Sunay Akın gençlerle buluştu

Sunay Akın gençlerle buluştu

Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri'ne üye gençleri, kendi alanlarında başarılı isimlerle bir araya getiren Altındağ Belediyesi, Altındağlı gençleri bu kez şair ve edebiyatçı Sunay Akın ile buluşturdu.

2013.04.17 14:30 - Son Güncellenme: 2013.04.17 14:30 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Sunay Akın  gençlerle buluştu

Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür ve Sanat Merkezi'nde gençlerle bir araya gelen Sunay Akın, kendi çocukluk, gençlik ve öğrencilik yıllarına dair anılarını paylaştı.
Enerjisi ve anlattıklarıyla gençlerin büyük ilgisini çeken usta edebiyatçı Sunay Akın gençlere bol bol kitap okumalarını ve kitapların aydınlattığı yoldan ayrılmamalarını öğütledi. "Eski Türk filmlerinde görmüşsünüzdür belki... Genç kızlara düzgün yürümeyi öğretmek için başına bir kitap koyar ve kitabı düşürmeden dik yürümesini öğretirler. Demek ki kitap her ne amaçla kullanılırsa kullanılsın, insana düzgün yürümeyi ve dik durmayı öğretir." diyen Akın, gençler tarafından bol bol alkışlandı.
Gençlerle gerçekleştirdiği sohbet sırasında onların sorularına da cevap veren Akın, esas mesleğinin ne olduğunun sorulması üzerine "okur-yazar" yanıtını verdi. Söyleşi sonrasında Ulucanlar Cezaevi Kültür ve Sanat Merkezi'ni gezen Akın, buradaki atölyelere de uğradı ve sanatçılarla sohbet etti.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.04.17 14:30 - Son Güncellenme: 2013.04.17 14:30 - HABER MERKEZİ
A