Sınırda çatışma!

Sınırda çatışma!

Şanlıurfa'nın Suriye sınırında silah sesleri...

2013.07.17 11:29 - Son Güncellenme: 2013.07.17 12:24 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Sınırda çatışma!

Şanlıurfa'nın Suriye sınırında Özgür Suriye Ordusu ile PKK'nın bu ülkedeki kolu olan PYD güçleri arasında sabah saatlerinde çatışma çıktı.

Ceylanpınar'da evinde oturan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nezir Atilla, isabet eden kurşunla sağ kolundan yaralandı. Çatışmanın halen devam ettiği ve silah seslerinin Ceylanpınar tarafından duyulduğu öğrenildi.

SINIRI AŞAN MERMİ MAHALLE MUHTARINI YARALADI

SURİYE'nin Haseki İline bağlı Rasulyan İlçesi'nde Özgür Suriye Ordusu ile PKK'nın bu ülkedeki kolu olan PYD güçleri arasındaki çatışmalar sırasında ateşlenen tüfekten çıkan mermi sınırı aşarak Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Nezir Atilla'ya isabet etti. Kolundan yaralanan muhtar hastaneye götürülürken, sınır hattında önlemler artırıldı.

Suriye'nin Rasulyan İlçesi'nde, dün başlayan ve halen devam eden çatışmalar sırasında sınırı aşan mermiler 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin ağır yaralanmasına neden oldu. Sınır hattına yaklaşılmaması için uyarıların yapıldığı Ceylanpınar'da, saat 10.50 sıralarında Suriye tarafından ateşlenen tüfekten çıkan bir mermi sınıra 300 metre uzaklıktaki evinde uyuyan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nezir Atilla'nın sağ kolunun altına isabet etti. Yaralanan muhtar, Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisi ardından taburcu edildi. Tedirginliğe yol açan olay ardından belediye hoparlörlerinden dışarı çıkılmaması ve üst katlardan inilmesi konusunda uyarı anonsları yapılıyor.


 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.17 11:29 - Son Güncellenme: 2013.07.17 12:24 - HABER MERKEZİ
A