o eve gideceğimizi, bize taksi göndereceğini ve o taksiye binmemizi söyledi. Kapının önünde indiğimizde önlü arkalı 2 taksi beklemekteydi. Bize hangi taksiye bineceğimiz söylenmemişti. Biz arkada duran taksiye bindik ve bize gönderilen konumu taksiciye gönderdik. Biz o taksiye B.Y. ile ikimiz bindik, diğer şahıs kapıyı açamayınca gitti" dedi.

'HERKES İŞİNİN NE OLDUĞUNU BİLİYORDU VE SADECE İŞİNİ YAPTI'

Polis ekipleri tarafından yakalandığını söyleyen D.Y., "Taksici belirtilen konuma bizi götürdü ve orada daha sonradan ismini Erdal olarak öğrendiğim şahıs ile buluştuk. Erdal bizi alarak yakalanmış olduğumuz ikamete götürerek bizi buraya yerleştirdi. Ne taksideyken ne de Erdal ile hiçbir şey konuşmadık. Herkes işinin ne olduğunu biliyordu ve sadece işini yaptı. Eve vardıktan sonra ben direkt uyudum ve uyandığımda kapıda polislerin olduğunu gördüm. Yaptığım şey için çok pişmanım" ifadelerini kullandı.

'ZATEN ONLAR YUNANİSTAN'DA FİRARİ'

D.Y., ayrıca, Çoğaç'ın öldürülmesiyle ilgili, "Bu olayı yapmamızı D.S. ve Y.A. bizden istediler. Zaten onlar Yunanistan'da firari durumda olup, sürekli yan yanadırlar. Otelde kaldığımız süre zarfında bu kişiler ile pek çok kez telefonda konuştum. Bu nedenle bu şahısların kimlik bilgilerinden eminim" dedi. Savcılık, D.S. ve Y.A.'nın Bayğaralar Çetesi ile ilişkisi olup olmadığını araştırıyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: IHA

Güncel, 2024.07.05 16:23

Bursa'da 12. Nilüfer Görükle Balkan Panayırı'nda Haluk ...

Devlet Bahçeli'den Sinan Ateş açıklaması

CHP Genel Başkanı Özel: Parka havuza yola sigara atılın...

Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir'in ilk durağı Çalı Mah...

Bursa'da hırsızlar, polisten kaçamadılar

Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı! Adli Tıp Kurumu'na göt...

Bursa'da kent lokantasına yoğun ilgi

Bursa'da yolun ortasında tuhaf davranışlar sergileyen k...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sabır acıdır, zordur ama meyvesi...

Bursa'da otobüsün çarptığı kadının cep telefonu çalındı

Zeytin üreticisinden rekolte beyanına yoğun ilgi

Sinan Ateş'in ailesine saldırı!

İstanbul'da sokak ortasında taciz: Duvara sıkıştırıp ye...

Bursa dahil 57 ilde uyuşturucu operasyonu! 644 gözaltı

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu'na acı veda

Bursa'da haber alınamayan adam için ekipler seferber ol...

Aylardır gözlerden uzaktı! Göğüslerini küçük bir yaprak...

Beşiktaş, Frankfurt'a 3-1 kaybetti!

İstanbul Boğazı'nda iki gemi çarpıştı!

Bursa'da otobanda yolun karşısına geçmek isteyen yayaya...

Elon Musk rekor kırdı!

Takımlardan 'kadına ve çocuğa dokunma' paylaşımı

Bursa'da jandarmadan suç ve suç unsurlarına karşı sıkı ...

Bursa'da SMA hastası bebeğin kumbarasını çaldı

Kırıkkale'de taşınma kavgası kanlı bitti!

İran tekrar saldıracak mı? Pezeşkiyan'dan ABD ve Batı'y...

Bursa'da sokak ortasındaki cinayetin zanlısı: Yanlış ki...

Şahan Gökbakar'ın 10 yıl hapsi istendi!

Donald Trump'tan İsrail-İran gerilimine dikkat çeken yo...

Yıldırım Belediyesi Çınarönü Mahallesi'nde anahtar tesl...

Bursa'da köy halkından tarımsal sulama sorununa ortak ç...

Gürültü yaptığı gerekçesiyle 22 yaşındaki genci vurarak...

Bursa'da Yeşil Cami'de etekli turistlerin gezisi gündem...

Kabin ekibine saldıran Dilan Çıtak hakkında soruşturma ...

Bursa'da peş peşe yangın: Müdahale sürüyor

RTÜK'ten Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne inceleme...

Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün açılıyor!

Bursa'da fabrikada korkutan yangın!

Galatasaray, Rigas Skola deplasmanında skoru koruyamadı!

Somer Şef'in kombini gündem oldu: Tesettürlü bacılar için

Bursa'da iPhone sevdası 6 milyon liraya mal oldu

Bursa'da husumetlisini vuracağına yanlışlıkla başkasını...

10 yaşındaki çocuğu annesiz bıraktı! Erkek dehşeti bitm...

Yağhaneler üretime başladı!  Yağlık zeytinde ...

TFF'de skandal! İlişkiye girdiler lisansları iptal edildi

Ruanda'da ölümcül Marburg virüsü alarmı! Tedavisi yok

Baklava artık tek dilim halinde satılıyor!

ENAG, eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı

Bursa'da tek katlı ev alevlere teslim oldu

Mudanya'da Mütareke coşkusu başlıyor!

Osmangazi'ye ANASİAD'dan 3 akıllı otopark

Bir özel banka konut kredisi faiz oranlarını yüzde 3'ün...

Küçük kız tek tek ifşa etti: Bu korkuyla yaşamaya çalış...

İstanbul'da vahşet: Kadının kafasını kesip intihar etti

Otobüsten indirilen yolcuların yakınları yanlış muavin ...

Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir: Esasında insanların g...

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü filosuna 235 yeni araç

Bursa'da 16 yaşındaki çocuğu bıçakla öldüren 15 yaşında...

Bursa Kapalı Çarşı'da altın fiyatları ne kadar?

TBMM yapay zekaya karşı harekete geçti

Bursa'da kaçak villa yıkıldı

Bursa'daki kan donduran silahlı saldırının detayları or...

Ünlü market zinciri banka kuruyor

Mide bulandıran olay! Bankta uyuyakalan kadın defalarca...

BAL-GÖÇ, Çakırov'un katılımıyla kahvaltı programı düzen...

Bandırma'nın asırlık çınarı Bereketler Ticaret faaliyet...

Bursa'da polise yakalanan şahıs: Az önce kaza yaptım o ...

Bursa'da denetimli serbestlik hükümlüleri Muradiye Cami...

Cinayet zanlısı 11 yıl sonra Bursa'da çalışırken yakala...

ATM'lerde yeni dönem!

Biden İsrail'in 'felaket' planını ağzından kaçırdı!

Tünelde ters yönde yarış, felaketle bitti: 1 can kaybı

Bursa'da dere içinde sır ölüm

İstanbul'daki caninin fotoğrafı ortaya çıktı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Bursa...

Bursa'da babası ile kardeşini yaralayıp, komşusunu öldü...

Bursa BB Başkanı Bozbey, Hayvanları Koruma Günü'nde ked...

Bursa'da korkunç olay! 6. kattan manav tentesine düşen ...

Durmadan hapşıran Benazir Aydın ile ilgili kötü haber g...

Bursa'da İnegöl 4. Küçükbaş Hayvancılık Festivali başladı!

İstanbul'da sokakta çırılçıplak elini kolunu sallayarak...

Bursa'da yeni spor salonu Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ...

Bursa'da metronun imdat frenini çektiler! BURULAŞ: Kayı...

Tofaş evinde kazandı!

2024'ün ilk dokuz ayında 4'ü Bursa'dan en az 1371 işçi...

Eşinden boşanıp Bursa'ya yerleştiği iddia edilen kadın ...

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı: Bursa'da hav...

Bursa'da Pazar günü o yollar trafiğe kapalı!

Bursa'daki kalp şeklindeki köy görenlerin içini ısıtıyor

Uludağ'ın eteklerinde 50 bin metrekarelik alan Hünkar K...

Marmara Bölgesi'ne kayan fay risk oluşturuyor!

Öğrenci sayısı her yıl artan Orhangazi MYO'da yurt soru...

Bursa'da otomobil bisikletli çocuğa çarptı: 1 kişi ağır...

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 'Yuvanız Yuvası Olsun'...

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi ...

Osmangazi Belediyesi'nden 'Ekmekler neden bozuldu?' bul...

26 yaşındaki Doktor damatlık kıyafetini giyip 6. kattan...

Bursa'da '12. Nilüfer Görükle Balkan Panayırı'na yoğun ...

IMF'den uyarı: Orta Doğu'daki çatışmaların önemli ekono...

Bursa'daki Yaren leylek ile balıkçı Adem'in dostluğu 4 ...

Platonik aşık dehşet saçtı! 1 ölü, 5 yaralı

Sosyal medya çetesinin şantaj oyunu: Sevgili olma bahan...

Bursa'da 'Yuvalandırma Şenliği'nde Başkan Bozbey: Hayva...

Bursa'da psikolojisi bozulan otobüs şoförü yolcuları in...

Konya'da korkutan deprem!

Sinan Ateş'in ailesine saldıran kişi tutuklandı

Fenerbahçe, Hollanda'dan beraberlikle dönüyor!

Çanakkale'ye şehit ateşi düştü

Bursa'da hızla gelen motosiklet otomobile çarptı

Bursa'ya FRIT fonu ile yapılan anaokulu kime hizmet ver...

Bursa'da branda kurarken kafa üstü beton zemine düştü

Bursa Yüzüncüyıl Mahallesi'nde neler oluyor?

Bursa'da 11. Eker 'I Run' koşusu başladı! 

Coca cola ürünlerine zam yolda!

Ekim ayı kira artış oranı belli oldu

Mazhar Alanson'un kızı hayatını kaybetti

Özel Bursa Kültür Okulları'ndan momtalks etkinliği 

Bursa'da Mudanya Mütarekesi ve Kültürel Miras Sempozyum...

Bursalı Togg T10F ilk kez görücüye çıktı

9 ayda 9 zam! Mutfak tüpü değil fiyatı patladı

Almanya'daki bazı tren yolları kapatıldı!

Bursaspor- Anadolu Üniversitesi maçının canlı yayını ha...

12. Nilüfer Görükle Balkan Panayırı'nda yiyecek ve ürün...

Bursa Mudanya'da 260 litre etil alkol ele geçirildi

Sinan Ateş davasında Serdar Öktem'in tahliyesine itiraz...

Bursa'da sokak köpeğini sopayla defalarca vurarak öldür...

Ortak Wi-Fi ağı ile dolandırmaya başladılar!

Bakan Ali Yerlikaya duyurdu: Toplam 535 bin 705 araca i...

Cezaevindeki hükümlü hastanede hayatını kaybetti

Bursa'da Kapanca Limanı seyir tepesi çöplüğe döndü

Bursa'da fabrikaların atık suyu tekstil boyahanelerinde...

Bursa'da kaldırım tamamen kapatıldı! Vatandaş kaza risk...

Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş şehit oldu

Biden'dan İsrail'e İran tavsiyesi: Farklı alternatifler...

Bursa'da palet fabrikasında yangın!

Bursa'da Değirmenönü-Karapınar mahallelerini birbirine ...

Düğünde gelinin iç çamaşırını çıkartıp çiçek niyetine e...

Bursa'da ayrıldığı kadının selasını okutan sanığa 1 yıl...

19 ilde uyuşturucu operasyonu: 22 tutuklama

Havalar ısınıyor (3 Ekim 2024 Perşembe) Bursa'da bugün,...

Bursa'da yumruklu 'yol verme' kavgası

19 ilde çocuk müstehcenliği operasyonu: 115 şüpheli yak...

Niğde'de film sahnesi gerçek oldu!

Bursa'da çatıdan attığı beton parçasıyla ölüme neden ol...

Yol ortasında kadına taciz olayında sapığın ifadesi ort...

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Peygamber Efendimizi örne...

Bursa Büyükşehir personelinden sahil temizliği

Kaptan pilot hostes sevgilisine şiddet uyguladı!

Petrol fiyatlarında sert yükseliş: Akaryakıta zam mı ge...

Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı olay!

Eylül ayında 34 kadın öldürüldü!

Bursa'da sokak hayvanları yuvalarına kavuşuyor!

Hırsızlık için girdiği evde yemek pişirip çamaşırları astı

Fatih Altaylı asgari ücrete ne kadar zam geleceğini açı...

Bursa'da Türk Dünyası Bilim Ödülleri sahiplerini buldu

Bursa'da silahlı saldırı şüphelisi yakalandı!

Bakan Uraloğlu'ndan Bursa'ya 2 yeni hat müjdesi!

Bursaspor zorlandığı maçta 3 puanı almayı başardı

Bursa'da Recep Güven son yolculuğuna uğurlanıyor!

Bebeği dudağından öpüp kaydetti, tepkiler çığ gibi

Bursa'da deprem!

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına neden olan fotoğ...

Kız isteme töreninde damat şoka girdi! Menü hazırlayıp ...

Bursa'da kilosu 200 liradan satılıyor! Sezon başladı

Bursa'nın 3 mahallesine içme suyu sağlayan kaynak ve ku...

Bursa'da fabrika servis durakları bu kış öncesi yapılır...

Bursa, muhteşem bir konserle senfoni sezonuna merhaba dedi

Bursa'da palet fabrikasında çıkan yangın, 4 saat sonra ...

Saadet Partisi Bursa'dan Filistin'e destek mitingi

Bursa'da aynı ağaçtan düşen amca ve yeğen yaralandı

Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili tartışmalar son buluy...

Serenay Sarıkaya'nın Boğaz kıyısındaki lüks evi paylaşı...

Bursa'da kaçak '63 tiny house'a kepçe vuruldu

Karşı şeride geçen tır otomobili biçti: 1 ölü

Donald Trump sosyal medyada Türk'ü etiketledi: Lan ne o...

Bursa'da drift atan sürücüye ceza!

İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil'in cenazesinde gözyaşlar...

Alina Boz hamile mi? Umut Evirgen'den açıklama

Bursa'da kaldırımda yürürken tır ezmişti, sürücü serbes...

Kasiyer Merve cinayeti davasında tahliye kararı

Bursa'da iki genç arasında çıkan tartışmada kan aktı: 1...

Bursaspor taraftarına, Anadolu Üniversitesi maçı için y...

Bariyere saplanan taksinin şoförü hayatını kaybetti

Hastane çalışanları pompalı tüfekle rehin alındı!

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

Başkan Bozbey Bursa Büyükşehir'in borç kesintisi hakkın...

Bursa'da 'Ekmekler Neden Bozuldu?' adlı medya buluşması

Bursa'da Orhangazi zabıtasından marketlere denetim!

Türkiye'de çok sevilen dünyaca ünlü hamburger zincirind...

Bir adet elmanın fiyatı göreni hayrete düşürdü!

Bursa'da trafik düzenlemesi

Bursa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nden 'eski sürü...

Eylül ayı enflasyon rakamları açıklandı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Bölgesel savaş çıkabilir

Bursa'da birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi ol...

Bursalı TOGG'un Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı oldu

Bilin bakalım bu ünlü kim? 13 yaşında evlendirilmiş

Bilecik'te çamaşır asmak için balkona çıktığında komşus...

Bursa'da Görükle Balkan Panayırı'nda silahlar konuştu!

Bir Ikea sosislisi kaç para?

Bursa'da gece saatlerinde zincirleme kaza: 1 ölü 5 yaralı

Sinan Ateş davasında karar!

İstanbul'dan çaldığı ciple Bursa'da yakalandı

Bursa'da dakikalarca drift attı: Polis ekibine denk geldi

Bursa merkezli 5 ilde yapılan narkotik operasyonunda 53...

Tekirdağ'da fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı

Biden'dan bir adım daha! İran'a yeni yaptırımları G7 li...

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş Kadın Basketbol Takımları ...

Bursa'da eşine kızıp kendisini boşluğa bırakmış

İslam Memiş: Paran varsa hemen al, rahat et

Bursa'da misinaya dolanarak denizin üzerinde ölümü bekl...

Ocak ayında emekli maaşına gelecek zamla birlikte emek...

Cumhurbaşkanlığı ve Adalet Bakanlığında yeni atamalar

Bursa'da yolun ortasında tehlikeli ve tuhaf davranış se...

Benfica'dan üzen haber geldi

Bursa'da gündüz vakti silahlı saldırı! 1 ölü