Eşini uçurumdan iterek öldürdüğü iddia edilen kocaya ağırlaştırılmış müebbet istemi

Güncel, 2024.07.04 15:07

Yalova'nın Altınova ilçesinde 24 Ocak 2023 tarihinde fotoğraf çektirmek için çıktığı kayalıklardan düşerek ölen Semiha Sözer'in eşi E.N.S, karısını uçurumdan iterek öldürdüğü iddiasıyla olaydan 15 ay sonra tutuklanmıştı. E.N.S. için hazırlanan iddianamede zanlının ağırlaştırılmış müebbet hapsi talep edildi.

Altınova ilçesi Soğuksu köyü Ballıkaya mevkiinde, Semiha Sözer (34), yanında eşi Erdal Necip Sözer (41) varken yaklaşık 20 metre yükseklikteki kayalıklardan düşmesi sonucunda olay yerinde hayatını kaybetmişti. Eşi ifadesinde, fotoğraf çektirmek için kayalıklara çıktıklarını söylemişti. Şüphe üzerine kurulan bilirkişi heyeti olayın intihar ya da kaza sonucu olmadığı, maktulün itilmek suretiyle ölümüne sebebiyet verildiği kanaatine varmıştı. Zanlı yaşanan durum sonrası 16 Mayıs 2024 tarihinde tutuklanmıştı. Savcılık tarafından hazırlanan ve Yalova 2. Ağır Ceza Mahkemesi, tarafından kabul edilen iddianamede sanığın "Eşe Karşı Kasten Öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması talep edildi.



İddianamede çelişkilere dikkat çekildi

İddianamede, Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde yaşayan çiftin, olay günü Yalova-Kocaeli illeri sınırında yer alan bir restorana kiralık araçla gittikleri burada çay içtikleri sonrasında da olayın yaşandığı kayalıklara geçtikleri anlatıldı. İddianamede, şüphelinin aynı gün alınan ifadelerinde çelişkiler bulunduğu kaydedildi. E.N.S, karakolda eşinin başının döndüğü için 'gidelim' dediğini söylerken savcılıkta ise eşinin üşüdüğünü bu yüzden 'gidelim' dediği belirtildi. İddianamede, olay yerine gelen asayiş ekiplerine şüpheli tarafından maktulün düştüğünü beyan ettiği yer ile 22 Mart 2023 tarihinde yapılan yer gösterme işleminde maktulün düştüğünü beyan ettiği yerin farklı olduğu da dosyaya sunulan olay yeri incelemesi ve fotoğraflarından tespit edildiği anlatıldı.



Kocasının laptopunda çıplak fotoğraflarını buldu

İfadelerinde mutlu bir evliliği olduğunu ve çocuk istediklerini anlatan sanığın ifadelerinin maktulün arkadaşlarına attığı mesajlarla çeliştiği de iddianamede ortaya konuldu. Maktulün bir kız arkadaşı verdiği ifadede, Semiha'nın balayına gittiği günden beri mutsuz olduğunu, zaman geçtikçe şüphelinin maktulden uzaklaştığını, vefatından 5 ay kadar önce maktulün E.N.S'ye ait laptopta kocasının çıplak resimlerini gördüğünü kendisine söylediğini kaydetti. Arkadaşı şüphelinin maktulü hayatında istemediğini, boşanmak istediğini fakat maktulün sürekli sabrettiğini ifade etti. Öte yandan maktulün kız arkadaşlarına attığı whatsapp mesajlarında, "Mutsuzmuş bende mutsuzmuşum böyle yaşamak mı istiyormuşum o istemiyormuş, çocukta istemiyormuş" dediği, maktulün arkadaşına ayrıca "arzulanmamak, sevilmemek, giyiniyorum ediyorum bakmıyor, ne giyindin ettin diyor falan, herkes öğrendi şimdi sevilmediğimi arzulanmadığımı" şeklinde de mesajının olduğu da iddianamede yer aldı. İddianamede maktulün başka kız arkadaşı ile yaptığı whatsapp mesajlaşmalarında şüphelinin çocuk istemediğini söylediği, ayrıca maktulün arkadaşına, "Şu dakika desem ki ben gidiyorum bitti bu iş, tek kelime etmez, çok ağrıma gidiyor artık" şeklinde mesaj attığına da vurgu yapıldı. Maktulün annesi müşteki S.D ile ölümünden yaklaşık 3 hafta önce yaptığı görüşmesinde ise, "Adam psikolojik şiddet uyguluyor, kaç ay oldu bu durum, gururumu ezdiremem daha fazla" şeklinde mesajı olduğuna da ortaya çıktı.

Olaydan bir gün önce yüksekten düşme haberi okudu
 

Şüpheliye ait telefonun incelemesinde ise zanlının olaydan bir gün evvel bir haber sitesinde Siirt'te meydana gelen 350 metre yükseklikteki uçurum kayalıklardan düşme haberine rastlandı. İddianamede bu hususa de yer verilerek olayın cinayet olduğu ileri sürüldü.

Farklı cinsel eğilimleri cinayet şüphesini güçlendirdi

Öte yandan zanlı E.N.S'nin eşi öldükten sonra yapılan dilenmesinde bir travestiye görüşmesinde, kendisini farklı bir isimde tanıtarak, "Güzelim ben Erol Almanya'dan, sana gelmiştim eskiden baya oldu, gelmek istiyorum İzmit'teyim, özledim seni" dediği kayda alındı. İddianamede, şüphelinin konuştuğu erkek sahsa, "Ben aktifim, sen pasifsin sen de benim için bir bayansın" şeklinde konuşarak farklı cinsel eğilimlerinin tespit edildiğine yer verildi. Şüpheliye ait telefonun incelemesinde de, erkek şahıslara ait cinsel içerikli resimlerin görüldü. İddianamede şüphelinin başka cinsteki bireylere cinsel eğilim duymasının da cinayet suçunu kuvvetlendirdiğine dikkat çekildi.

Telefon çekmiyor dedi ama

İddianamede, ayrıca şüphelinin 112 acil yardım hattını arayarak "Aşağı düştü, gittim yanına, geri yukarı çıktım telefon çekmiyor" dediğin fakat yapılan araştırmada olay yerinde şüphelinin kullandığı operatörün çekim gücünün yeterli olduğu belirlendiği anlatıldı.

Fizik bilimine aykırı ama kabul etmiyor

İddianamede, bilirkişi heyetinin raporuna da yer verildi. Şüphelinin soruşturma aşamasında maktulün düştüğünü beyan ettiği 2 numaralı noktadan düşmesi durumunda, kayalık alanda açı olarak ve mevcut eğimde vadi tabanındaki dereye doğru yuvarlaması gerekirken sağa doğru yönelerek eğimin bittiği noktadaki çalılardan geçerek daha yüksekte bulunan noktaya çıkarak düşmenin sonlanmasının fizik bilimi ve mevcut deliller açısından açıklanmasının zor olduğu belirtildi.
Raporda ayrıca maktulün düşme sonrası ayakkabıların deri kısmının kayalık sert yüzeyden hemen hemen hiç darbe almamış, temiz bir yüzeye sahip olmasının da açıklanamadığı anlatıldı. Yine aynı şekilde maktulün 13 metreyi uçarak havada olmasının da fizikken mümkün olmadığı raporda bildirildi. Raporda zemine ilk temas noktasının kafa olduğu, sonuç olarak maktulün ölümüyle sonuçlanan düşme olayında Semiha Sözer'in sırtı at çiftliğine dönük ayakta iken bedeninin üst tarafının geriye doğru dengesini bozacak bir basıncın varlığı ile düştüğü konusunda bulgular mevcut olduğu belirtildi.
Şüphelinin tutukladığı gün alınan ifadesinde, bilirkişi raporunu kabul etmediğini ve suçlamaları reddettiği bildirildi.



6 derece soğukta 1 saat 40 dakika uçurumda beklediler

İddianamenin sonuç kısmında şu ifadelere yer verildi: "Soruşturma aşamasında sürekli çelişki ifadeler verdiği, bu nedenle beyanına itibar edilmediği, şüphelinin maktulü olay günü 6 derece soğuk hava ve akşam saatine yakın bir vakitte olay yeri olan uçurumun kenarında kendilerinden başka kimsenin olmadığı yerde 1 saat 40 dakika bekletmesinin izahtan uzak olması sebebiyle şüphelinin, maktulü öldürme kastının mevcut olduğu, şüphelinin olaydan bir gün önce de internet sitesinde yüksekten düşme ile ilgili haberler okumasının bu iddiayı güçlendirdiği, şüphelinin olay günü kiraladığı araç ile maktul eşini, olay yerine saat 16.25 sıralarında götürerek yaklaşık 1 saat 40 dakika bekledikten sonra şüphelinin eşini uçurum kenarından aşağı iterek öldürdüğü taraf ifadeleri, bilgi sahibi ifadeleri, bilirkişi raporu, otopsi raporu ve tüm dosya kapsamından anlaşılmıştır."

Kaynak: IHA

Güncel, 2024.07.04 15:07

Bursa'da 'Ekmekler Neden Bozuldu?' adlı medya buluşması

Biden'dan bir adım daha! İran'a yeni yaptırımları G7 li...

Bakan Uraloğlu'ndan Bursa'ya 2 yeni hat müjdesi!

Bursa'nın 3 mahallesine içme suyu sağlayan kaynak ve ku...

Petrol fiyatlarında sert yükseliş: Akaryakıta zam mı ge...

Bursaspor'a ceza kapıda!

Bursa'da mesaj yoluyla 48 bin lirasını çektiler

Bursalı Togg T10F ilk kez görücüye çıktı

Bursa'da otobanda yolun karşısına geçmek isteyen yayaya...

Sosyal medya çetesinin şantaj oyunu: Sevgili olma bahan...

İran tekrar saldıracak mı? Pezeşkiyan'dan ABD ve Batı'y...

Bursa'da babası ile kardeşini yaralayıp, komşusunu öldü...

Eylül ayında 34 kadın öldürüldü!

Bursa'da peş peşe yangın: Müdahale sürüyor

Arabasını 10 yıl otoparkta unutan Sinan Akçıl'dan tuhaf...

Bursa Kapalı Çarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Mudanya'da Mütareke coşkusu başlıyor!

Bursa'da psikolojisi bozulan otobüs şoförü yolcuları in...

Bursa Mudanya'da 260 litre etil alkol ele geçirildi

Bursa'da trafik düzenlemesi

2 Ekim 2024 Çarşamba Bursa'da bugün neler oldu? Bursa h...

Bursa'da gündüz vakti silahlı saldırı! 1 ölü

Bursa'da Recep Güven son yolculuğuna uğurlanıyor!

Bursa'da branda kurarken kafa üstü beton zemine düştü

İstanbul'daki caninin fotoğrafı ortaya çıktı!

Yol ortasında kadına taciz olayında sapığın ifadesi ort...

Cezaevindeki hükümlü hastanede hayatını kaybetti

Şahan Gökbakar'ın 10 yıl hapsi istendi!

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına neden olan fotoğ...

Bursa'da İnegöl 4. Küçükbaş Hayvancılık Festivali başladı!

Bursa Büyükşehir personelinden sahil temizliği

Somer Şef'in kombini gündem oldu: Tesettürlü bacılar için

Bursa'da kaldırım tamamen kapatıldı! Vatandaş kaza risk...

Bursa'da Yeşil Cami'de etekli turistlerin gezisi gündem...

Fenerbahçe, Hollanda'dan beraberlikle dönüyor!

Bursa'da minibüs ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı!

Bursa'da aynı ağaçtan düşen amca ve yeğen yaralandı

İran'ın İsrail'e füze saldırısı sonrası Donald Trump'ta...

Benfica'dan üzen haber geldi

Beşiktaş, Frankfurt'a 3-1 kaybetti!

Yüzlerce marka ifşa edildi! Bursa'daki bazı firmalar da...

CHP Genel Başkanı Özel: İsrail durdurulmazsa ne olacağı...

Kabin ekibine saldıran Dilan Çıtak hakkında soruşturma ...

Bursa'da eşine kızıp kendisini boşluğa bırakmış

Bursa'da şüpheli araçtan tabanca ve uyuşturucu çıktı

Aylardır gözlerden uzaktı! Göğüslerini küçük bir yaprak...

TFF'de skandal! İlişkiye girdiler lisansları iptal edildi

Netanyahu'dan saldırı sonrası İran açıklaması: Büyük hata

Bursa'da husumetlisini vuracağına yanlışlıkla başkasını...

Bursa'da kaçak villa yıkıldı

Bursa'da iPhone sevdası 6 milyon liraya mal oldu

Bursaspor zorlandığı maçta 3 puanı almayı başardı

Bursa'da yumruklu 'yol verme' kavgası

Bursa'da kaçak '63 tiny house'a kepçe vuruldu

Bursa'da yolun ortasında tehlikeli ve tuhaf davranış se...

Bursaspor- Anadolu Üniversitesi maçının canlı yayını ha...

Otobüsten indirilen yolcuların yakınları yanlış muavin ...

TikTok'ta gaz çıkarttığı videolarıyla para kazandı! Par...

Bursa'da haber alınamayan adam için ekipler seferber ol...

Bursa'da birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi ol...

Başkan Bozbey Bursa Büyükşehir'in borç kesintisi hakkın...

Kız isteme töreninde damat şoka girdi! Menü hazırlayıp ...

Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili tartışmalar son buluy...

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Bursa...

Sinan Ateş'in ailesine saldırı!

Mide bulandıran olay! Bankta uyuyakalan kadın defalarca...

Bilecik'te çamaşır asmak için balkona çıktığında komşus...

Donald Trump'tan İsrail-İran gerilimine dikkat çeken yo...

Bursa'da korkunç olay! 6. kattan manav tentesine düşen ...

Bursa'da drift atan otomobil vatandaşı çileden çıkardı

İstanbul'da vahşet: Kadının kafasını kesip intihar etti

Bursa'daki kan donduran silahlı saldırının detayları or...

Serenay Sarıkaya'nın Boğaz kıyısındaki lüks evi paylaşı...

Bursa'da vatandaşları dolandıran şüpheli hapis cezasıyl...

Ebru Şahin eskort olacak!

ATM'lerde yeni dönem!

Hırsızlık için girdiği evde yemek pişirip çamaşırları astı

Kırıkkale'de taşınma kavgası kanlı bitti!

Irak, İran ve Ürdün'e yapılacak İstanbul çıkışlı uçak s...

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu'na acı veda

Marmara Bölgesi'ne kayan fay risk oluşturuyor!

2024'ün ilk dokuz ayında 4'ü Bursa'dan en az 1371 işçi...

Bursa'da otomobil bisikletli çocuğa çarptı: 1 kişi ağır...

Bursa Yüzüncüyıl Mahallesi'nde neler oluyor?

Bursa'da kamuoyu araştırmacısı Recep Güven hayatını kay...

Bursa'da park halindeki otomobil alev aldı

Bursa'da kaldırımda yürürken tır ezmişti, sürücü serbes...

Bursa'da sokak hayvanları yuvalarına kavuşuyor!

Biden İsrail'in 'felaket' planını ağzından kaçırdı!

Bursa'da polise yakalanan şahıs: Az önce kaza yaptım o ...

Sinan Ateş'in ailesine saldıran kişi tutuklandı

Havalar ısınıyor (3 Ekim 2024 Perşembe) Bursa'da bugün,...

Bandırma'nın asırlık çınarı Bereketler Ticaret faaliyet...

Bursaspor taraftarına, Anadolu Üniversitesi maçı için y...

Bakan Yerlikaya duyurdu! 2 suç örgütü çökertildi

Bursa merkezli 5 ilde yapılan narkotik operasyonunda 53...

Araştırma ekibi, Batı Antarktika'da yeni bir canlı türü...

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Siyonist rejimin katliam...

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

İstanbul'dan çaldığı ciple Bursa'da yakalandı

ENAG, eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı

Sinan Ateş davasında Serdar Öktem'in tahliyesine itiraz...

Yıldırım Belediyesi Çınarönü Mahallesi'nde anahtar tesl...

Ekim ayı kira artış oranı belli oldu

Bursa'da Türk Dünyası Bilim Ödülleri sahiplerini buldu

Osmangazi Belediyesi'nden 'Ekmekler neden bozuldu?' bul...

Okan Buruk'un hakemlere tepki gösterdiği karşılaşmanın...

Düğünde gelinin iç çamaşırını çıkartıp çiçek niyetine e...

Bursa'da çatıdan attığı beton parçasıyla ölüme neden ol...

Ortak Wi-Fi ağı ile dolandırmaya başladılar!

Devlet Bahçeli'den Sinan Ateş açıklaması

Biden'dan İsrail'e İran tavsiyesi: Farklı alternatifler...

Bursa'da deprem!

Bursa'da fabrikaların atık suyu tekstil boyahanelerinde...

Bursa dahil 57 ilde uyuşturucu operasyonu! 644 gözaltı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze çağrısı

Ocak ayında emekli maaşına gelecek zamla birlikte emek...

Bursa'da hırsızlar, polisten kaçamadılar

Bursa'da konteyneri ateşe verdiler

IMF'den uyarı: Orta Doğu'daki çatışmaların önemli ekono...

Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı olay!

Bursa'da jandarmadan suç ve suç unsurlarına karşı sıkı ...

Bursa'daki Yaren leylek ile balıkçı Adem'in dostluğu 4 ...

Bursa'da fabrikada korkutan yangın!

Bir Ikea sosislisi kaç para?

Bursa'da Orhangazi zabıtasından marketlere denetim!

Biden'dan saldırı sonrası kritik talimat

Bursa BB Başkanı Bozbey, Hayvanları Koruma Günü'nde ked...

Alina Boz hamile mi? Umut Evirgen'den açıklama

Bursalı TOGG'un Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı oldu

Bursa'da sokak ortasındaki cinayetin zanlısı: Yanlış ki...

İstanbul'da sokak ortasında taciz: Duvara sıkıştırıp ye...

Bursa'da korkutan fabrika yangını

En çok tercih ettiği araç markalarından biri Türkiye'ye...

Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir'in ilk durağı Çalı Mah...

Galatasaray, Rigas Skola deplasmanında skoru koruyamadı!

Cinayet zanlısı 11 yıl sonra Bursa'da çalışırken yakala...

Bariyere saplanan taksinin şoförü hayatını kaybetti

Bursa'da eski nişanlısını 12 yerinden bıçaklayan sanık:...

26 yaşındaki Doktor damatlık kıyafetini giyip 6. kattan...

Bilin bakalım bu ünlü kim? 13 yaşında evlendirilmiş

İslam Memiş: Paran varsa hemen al, rahat et

9 ayda 9 zam! Mutfak tüpü değil fiyatı patladı

Baklava artık tek dilim halinde satılıyor!

Bursa'da iki genç arasında çıkan tartışmada kan aktı: 1...

Meteoroloji'den 7 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! ...

Bursa'da fabrika servis durakları bu kış öncesi yapılır...

2 Ekim 2024 Bursa'da motorinde son durum ne?

Bursa'da Kapanca Limanı seyir tepesi çöplüğe döndü

Bursa'da drift atan sürücüye ceza!

Bursa'da sokak köpeğini sopayla defalarca vurarak öldür...

Bir özel banka konut kredisi faiz oranlarını yüzde 3'ün...

Şekere %20 zam geldi!

Karşı şeride geçen tır otomobili biçti: 1 ölü

Eylül ayı enflasyon rakamları açıklandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sabır acıdır, zordur ama meyvesi...

Almanya'daki bazı tren yolları kapatıldı!

Donald Trump sosyal medyada Türk'ü etiketledi: Lan ne o...

TBMM yapay zekaya karşı harekete geçti

İsrail'den Hizbullah komutanına suikast

Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir: Esasında insanların g...

Elon Musk rekor kırdı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi ...

Bursa'da ayrıldığı kadının selasını okutan sanığa 1 yıl...

RTÜK'ten Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne inceleme...

Cumhurbaşkanlığı ve Adalet Bakanlığında yeni atamalar

Tekirdağ'da fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı: Bursa'da hav...

İran'dan İsrail'e balistik füze!

Türkiye'de çok sevilen dünyaca ünlü hamburger zincirind...

Niğde'de film sahnesi gerçek oldu!

Bursa'daki kalp şeklindeki köy görenlerin içini ısıtıyor

Platonik aşık dehşet saçtı! 1 ölü, 5 yaralı

İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil'in cenazesinde gözyaşlar...

Bursa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nden 'eski sürü...

Bursa'da trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı

Bursa'da köy halkından tarımsal sulama sorununa ortak ç...

Bursa'da dere içinde sır ölüm

Netanyahu'nun, İran'ın füze saldırısında sığınağa koştu...

Coca cola ürünlerine zam yolda!

Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş şehit oldu

Durmadan hapşıran Benazir Aydın ile ilgili kötü haber g...

Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı! Adli Tıp Kurumu'na göt...

Bursada Bugün Gemlik'te 'Esnafın Sesi' oldu! "En büyük ...

Bursa'da esnafa tahliye çağrısı yapıldı! Yeni terminal ...

Bebeği dudağından öpüp kaydetti, tepkiler çığ gibi

Bursa'da dakikalarca drift attı: Polis ekibine denk geldi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Bölgesel savaş çıkabilir

Bursa'da kilosu 200 liradan satılıyor! Sezon başladı

Bursa'da yolun ortasında tuhaf davranışlar sergileyen k...

Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün açılıyor!

Bursa'da Pazar günü o yollar trafiğe kapalı!

Özel Bursa Kültür Okulları'ndan momtalks etkinliği 

Osmangazi'ye ANASİAD'dan 3 akıllı otopark

Bursa'da yeni spor salonu Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ...

Bursa polisinden aranan şahıslara şafak operasyonu!

Kasiyer Merve cinayeti davasında tahliye kararı

Bursa, muhteşem bir konserle senfoni sezonuna merhaba dedi

Erken seçim mi geliyor? "YSK oy pusulası ve zarf sipari...

CHP Genel Başkanı Özel: Parka havuza yola sigara atılın...

Liste paylaşıldı: Sahte gıda ürünü satan markalar halka...

Bursa'da kent lokantasına yoğun ilgi

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 'Yuvanız Yuvası Olsun'...

Bursa'da kendini süper kahraman zanneden vatandaş görün...

Türkiye Avrupa'da petrol ve doğalgaz arama çalışmaları...

Bursa'da Değirmenönü-Karapınar mahallelerini birbirine ...

YouTuber Ruhi Çenet, Nepal'in 'Deli bal' hasadına katıl...

Emekli aylıklarında oluşacak maaş farkı nasıl çözülecek...

Mazhar Alanson'un kızı hayatını kaybetti

10 yaşındaki çocuğu annesiz bıraktı! Erkek dehşeti bitm...

Kaptan pilot hostes sevgilisine şiddet uyguladı!

İsrail Yafa kentinde düzenlenen silahlı saldırıda çok s...

Bursa'da denetimli serbestlik hükümlüleri Muradiye Cami...

Konya'da korkutan deprem!

Bursa'da 16 yaşındaki çocuğu bıçakla öldüren 15 yaşında...

Çanakkale'ye şehit ateşi düştü

İstanbul Boğazı'nda iki gemi çarpıştı!

Sinan Ateş davasında karar!

Bursa'da silahlı saldırı şüphelisi yakalandı!

Bursa'da çelenk fiyatları ne kadar?

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş Kadın Basketbol Takımları ...

Marlboro tütüne zam!

Yağhaneler üretime başladı!  Yağlık zeytinde ...

19 ilde uyuşturucu operasyonu: 22 tutuklama

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü filosuna 235 yeni araç

Fatih Altaylı asgari ücrete ne kadar zam geleceğini açı...

Bursa'da metronun imdat frenini çektiler! BURULAŞ: Kayı...

19 ilde çocuk müstehcenliği operasyonu: 115 şüpheli yak...