Evleneceğine kimse inanmıyor

Evleneceğine kimse inanmıyor

Bade İşçil'in evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Malkoç Sualp en yakın arkadaşlarını bile şaşırttı

2013.04.17 10:22 - Son Güncellenme: 2013.04.17 10:23 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Evleneceğine kimse inanmıyor

15 Mart'ta tanışıp aşk yaşamaya başlayan Bade İşçil ve Malkoç Sualp, kısa sürede evlenmeye karar verip 31 Mayıs'a gün aldı.

KANKALARI ŞÜPHELİ

Çiçeği burnunda aşıklar etrafta mutluluk pozları saçıyor. Kısa sürede evlenmeye karar verip ailelerini tanıştıran, geçtiğimiz hafta gün alıp organizasyona başlayan çiftin düğünü şimdiden merakla bekleniyor. Ancak Bülent Cankurt'un haberine göre yaşadığı ilişkiler nedeniyle adı 'playboy'a çıkan Malkoç Sualp'in en yakın arkadaşları dahi son anda nikahtan vazgeçeceğini düşünüyor. Sualp, İşçil'le aşk yaşamaya başlamadan önce iki kez nikahtan dönmüştü.

2010 yılında Tülin Şahin'in eşi Memet Özer'in ablası Demet Hanım ile ciddi bir ilişki yaşamış, evlilik planları yapan Malkoç, sevgilisi Demet'i ailesiyle tanıştırmıştı. Fakat çift, sessiz sedasız ilişkiyi noktamıştı.

ÖZEL DİKTİRMEYECEK

Herkes Sualp'in nikahtan vazgeçeceğini düşünse de hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Düğün organizasyonunu İrem YArgıcı'ya emanet eden Bade İşçil, tarihinçok yakın olması nedeniyle özel gelinlik diktirmeyecek. İşçil, düğününde hazır gelinlik giyecek. Çiftin tanışmasına vesile olan Özgür Masur, düğün sonrası parti için İşçil'e çok özel bir elbise dikecek. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.04.17 10:22 - Son Güncellenme: 2013.04.17 10:23 - HABER MERKEZİ
A