Devlet memurları eğitimden geçti

Devlet memurları eğitimden geçti

Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, "Vatandaş ve halkla ilişkiler ile protokol kuralları" konusunda 22 daire müdürü ve 362 devlet memuruna eğitim verdiklerini bildirdi.

2013.05.02 17:52 - Son Güncellenme: 2013.05.02 17:52 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Devlet memurları eğitimden geçti


Saruhanlı İlçe İnsan Hakları Nisan ayı toplantısı, Belediyeye ait Kafe Sultaniye'de yapıldı. Kurul Başkanı ve İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu'nun Başkanlığı'ndaki toplantıya kurul üyelerinin yanı sıra okullarından bazı öğrenciler de katıldı. Önceki aylarda alınan kararların değerlendirildiği toplantıda konuşan Otcu, insan hakkı ihlallerinin önlenmesi için bir süre önce ilçedeki devlet memurlarının tamamına "Vatandaş ve halkla ilişkiler ile protokol kuralları" konusunda eğitim verilmesini kararlaştırdıklarını anımsattı. Bu kapsamda eğitimlerin sürdüğünü ifade eden Otcu, "İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimizden İlhan Duran, "Protokol kuralları" rehber öğretmenlerde tarafından da "Vatandaş ve halka ilişkiler" konularında 22 daire müdürüne ve 362 personele eğitim verildi. Eğitim çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
Kaymakam Otcu, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü etkinlikleri kapsamında, vatandaşa yönelik hizmet kalitesini artırdığını tespit ettiklerini İlçe Tapu Müdürlüğü ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'ne gönderdikleri teşekkür yazısına, memnuniyet ve teşekkür içerikli bir cevap geldiğini de kaydetti.
Toplantı, dilek ve temenniler bölümünün ardından sona erdi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.05.02 17:52 - Son Güncellenme: 2013.05.02 17:52 - HABER MERKEZİ
A