Hulk'u canlandıran Ruffalo'dan Johnson'a Brexit cevabı

Hulk'u canlandıran Ruffalo'dan Johnson'a Brexit cevabı

İngiltere Başbakanı Johnson, ülkeyi ne kadar kızarsa o kadar güçlenen çizgi roman karekteri yeşil dev Hulk gibi Avrupa Birliği'nin kelepçelerinden kurtulacağını söylemişti. Hulk'a hayat veren Hollywood yıldızı Mark Ruffalo'dan Boris Johnson'a cevap geldi.

2019.09.17 09:50 - Son Güncellenme: 2019.09.17 09:50 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Hulk'u canlandıran Ruffalo'dan Johnson'a Brexit cevabı

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, The Mail gazetesine yaptığı açıklamada, İngiltere'nin kızdığında aynen yeşil dev Hulk'a dönüşen Dr. Robert Bruce Banner karakterine benzediğini söylemişti. Brexit sürecindeki ülkesini süper kahraman Hulk'a benzeten İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a yanıt, yeşil devi canlandıran Mark Ruffalo'dan geldi.

Amerikalı oyuncu Mark Ruffalo, 'İngiltere'nin AB kelepçelerinden aynı Hulk gibi kurtulacağını' savunan Boris Johnson'a 'yeşil devin' ekibiyle birlikteyken daha iyi olduğunu hatırlattı.


Ruffalo, "Boris Johnson, Hulk'ın sadece insanlığın yararı için savaştığını unutuyor. (o) Kızgın ve güçlü, aynı zamanda kalın kafalı ve yıkıcı olabiliyor. Hulk, ekibiyle birlikte olduğunda en iyi işini çıkarıyor yalnızken ise tam bir felaket" dedi.

12 yıl boyunca süper kahraman karakterine hayat veren Ruffalo, Twitter'dan paylaştığı mesajda Hulk'ın her zaman Dr. Banner'ın bilimsel ve mantıklı tarafına sahip olduğunu da söyledi.

AB'den ayrılacaklarına işaret eden Johnson, "Banner, kelepçelenmiş olabilir ancak tahrik edildiğinde bu kelepçeleri kırıp atar. Hulk, kelepçeler ne kadar sıkı olursa olsun her zaman bunlardan kurtuldu. Bu durum, bu ülke için de geçerli. 31 Ekim'de (AB'den) çıkacağız." ifadesini kullanmıştı.

"Hulk ne kadar kızarsa o kadar güçleniyor." diyen Johnson, AB liderleri arasında İrlanda Cumhuriyeti ile Kuzey İrlanda arasında sınır oluşturulmamasını öngören tedbir maddesinden vazgeçme eğilimi olduğunu iddia etmişti.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2019.09.17 09:50 - Son Güncellenme: 2019.09.17 09:50 - HABER MERKEZİ
A