Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi?

Televizyon ekranlarının uzun soluklu yarışması Survivor yine heyecan dolu bir elem konseyi ile izleyici karşısına çıktı. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla haftada 5 gün izleyici karşısına çıkan fenomen yarışma programı Survivor bu yıl yine birbirinden iddialı yarışmacıya ev sahipliği yapıyor. Ünlüler takımı ile gönüllüler takımının karşı karşıya geldiği yarışma izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatıyor. Peki, Survivor'da elenen isim kim oldu? 1 Nisan Survivor'da kim elendi?

2021.04.02 00:36 - Son Güncellenme: 2021.04.02 00:37 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Survivor'da kim elendi?

Survivor'da elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Uzun bir maratonun yaşandığı ve yarışmacıların açlık, susuzluk ve parkur oyunları ile kıyasıya mücadele ettiği Survivor birbirinden iddialı isimlere ev sahipliği yapıyor. Yarışmada haftanın ilk dokunulmazlık oyunları sonrası eleme potasına giden 3 isim Öykü, Hanzade ve Aleyna Çalışkan olmuştu. Yarışmanın 1 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde bir ismi elemek üzere eleme konseyi toplandı. Peki, Bu akşam Survivor'da kim elendi? Survivor'a kim veda etti?

SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'ın 29 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Gönüllüler ve ünlüler takımının mücadele ettiği yarışmada heyecan ve gerilim dolu dakikalar yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım ünlüler takımı oldu ve gönüllüler konseyi toplandı. İlk etapta yarışmacılar halktan gelen SMS oylamasına çıktı. Oylama sonucunda eleme potasına giden iki yarışmacı Hanzade ve Aleyna Kalaycıoğlu oldu.

Yarışmanın 30 Mart Salı akşamı yayınlanan bölümünde ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ile gönüllüler arasındaki dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı ve ünlüler takımı konseyi toplandı. Oylama sonucu en fazla oyu alan isim Öykü oldu. Böylece haftanın üçüncü eleme adayı Öykü Çelik oldu.

Haftanın son iki eleme adayı ise SMS oylaması sonrası belli oldu. SMS birincisi olan Poyraz potaya Aleyna Kalaycıoğlu'nu gönderirken İsmail ise Çağrı'yı gönderdi. Böylece eleme adayları Çağrı, Öykü, Aleyna Çalışkan, Aleyna Kalaycıoğlu ve Hanzade oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'ın 1 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde bir yarışmacıyı elemek üzere eleme konseyi toplandı. Eleme potasında yer alan 5 isim Çağrı, Öykü, Aleyna Çalışkan, Aleyna Kalaycıoğlu ve Hanzade oldu. Acun Ilıcalı beş yarışmacı arasından en az SMS'i alan ismi söyledi. Survivor'da elenen isim Öykü oldu. Öykü Çelik Survivor'a ve adaya veda etti.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.04.02 00:36 - Son Güncellenme: 2021.04.02 00:37 - HABER MERKEZİ
A