Korhan Berzeg için yürütülen çalışmalar tamamlandı

Korhan Berzeg için yürütülen çalışmalar tamamlandı

Balıkesir'in Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi'nde, Korhan Berzeg'e ait olduğu belirlenen kemik ve giysi parçalarının bulunduğu bölgedeki arama çalışmaları, yedinci günün sonunda tamamlandı.

2024.04.30 18:34 - Son Güncellenme: 2024.04.30 18:38 - Güncel - DHA
A
Korhan Berzeg için yürütülen çalışmalar tamamlandı

Geçtiğimiz yıl yürüyüşe çıkıp bir daha eve dönmeyen ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu belirlenen kemik ve giysi parçalarının bulunması üzerine bölgede başlatılan yoğun arama çalışmaları tamamlandı.

Jandarma ekipleri, kadavra arama köpekleri eşliğinde yedi gün süren detaylı bir arama gerçekleştirdi. Berzeg'in nasıl öldüğüne dair soru işaretleri sürerken, jandarma ekipleri olayın aydınlatılması için istihbari çalışmalara devam edeceklerini bildirdi.

Berzeg, son olarak ailesi ve meslektaşları tarafından görüldükten sonra bir daha haber alınamamıştı. Arama çalışmaları, Berzeg'in en son görüldüğü bölgeye yakın bir alanda yoğunlaştırıldı. Ekipler, bölgede yedi gün boyunca süren aramaların ardından, Berzeg'e ait olduğu tespit edilen kişisel eşyalar ve kemik parçalarını buldu.

Diğer yandan, İngiltere'de yaşayan Berzeg'in kızı Nisa Berzeg ve onun avukatları da bugün olay yerinde incelemelerde bulundu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.04.30 18:34 - Son Güncellenme: 2024.04.30 18:38 - DHA
A