Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki soykırımın önüne geçmek için daha neyi bekliyorsunuz?

Güncel, 2024.09.24 17:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 79'uncu Genel Kurulu'nda dünya liderlerine seslendi. Gazze'deki İsrail'in soykırıma destek veren ülkelere tepki gösterdi. Erdoğan, "Siyasi ikbali için tüm bölgeyi savaşa sürükleyen katliam şebekesini durdurmak için daha neyi bekliyorsunuz?" dedi. Erdoğan, bağımsız Filistin Devleti'nin tanınması çağrısını bir kez yineledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 79'uncu Genel Kurulu'nda dünya liderlerine seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde: 

Sizleri şahsım ve milletim adına en kalbi duygularımla selamlıyorum. Burada bulunmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum.

Atılan tarihi adımın Filsitin'in BM üyeliği adına son dönem olmasını temenni ediyorum. Filistin Devleti'ni bir an evvel tanımaya ülkeleri davet ediyorum.

Buradaki dostlarımın izlediği krizleri biz anbean yaşıyor ve yönetmeye çalışıyoruz. Gerilimin tam kalbindeki ülke lideri olarak sizlere hitap ediyorum.

"YETERSİZ KALIYOR"

Şu an çatısı altında bulunduğumuz BM 2. Dünya Savaşı sonrası barışı korumak için kuruldu. BM'den sonra istikrar ve huzura dair beklentiler yeniden yeşermişti. Ancak son yıllarda BM atıl bir yapıya dönüşüyor. Uluslararası barış ve güvenliği 5 ülkenin keyfine bırakılmayacak kadar önemli olduğunu görüyoruz. Son yıllarda Birleşmiş Milletler kuruluş misyonunu ifa etmekte yetersiz kalıyor, giderek işlevsiz, hantal ve atıl bir yapıya dönüşüyor.

7 Ekim'den beri 41 bini aşkın Filistinli hayatını kaybetti. 41 bin can acımasızca hayattan koparıldı. Çoğu çocuk 10 binden fazla Gazzelinin nerede olduğunu kimse bilmiyor. 172 gazeteci öldürüldü. Hayat kurtarmak için 500'ü aşkın sağlık görevlisi öldürüldü. İnsani yardım görevlileri, 210'dan fazla BM personeli öldürüldü. Cami ve kiliseleri vurdular. 130'dan fazla ambulansı vurdular. Utanmadan tüm dünyaya, buradan, bu kürsüden meydan okudular.

İsrail'in hapishanelerindeki görüntüler nasıl bir zulümle karşı karşıya kaldığımızı gösteriyor. İsrail Gazze'de uluslararası hukuku çiğnemeye devam ediyor.

"DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ?"

Dünyamızın geldiği seviyeye, elimizin altındaki teknolojiye rağmen, 8 milyarlık insanlık ailesi olarak 6 yaşındaki kız çocuğunu maalesef kurtaramadık. Bir lokma kuru ekmek, bir tas çorba bulamadığı için yüzlerce Gazze'li çocuk öldürülüyor. Batı'nın savunduğu değerler ölüyor. Buradan açık açık soruyorum. Ey uluslararası basın kuruluşları, İsrail'in canlı yayında katlettiği, ofislerini bastığı gazeteciler sizin meslektaşınız değil mi? Ey BM Güvenlik Konseyi, Gazze soykırımının önüne geçmek, bu zulme, bu barbarlığa 'dur' demek için daha neyi bekliyorsunuz? Siyasi ikbali için tüm bölgeyi savaşa sürükleyen katliam şebekesini durdurmak için daha neyi bekliyorsunuz?

İsrail'e destek verenler bu katliama ortak olmanın utancının daha ne kadar taşıyacaksınız? Bebekler öldürülürken maalesef uluslarası toplum çok kötü bir sınav vermiştir. Filistin'de yaşananlar ahlaki çöküşün göstergesidir. İsrail yönetimi temel insan haklarını hiçe sayarak apaçık bir soykırım uygulamakta, topraklarını adım adım işgal etmektedir. Filistinliler ise bu işgale karşı meşru direniş haklarını kullanmaktadır. Filistin haklarının topraklarını işgal edenelere karşı gösterdiği direniş kahramancadır. Buradan bir kez daha canları pahasına vatanlarını savunan Filistinli kardeşlerimi yürekten savunuyorum. İsrail üzerinde etki sahibi ülkeler tavşana kaç tazıyı tut politikasıyla bu katliama destek veriyor. İsrail'e silah göndermeye devam ediyorlar. Bu tutarsızlık ve samimiyetsizliktir.

"NETANYAHU CİNAYET ŞEBEKESİ DURDURULMALI"

Hamas ateşkes teklifini kabul ettiğini iletti. İsrail hükümeti işi yokuşa sürerek, ateşkese en yakın olduğu muhatapını kalleşçe öldürerek barış istemediğini ortaya koydu. 2735 sayılı BMGK kararının uygulanmadığı ortamda İsrail'e yönelik zorlayıcı tebriler uygulanmalıdır. Toplumun Filistinlilere yönetlik bir koruma mekanizması geliştirmelidir. Netanyahu cinayet şebekesi durdurulmalıdır. Acil ve kalıcı ateşkes sağlanmalı. Rehine takası gerçekleştirilmeli. İnsani yardımlar kesintisiz ulaştırılmalıdır. Hayatta kalmaya çalışan Gazze halkına yardım eli uzatmamız şarttır.

Gazze'de sağlık merkezlerinin yüzde 95'i kısmen ve tamamen zarar gördü. 80 bin konut oturulamaz hale geldi. Çocuk felci ve hepatit başta olmak üzere hastalıklar artıyor. Gazze halkı ihtiyaç olan yardımların dörtte birine ancak ulaşıyor.

60 bini aşan yardım miktarıyla Türkiye, Gazze'ye en fazla yardım gönderen ülke konumundadır. İsrai ile ticari ilişkileri sonlandırarak tavrımızı ortaya koyduk. İsrail'in saldırıları altındaki Lübnan halkının da yanındayız.

İşledikleri suçların hesabını vermeden vicdanlar rahata kavuşamaz. İsrail'in işlediği suçların cezasız kalmaması için Uluslararası Adalet Divanı'ndaki davayı takip ediyoruz. Nablus'ta barışçıl protesto eylemi sırasında başında vurulan Ayşenur Ezgi Eygi kızımızın kanının yerde kalmaması için her türlü mücadeleyi vereceğiz.

Gazze'de asıl sorun Filistin topraklarının İsrail tarafından işgal edilmesidir. Bağımsız bir Filistin devletinin vücut bulması daha fazla ertelenemez. Tüm bunları söylerken Tayyip Erdoğan olarak burada tarihten, ecdadımın adaletli duruşunu örnek alarak konuşuyorum. Biz tarih boyunca mazlumun yanında olmuş bir milletiz.

Sorunumuz İsrail hükümetinin katliam politikalarıyladır. Sorunumuz yine zalimle ve zulümledir. Biz hakkı haykırmaktan çekinmeyiz. Birileri rahatsız olsa da doğruları söylemekten korkmayız. Sonuna kadar doğru bildiklerimizi acı da olsa söylemeye devam edeceğiz. Din, dil, inanç gözetmeksizin Filistin halkı yanında yer alan tüm yürekli insanlara, özellikle üniversite gençlerine teşekkür ediyorum.

SURİYE İLE İLİŞKİLER

Suriye maalesef istikrardan uzaktır. Ekonomik ve insani durum vahametini koruyor. Siyasi sürecin ilerletilmesini, milli uzlaşının sağlanmasını temenni ediyoruz. Gerçekçi bir diyalogla ilişkilerimizin sürdürülmesini istiyoruz. PKK başta olmak üzere Irak'taki terör tehdidinin bertaraf edilmesi önemlidir.

UKRAYNA'DAKİ SAVAŞ

Ukrayna'daki savaş 3. yılını bitirirken hala kalıcı barıştan uzaktayız. Silahlanma yarışı yükseldikçe diplomasinin alanı daralıyor. Diplomasi ve diyalogla durumun sona erdirilmesi çabamızı artırarak devam edeceğiz.

AZERBAYCAN-ERMENİSTAN İLİŞKİLERİ

Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki barış sürecini destekliyor, en kısa sürece çalışmaların neticelenmesini temenni ediyoruz. Azerbaycan ve Ermenistan barış sürecinde kaydedilecek gelişmeler Türkiye ve Ermenistan ilişkilerinde etkili olacaktır.

Balkanlar'da yapıcı rol oynuyor, tüm ülkelerle yakın ilişkiler kuruyoruz.

DOĞU AKDENİZ'DEKİ İLİŞKİLER

Ege ve Doğu Akdeniz'deki tüm bölgeyi refah seviyesi yüksek olarak görmek istiyoruz. İşbirliğnini geliştirilmesi tüm bölgenin müşterek menfaatinedir. Türkiye enerji ve çevre olmak üzere yapıcı faaliyetlere hazırdır. Doğu Akdeniz'deki en uzun kıyı şeridine sahip Türkiye'nin rolü yadsınamaz.

KKTC'NİN TANINMA ÇAĞRISI

Ada'nın etrafındaki Kıbrıs Türkleri'nin her zaman hakları vardır. Kıbrıs meselesinin ortaya çıkmasının üzerinden 61 yıl geçti. Ada'da barış ve sükunet hakim oldu. Federasyon modeli artık geçerliliğini tamamen yitirmiştir. Ada'da artık 2 ayrı devlet, 2 ayrı halk vardır. Tecrit artık son bulmalıdır. Bugün uluslararası toplumu bir kez daha Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni tanımaya, diplomatik, siyasi ve ekonomik ilişkiler kurmaya davet ediyorum. Kıbrıs Türklerinin müktesep hakları olan egemen eşitlik ve eşit uluslararası statüleri yeniden tescil edilmeli, tecrit artık son bulmalıdır.

Sudan'daki çatışmaların sona ermesi için daha fazla çaba harcamalıyız. Milyonlarca Sudanlıya yardım ulaştırmak adına hepimize sorumluluk düşüyor. Afrika çok büyük bir potansiyele sahiptir. Eşit ortaklık ile Afrikalı kardeşlerimizle birlikte olmaya devam ediyoruz.

TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI

Türk Devletleri Teşkilatımız giderek bir cazibe haline geliyor. Türk Dünyası olarak birlik ve beraberliğimizi daha da artıracağız. Çin'in egemenliğine saygı çerçevesinde Uygur Türklerinin temel haklarının korunması adına Çin ile yakın diyalog halindeyiz.

Küresel adaletsizliğin giderilmesi için birlikte çalışmak zorundayız. Milli gelirine oranla en fazla yardım yapan ülkelerden Türkiye'nin faaliyetleri kalkınma hedeflerine katkı sağlıyor. Tüm platformlarda büyüme ve kalkınmayı destekleyecek çalışmalara katkı sağlıyoruz.

Geçtiğimiz hafta Lübnan'a yönelik gerçekleştirilen siber terör saldırıları bu teknolojilerin nasıl ölümcül hale getirildiğini de söyleyebiliriz.

SIFIR ATIK PROJESİ

Daha sürdürülebilir, temiz bir dünya vizyonuyla eşim Emine Erdoğan'ın başlattığı 'Sıfır Atık' projemizi küresel boyuta taşıdık. Buradan tüm dünyayı hareketimize ortak olmaya davet ediyorum.

İSLAM VE YABANCI DÜŞMANLIĞI

İslam ve yabancı düşmanlığının tüm dünyada hızla büyüdürüğünü görüyoruz. Avrupa'nın ortasında etnik kimlikleri nedeniyle insanların evleri ateşe veriliyor. Büyüyen bu tehlikeyi kesinlikle görmezden gelemeyiz. 15 Mart 2024'te kabul edilen karar tasarısının öngördüğü şekilde, en yakın zamanda BM'de 'İslamofobiyle Mücadele Özel Temsilcisi' atanmasını bekliyoruz

AİLE YAPISININ KORUNMASI

Geçen sene bu kürsüde gündeme getirdiğim tehlikeyi bir kez daha söylüyorum. Toplumun direği olan aile kuruma yönelik saldırılar artıyor. 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki rezalet görüntüler tehlikeyi bir kez daha gözler önüne serdi. Bir spor etkinliği çirkin bir şekilde cinsiyetsiz hale getirilmiş, o kötü sahneler kutsala saygısı olan herkesi derinden yaralamıştır. Cinsiyetsizleştirme küresel bir dayatmaya, bir fırsata karşı savaşa dönüşüyor. Bu yıkım projesine karşı gelen herkes linç kampanyalarına sürükleniyor. Bu korku iklimine karşı Türkiye duruşundan vazgeçmeyecektir. Aileyi, insanı, fıtratı savunmaktan geri duymayacağız. Bizimle aynı fikirde olan ülkeleri mücadeyele destek vermeye davet ediyorum.

Kaynak: AA

Güncel, 2024.09.24 17:46

Bursa'da orman kaçakçılığına karşı sıkı denetim

Cübbeli Ahmet'ten 6 yaşındaki kızını evlendiren Yusuf Z...

Bursa'da sürdürülebilir kentsel hareketlilik planı değe...

Bursa'da sulama kanalına düşen 2 yaşındaki çocuk öldü

Bursa'da köstebek tabancası patladı: 1 yaralı

Ege Denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem!

Bursa'da sürücüler arası kavga kamerada

Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden zanlının annesi konuştu...

Bursa'da insan kaçaklığı! Böylesi görülmedi: Ders notla...

Dilan Polat: Engin'in cezaevinde namaz kılmaktan bacakl...

Bursa dahil 58 ildeki tefeciler 'Kuyu'ya düştü!

Bursa Yenişehir'de uçak düştü! 2 ölü

Metin Arolat sahnede kalp krizi geçirdi! Hayatını kaybetti

Şehit Polis Şeyda Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Sinan Ateş davasında yeni rapor çıktı

Kütahya'da baba ve oğulları girdikleri kuyuda zehirlendi

Bursa'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli kayın...

Bakan Yerlikaya duyurdu: 2 milyon 645 bin 136 araç dene...

Bursa'da yürüyen merdivenlerin sadece aşağı yöne olması...

Bursa Büyükşehir Belediyesi 2024 Toplu Sünnet Şöleni dü...

Gülben Ergen'den Narin'in annesine sert tepki! "Bu kadı...

Bursa'da fabrikanın yanına atılan atıklar yangına sebep...

Narin Güran soruşturmasında yeni delil bulundu!

Bursa'da köprüde bırakılan çanta fünye ile patlatıldı

Bursa'da trafik var ama trafik polisi yok!

Yarışmacılar, birinci olmak için Bursa siyah inciriyle ...

Bursa'da yolcu minibüsünün tehlikeli yolculuğu

Benzine zam! Pompaya yansıdı mı?

Bursa'da yağışlı havada kontrolden çıkan otomobil zeyti...

Apartmanda esrarengiz olaylar! 'Acaba bugün ne olacak' ...

Metin Arolat'ın ölümünden sonra yapılan paylaşım şoke e...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki soykırımın önüne geçm...

Bursa'da uyarılara rağmen otobüs durağına park etmeye d...

Metin Arolat'ın ölümü sonrası gözler yeniden bilinçsizc...

Burcu Özberk: Ben bitti demeden bitmez!

Evlenen kadınlar dikkat: İşvereninizden ödeme alabilirs...

O yırtıcı yine görüntülendi! Afrika'da değil Türkiye'de

Bakanlıktan "evlilik kredisi" için özel internet sitesi!

Bursa'da ay görsel şölen yarattı!

Dev derbi Galatasaray'ın!

Meteoroloji'den Bursa'ya gök gürültülü sağanak uyarısı!...

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden şüpheli tutuklandı

Bursa'da otomobilin kaputundan yılan çıktı

Skandal görüntüler sosyal medyaya düşmüştü! Eski kulüp ...

Bursa'da taksi parasını ödemedi, taksiciler kapısına da...

Yılın piştisi! Hakan Sabancı ne yapacağını bilemedi

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Bursa Fahri Konsolosluğu aç...

İtirafçı Nevzat Bahtiyar'dan yeni ifade: Narin'i amcası...

Suriye Devlet Başkanı Esad'tan genel af kararı!

Metin Arolat'ın ölümünden sonra da gündemde! 1000 - 150...

Konutta faiz düştü, 2.79 ve 120 ay hareketliliği başlad...

Bursa'da "huzur güven" uygulamasında, aranan bir zanlı ...

Gaga Bulut tahliye oldu! İlk paylaşım geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Bursaspor'a destek kampanyas...

Bursa'da otomobil bariyerlere çarpıp takla attı!

Türk Metal Sendikası Bursa Tofaş Şube genel kurulda!

İran'da 5,2 büyüklüğünde deprem!

Bursa'da seyir halindeki otomobil yandı 

WhatsApp'tan gizlilik özelliği: Yabancılardan gelen mes...

Bursa'da otobüs ağaca çarptı, yolcu camdan fırladı! Çok...

Bursa'da yıllarca görev yaptığı hastanede vefat eden do...

Bursa'da barajların doluluk oranı ne durumda?

Bursa'da geri dönüşüm tesisinde yangın!

Bursa'da düşen eğitim uçağında hayatını kaybeden pilot ...

CHP Bursa İl Kadın Kolları: Kadınlar ve çocuklar için a...

Kübra Aykut'un 'veda mektubu' ortaya çıktı

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

Babasını öldürüp 4 parçaya ayırdı! Kan donduran itiraf ...

Bursa'da vatandaşlar 2. el otomobil pazarına akın etti!...

Narin Güran cinayetinde flaş gelişme: Diş izi raporu çıktı

Ali Yerlikaya duyurdu! Antalya merkezli Kuyu-27 operasy...

Yenişehir Belediye Başkanı Özel, siyasi partilerden gel...

Bursa'da işçilerden eylem! Vergi sistemi, ücret de...

Bakan Yerlikaya zehir tacirlerine ağır darbeyi duyurdu

Altın, dolar ve borsaya dair yeni beklentiler neler?

Başkan Bozbey ulaşım projelerini açıkladı! Bursa'ya fün...

Bursaspor seriye devam ediyor : 0-3

Bursa'da motosiklet faresi yakalanmayacağını düşündü, k...

Bursa'da hafta başı kalabalığı!

Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit etmişti! Fatih Portakal'dan ...

Can Yaman'la fotoğraf çektirmenin bedeli bir asgari ücr...

Bursa' Yeniköy'e sıcak asfalt müjdesi! Çalışmalar başladı

Zonguldak'taki tır kazasında Bursalı sürücü hayatı...

Kendi kendine evlenen Tiktok fenomeni Kübra Aykut intih...

İş seyahati bahanesiyle ailesini ihmal eden koca kusurl...

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım ve...

Bursa'da son 4 yıldaki 6 uçak kazasında 5 pilot ve 1 g...

LC Waikiki'nin mağazasındaki arapça tabelasına tepki ya...

Bursa'daki uçak kazası kamerada!

Bursa'da hasarlı kaza!

Bursa'da yabancı uyruklu genç adam kalp krizine yenik d...

Amasya'da yürek burkan kaza: 2 kardeş hayatını kaybetti

Bursa'da kontrolden çıkan çöp kamyonu şarampole yuvarlandı

Bursa'da yol ayrımını karıştıran sürücü refüjdeki direğ...

Makyaj artisti Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti

Okullarda temizlik sorunu için 30 bin ilave personel al...

Bursa'da çocuk doktoru kansere yenik düştü! Acı veda

Bursa'da, ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil takl...

Tomris Giritlioğlu hayatını kaybetti

Bursa'da Yeşildere Barajı su tutmaya başladı

Bursa İznik Gölü kenarında silahlı olay!

Bursa'da işçi servisi minibüsü devrildi! 13 yaralı

Devlet Tiyatroları'ndan 'Tamer Karadağlı' iddialarına i...

Bursa dahil 7 ilde FETÖ operasyonu gerçekleştirildi: 6 ...

Batshuayi'nin derbi sonrası hareketleri dikkat çekti!

Bursa'da 16. Misi Yerel Lezzetler Şenliği düzenlendi!&n...

Pençe Kilit operasyon bölgesinden acı haber: 1 şehit

Dünyayı korkutan uyarı: 40 milyon kişi hayatını kaybedecek

Otomotiv devi iflas etti!

Bursa'da Orhangazi Belediyesi'nden 53 taşınmaz kararı! ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: F-16 modernizasyon projesiy...

Kartlı kullanımı 12,8 trilyon TL'ye ulaştı: Taksitsiz h...

Sürücü Belgesi'ni yenilemeyenler dikkat! Nüfus İdaresi ...

Şehidin cenazesine giderken kaza yaptılar! 1 ölü 5 yaralı

Bursa'da motosikletler üzerinde yoğun denetim sürüyor! ...

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'e tokat attı! Sosyal medy...

Manisa'da eşyalarını almaya gittiği evde boşanma aşamas...

Bursa Eczacı Odası karekod uygulamasının yayılmasını is...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiç kimseyi geride bırakmayacağız

Ege Denizi'nde korkutan deprem!

Bursa Gemlik'te BESAŞ açıldı!

Bursa'da trafik denetimine takıldı, 'müşteri çağırdı 2 ...

Bursa Gemlik'te Gündüz Bakım evi açıldı

Metin Arolat son yolculuğuna uğurlandı!

Bursa'da gıda sektörü fuarı kapılarını açtı!

Bursa'da işçilerin geçimsizlik eylemi sürüyor

Bursa Kestel'de korkutan kaza!

Meteoroloji'den Bursa'ya sıcaklık uyarısı! Bursa'da hav...

Balıkesir'de yola hatalı çıkan araç kazaya sebebiyet ve...

Gayrimenkul alım-satımı yapacaklar dikkat! Tapu harçlar...

Bursa'da su kesintisi

Kömür madeninde patlama: Ölü ve yaralılar var

Bursa'da esnafın derdine ses oluyoruz! Bursalı esnaf ne...

Yeniden Refah Partisi erken seçim için tarih verdi!

Bursa'da Zeki Müren 28. ölüm yıldönümünde kabri başında...

Bursa'da tehlikeli yolculuk!

Füniküler nasıl bir şey? Türkiye'de füniküler var mı? F...

İstanbul ve Aydın'da fuhuş operasyonu: 46 kadın...

Ev alacaklar dikkat! Kredi faizlerinde düşüş başlıyor mu?

RTÜK Başkanı Şahin: Artık kantarın topuzu iyice kaçtı, ...

Bursa'da 18. Geleneksel Balkan Panayırı coşkuyla kutlandı!

Bursa'da karayollarında son durum nasıl?

Bursa'da arabasını öyle bir yere park etti ki! Pes dedi...

Biden: Tarihte yine bir kırılma noktasındayız

Bursa'da imamlık yapmak için gittiği yerde ayakkabı tam...

Nilüfer Belediyesi 2 kaçak yapı daha yıktı

Yolcu otobüsünde cinsel ilişkiye girdiler: Bu ne rezalet!

Sapık polis serbest! Küçük kızı korkutup aracına bindirmiş

Bursa'da motosiklet sürücüsü motosikletin üzerine uzandı!

Bursa SMMMO Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu aday ada...

Bakan Uraloğlu: Bursa'ya 22 yılda 230 milyar TL'ye yakı...

Bursa'da motosiklet kazası: 2 yaralı

Gençlerin en sevdiği siyasetçi belli oldu!

Acı haber aileye duyuruldu: 1 asker şehit

Boşandığı eşine ağzını bornoz kuşağıyla kapatıp cinsel ...

İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma! Yaralılar var

Hatay'da hafriyat kamyonu 7 aracı biçti: Yaralılar var

Camel tütüne zam!

24 Eylül 2024 Salı günü Bursa'da bugün neler oldu? Burs...

Bursa'da 15 yıl hapis cezasıyla aranan şüpheli yakalandı

Zeytinyağı ve Polifenoller: Doğanın Güçlü Antioksidanla...

Muşlu şehidin son videosu yürekleri dağladı

Bursa dahil 30 ilde forex dolandırıcılığı operasyonu: 1...

Demet Akalın, Metin Arolat'ın cenazesinde isyan etti!

Bursa'da kamyon virajı alamadı, tomruklar yola saçıldı

Bursa'da zeytin toplamada yevmiyeci krizi bu sezonda ya...

Bursa'da anayolda ters yönde kilometrelerce son sürat i...

Operasyon sırasında silahlı saldırı: Bir polis şehit, b...

Elektrik ve doğalgaz faturalarına yeni düzenleme: 1 mil...

Çalışan rızasıyla bile işten ayrılsa kıdem tazminatı al...

Bursa'da Tophane Surları'ndaki müstehcen görüntüler son...

14 yaşındaki öğrencisini evine götürüp defalarca taciz ...

Bianca Censori çıplak geziyor!

Bursa'da üreticiden yoğun rekolte beyanı! İlk 1 haftada...

Polis tamirci kılığına girdi, 24 yıl hapisle aranan şüp...

Bursa'da Heykel çocuklara ayrıldı! Doyasıya eğlendiler&...

Bursa'da dolmuş şoförlerinden duraklara araç bırakılmas...

Bursa'da birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi ol...

6 yaşında evlendirme davasında karar açıklandı!

Bursa'da damada para yerine 2 çuval patates taktılar 

Kaçakçılık operasyonu! CHP milletvekilinin aracı olduğu...

Bursa'da alkollü işyerlerine sıkı denetim!

Engin Polat'tan Fenerbahçe paylaşımı: Yönetemiyorsanız...

Bursa'da kontrolden çıkan otomobil sulama kanalına uçtu...

Bursa'da kesinleşmiş cezası bulunan şahıs 10 yıl sonra ...

Metin Arolat'a veda! Cenazesinde gözyaşları sel oldu

Bursa'da İhsaniye Muhtarlığı'ndan "Yaza Veda Şenliği"

Kadın polis memurunu öldüren Yunus Emre Geçti adliyeye ...

Spor yazarı Ercan Güven hayatını kaybetti

Bursa'da iki araç hırsızlığı olayı! Biri bulundu diğeri...

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

Sakarya'da alev alan otomobilde yanarak can verdi

Bursa'da yanan mağazadan indirim kararı

Tiyatrocu Gaye Filiz Alacacı'dan Tamer Karadağlı iddias...