Dilan Çıtak'dan İbrahim Tatlıses'e sitem

Dilan Çıtak'dan İbrahim Tatlıses'e sitem

İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak ilk kez konuştu.

2013.07.17 09:49 - Son Güncellenme: 2013.07.17 09:49 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Dilan Çıtak'dan İbrahim Tatlıses'e sitem

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak ilk kez konuştu.  Çıtak, "İbrahim Bey'den tek isteğim kardeşim İdo'yla görüşmeme engel olmasın." dedi.

Samimi açıklamalarda bulunan Dilan Çıtak, kardeşi İdo'yla Bodrum'daki buluşmasını ve İbrahim Tatlıses hakkındaki düşüncelerini anlattı...

"BENİ "ABLAM" DİYE TANIŞTIRDI"
Vatan'da yer alan habere göre, İdo'yla bir araya gelmemiz tamamen tesadüf oldu. Bir arkadaşımı telefonla aradım, yanında İdo'nun olduğunu söyledi. Ben de onları konserime davet ettim. O da kırmadı geldi. İdo'ya beraber büyüdüğüm diğer kardeşime beslediğim duyguları besleyebilirim. Çünkü onda gerçek bir sevgi ve sahiplenme duygusu var. Beni arkadaşlarıyla "Ablam" diye tanıştırdı. İbrahim Bey'in benimle görüştüğü için İdo'ya kızdığı yazıldı. Bunu okuyunca ağladım.

"KARDEŞİMLE GÖRÜŞMEME MANİ OLMASIN YETER"
Bu olaylar konuşulduğunda (Dilan Çıtak'ın Tatlıses'in kızı olduğu iddiaları) İbrahim Bey'in arkamda durmasını isterdim. Ama o yapmak istemedi. Eyvallah! Asla kapısına dayanmadım, ondan sadece sevgi istedim. Şimdi ise tek isteğim kardeşimle görüşmeme engel olmasın. Çünkü İdo'da büyük bir sevgi buldum.

"İDO İLE İLK GÖRÜŞMEM DEĞİL"
İdo beni yıllardır biliyordu. Ortak tanıdıklarımıza 'Dilan nasıl bir kız' diye soruyordu. Zaten daha önce bir kez bir araya geldik. İdo hastalanmıştı ve onu hastanede ziyaret ettim.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.07.17 09:49 - Son Güncellenme: 2013.07.17 09:49 - HABER MERKEZİ
A