Saadet Partisi adaylarını tanıttı

Saadet Partisi adaylarını tanıttı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Kütahya'da partisinin düzenlediği belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katıldı.

2013.12.06 23:39 - Son Güncellenme: 2013.12.06 23:40 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Saadet Partisi adaylarını tanıttı

Belediye Kültür Sarayı'ndaki aday tanıtım toplantısına, SP İl Başkanı Ali İhsan Oturak, Kütahya Belediye Başkan Adayı İsmail Tunca, belediye başkan adayları il, ilçe ve belde teşkilatı üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Belediyecilik dendiği zaman akla milli görüşün geldiğini ifade eden SP Kütahya Belediye Başkan Adayı İsmail Tunca, "Saadet Partisi gerek teşkilat olarak gerekse çalışkanlığıyla ön gözde partidir. Belediyecilik denildiğinde akla milli görüş gelir. Belediyecilikte devrim sayılacak hizmetleri milli görüş belediyeleri gerçekleştirmiştir. 31 Mart sabahına kadar tüm gücümüzle çalışarak yeni bir Kütahya kurmaya söz veriyorum" dedi.

''DEVRİM GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR''

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, yaptığı konuşmada, "Milli görüş belediyeciliği sayesinde belediyelerde devrim gerçekleştirilmiştir. Hizmet belediyeciliği başlamıştır. Milli görüş anlayışına göre halka hizmet, hakka hizmettir. Biz halka yapılan hizmeti bir ibadet görevi gibi gören bir topluluğuz. Biz Refah Partisi döneminde kazandığımız belediyelerin kapılarına, 'Rüşvet alan da veren de melundur' yazılı tabela astırmıştık. Fakat bizden sonra gelenler bu tabelaları kaldırdı. Şimdi tekrar kazandığımız belediyelerin kapısına yine aynı tabelaları asacağız. Kütahya'dan başlamak üzere 13 ilçe ve 14 beldesinden 556 köyünden 312 mahallesinden başlamak üzere Türkiyemizi yaşanabilir bir ülke haline getirmek için halkımızın desteğini bekliyorum. Fatih'lerin Yavuz'ların, Kanuni'lerin ülkesini batıya Türkiye'yi kul köle olan bir ülke değil, ecdadımızın ülkesi gibi anlı ak, başı dik İslam alemine, hatta tüm insanlığı önder olabilecek bir Türkiye için destek istiyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Mustafa Kamalak ve parti yönetimi, belediye başkan adaylarıyla el ele vererek fotoğrafı çektirdi.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.12.06 23:39 - Son Güncellenme: 2013.12.06 23:40 - HABER MERKEZİ
A