CHP Lideri Özel: Camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz

Güncel, 2024.09.12 22:59

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "Camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz, bayrağı da göndere çekiyoruz. Biz bu ülkedeki herkesi ne inancına, ne doğduğu yere, ne etnik kökenine göre değil, hiç kimseyi ayırmadan bağrımıza basıyoruz" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında ilk olarak Bornova ilçesinde bulunan Motokurye Parkı'nda kuryelerle, ardından Kent Akademi'de Meslek Edindirme Kursu hocaları ile selamlaştı. Özel, daha sonra toplu açılış ve temel atma töreni için Çamdibi Atatürk Parkı'na geçti. Törenin ardından konuşan CHP Lideri Özel, "5 yıl sonra değil 5 ay sonra Bornova'da neler yapıldığını konuştuğumuz, çok sayıda açılış yaptığımız ve bundan sonrası için de temeller attığımız bir törendeyiz. İlk 5 ayda bunlar yapılabildi ve bunlara niyet edildi, temelleri atıldıysa bundan sonra Bornova ve İzmir 5 yıl boyunca çok güzel hizmetler görecek, ona inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

"CAMİ AÇIYORUZ"

Bornova'da 18 açılışın yapılacağına vurgu yapan Özel, "Bugün burada 18 açılış ve temel atmalar yapacağız. Bunların arasında Motokurye Parkı da var, Kent Market de var. Birçok hizmetin de temelini atacağız. Bir tanesininkini attım geldim. Manisa'mıza 15, Bornova'mıza 15 dakika mesafede Sarnıç köyümüz var. Köyün camisi içine gidilemeyecek durumda. Depreme dayanıklı değil. Muhtarın ve müftülüğün talebi vardı. Ömer kardeşim de orada bir proje yapmış. Alt tarafı şadırvan, üst tarafı Mescid-i Aksa'yı model alan bir camiyle hem Filistin'e dayanışma duygularımızı gönderiyoruz. Seçimlerden önce sıkışınca 'Bunlar gelirse bayrağı indirecek, bunlar gelirse ezanı dindirecekler, bunlar gelirse vatanı böldürecekler' diyen iftiracılara inat camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz, bayrağı da göndere çekiyoruz. Biz bu ülkedeki herkesi ne inancına, ne doğduğu yere, ne etnik kökenine göre değil, hiç kimseyi ayırmadan biz Bornova'yı, İzmir'i, Türkiye'yi bağrımıza basıyoruz" sözlerine yer verdi.

"BİR ELİN VERDİĞİNİ DİĞERİ GÖRMEDEN..."

Bornova'da hayata geçirilen sosyal marketleri ziyaret ettiğinden de bahseden Özel, güçlerini milletten, güveni de yaptıkları işten aldıklarını ifade etti. "Ülke genelinde 412 belediyede Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarımızla halka hizmet sunuyoruz" diyen Özel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Pandemide, doğal afetlerde milletin yanında duruyoruz. İktidarın neden olduğu ekonomik krizde, vatandaşımızın yaşadığı sıkıntılarda, sosyal projelerle, sosyal belediyecilik anlayışıyla onların yanında duruyoruz. Mahalleye bir tane araba çekip, partinin mahalle başkanını çağırıp, 'AK Parti'ye üye olanın önüne kömür atıp, gidip evine kapıdan evlere buğday dağıtalım, bulgur dağıtalım, makarna dağıtalım, un dağıtalım, yoksulluğu yönetelim, oylarını alalım diye bakmıyoruz. Ömer bizi kent markete götürdü. Elime hiçbirinizin kime verildiğini bilmediği, bir elin verdiğini öbür elin görmediği bir kart verdiler. Bir aileye ne lazımsa aldım. Hesabı çıkardılar. '52 kredinizi kullandınız, daha kullanacak size 68 krediniz var' dediler. Araba doldu. Kartı çektirdik. Marketten kredi kartıyla alışveriş yapar gibi torbamızı doldurduk. Uygar bir şekilde, yoksulluğumuz yüzümüze vurulmadan bir sosyal yardımın nasıl yapılacağını Ömer bugün bütün Türkiye'ye gösterdi."

"BAMBAŞKA ŞEYLERLE UĞRAŞIYOR"

"Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak işimizi yapıyoruz. İktidara da görevini hatırlatıyoruz" diye konuşan Özel, şunları kaydetti: "Bizim işimiz kent lokantası. Bizim işimiz Kent Market. Bizim işimiz asfalt, Bizim işimiz bir tek çocuğun yatağa aç girmemesi. Bizim işimiz yaşlılarımıza sahip çıkmak, bizim işimiz kreş, bizim işimiz anaokulu, bizim işimiz olmasa da eğer ki eksik kaldıysa devlet, cami yapmak okul yapmak. Ama iktidarın işi oluşturduğu bu büyük ekonomik krizi çözmek. İktidarın işi işsizliğe çare bulmak enflasyonu düşürmek, enflasyonu sıfıra getirmek. Bunların işi hayat pahalılığını durdurmak. Oysa bunlarla hiç uğraşmayanlar bambaşka işlerle uğraşıyorlar."

"SEFA SÜRME DÖNEMİ BİTTİ"

Dilruba ve teğmenlere ilişkin de konuşan Özel, "Dilruba'ya cezaevine dedim, 'Seni burada bırakmam. Bugün değilse yarın salacaklar, mecburlar' dedim. Ama dedim ki 'Söylediğin sözde kalbi kırılanlar olabilir dikkat edelim' dedim. O günden sonra 'Dilruba'yı yanına oturttular' dediler. Üstünden 8 gün geçti. Teğmenlerin yemin törenindeki kılıç çatma hadiselerini yeniden gündeme getirdiler. Bir tek amaçları var. AK Parti iktidarı baş aşağı gidiyor. İlk kez kurulduktan sonra ikinci parti oldu. Çünkü CHP Türkiye'nin birinci partisi oldu. Tayyip Bey bu kötüye gidişi gördü ve gerginlik çıkartmak istiyor. Ama teğmenlerden ama Dilruba'dan çıkartıyor. Öyle ucuz bedava siyaset, yoksulluğu bitirmeden, işsizliği çözmeden oyları toplamak, sarayda sefa sürme dönemi bitti. Şimdi dönem vatandaşı dinleyip derdi çözme dönemi. Çözümünün var bir adresi, onun da adı Cumhuriyet Halk Partisi" dedi.



"FİYATLAR SABİTLENİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'enflasyonu indireceğim' sözlerine de karşılık veren Özel, "O yüzden dün çıkmış diyor ki enflasyonu indireceğim. İlk bunu söylediğinde yıl 2017'ydi. 7 yıldır millete aynı sözü veriyor, tutmuyor ve tutamaz. Lafla peynir gemisi yürüsün istiyor, yürütemez. Kimse 50 altı beklemiyor ama hala tek hane diyorlar. Bu enflasyon hesabını Tayyip Bey, kendi denetimine aldığı TÜİK'e yaptırıyor. TÜİK neyin kısaltması? Tayyip Bey'i üzmeyen istatistik kurumu. Tayyip Bey'i üzmüyor ama çalışanları, emekliyi üzüyor. Enflasyon sıfır olursa fiyatlar sabitlenir, yüzde 50 enflasyon demek 100 lira malın seneye 150 lira olması demektir. Bu gerçekliği kimse göz ardı etmemelidir. Bu iktidar kesinlikle ekonomiyi iyi yönetememektedir" açıklamalarında bulundu. AK Parti'nin kutuplaştırmaya çalıştığını savunan Özel, asla kutuplaşmanın oyununa gelmeyeceklerini ifade etti. Özel, "Dilruba AK Parti seçmenine laf etti, 'Özgür Özel özür dilesin' diyor. Dedim ki 'Ben CHP Genel Başkanıyım, özür dileyecek bir şey söylemedim.' AK Partilileri kıracak bir şey söylemedim ama o kızımız üzdüyse onun adına o sözleri ben telafi ederim, ben özür dilerim. Yeter ki bu memlekette kalbi kırık vatandaş kalmasın. Çünkü onların hedefi bizim birbirimizle tartışmamız. Onların amacı tartışma olsun, milletin karnı doymasın ama Tayyip Bey oylara doysun. Vergide adaleti yani onun vergi borçlarını affettiği şirketlerden vergi alıp, çok kazanandan çok az kazanandan az vergi alıp, hiç kazanmayandan hiç vergi alınmayacağı düzen kurulana kadar, hepinizin evladı istediği gibi bir işte çalışana, herkesin çocuğu en iyi okullarda ücretsiz okuyana kadar CHP'nin mücadelesi durmayacak" dedi.



"HEPİMİZ MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ"

Sözlerini sürdüren Özel, şu ifadeleri aktardı: "Ömer Çelik diyor ki 'Özgür Bey Harbiyeli teğmenler ile imam hatiplileri karşı karşıya getirmeye çalıştı.' Ben hayatımda bu kadar utanç verici ve söylenin utanmadan söyleyemeyeceği yalan görmedim. Ben dedim ki 'Erdoğan, teğmenler kılıç çatalı bir hafta oldu, 8 gün oldu ve sonra çıkıp dünyanın lafını ettin. Çünkü sana kavga çıkartmamız lazım, normalleşme CHP'ye yarıyor' dedim. O gün o lafı imam hatipliler derneğinde söyledin. Dedim ki imam hatipliler de teğmenler de bu ülkenin evlatlarıdır. Onları ayrıştırmaya gerek yok dedim. Ömer Bey o laf benim lafım. Sen imam hatiplilere teğmenleri hedef gösteren Tayyip Bey'e onu söyleyeceksin. Yeminde rahatsız olacak bir şey yok. Teğmenler 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' demiş, ondan rahatsız olmuşlar. Hepimiz Mustafa Kemal'in askerleriyiz."

"BÜTÜN MİLLET KAYBEDER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Yanındakiler seni yanıltıyor' diyen Özel, "Türkiye'de kavga olursa kazanırız, olmazsa CHP kazanır' diyorlar. Kavgadan ne AK Parti en CHP kazanır ama bütün millet kaybeder. Sağında solunda akıl verenleri bırak, yeterince bu ülkeye hizmet ettin, bu sana yeter. Bu kötü planları, oyunları ve gerginlik hesaplarını bırak. Bu ülke artık kavga, gerginlik istemiyor. Kardeşlik, barış, kol kola girmek istiyor. Hep birlikte iktidar olacağız" dedi. CHP'nin iktidar olduğu taktirde yapılacaklardan bahseden Özgür Özel, "Paradan 6 sıfırla atmakla övünüyorlar ama maaşlardan da 6 sıfır attılar. Gelirden de 6 sıfır, giderden de 6 sıfır atmayacağız. Biz bir tane 0 atacağız ama sadece fiyatlardan. CHP iktidarında alım gücünü bugünün 10 katına çıkartacağız. Güçlü vergi, güçlü istihdam, sanayileşme, güçlü ve katma değerli sanayinin inşasını hep birlikte hazırlıyoruz. Temel hedef Atatürk'ün gösterdiği hedef. Ülkeleri geçeceğiz, AB'deki ülkeleri de geçeceğiz. Bulgaristan'dan geliyorlar, azıcık para bozduruyorlar. Edirne'den taşıyamayacakları şey alıp sınırı geçiyorlar. CHP, geminin ilk kaptanının hedefi doğrultulunda gidecek ve AB'ye tam üye olacak" ifadelerinde bulundu. Konuşmasını sürdüren Özel, AK Partili'yi ve MHP'liyi birlikte ikna edeceklerini, iktidara dünden daha yakın olduklarını söyledi.

SANDALYESİNE OTURTTU

Öte yandan Özel, konuşmasına başladığı esnada kendisine 'Aydın'da köpekleri katlediyorsunuz' diye seslenen bir kadını yanına çağırdı. Alana gelen kadının kendi sandalyesine oturtulmasını isteyen Özel, talebini de dinleyeceğini söyledi. Kadın konuşma boyunca Genel Başkan Özgür Özel'in programını takip etti. Törene CHP Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz yücel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, İzmir Milletvekilleri, CHP YDK Üyeleri Ekin Can Aksoy ve Özkan Tice, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: IHA

Güncel, 2024.09.12 22:59

Alevler tüm fabrikayı sardı, ekipler yangını söndürmek ...

Bursa'da yol verme kavgasında yumruklar havada uçuştu

Ordu'da motosikletin çarptığı astsubay şehit oldu

Tunceli'de 4.0 büyüklüğünde deprem!

THY uçağında olay çıkaran yolcu tutuklandı!

Parkın ortasında cinsel ilişkiye girdiler!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey Gastronomi Fes...

Araçları satın almaktansa kiralamak daha mı mantıklı?

Lübnan patlamalarının ardından İsrail'den jet karar: Öz...

Bursa'da sezonun ilk yağlık zeytin hasadı başladı

Bursa Büyükşehir Başkanı Bozbey: Yerel esnafı korumalıyız

'Fetullah Gülen'in son hali' iddiasıyla paylaşılan kare...

Bursalı Mert Osimhen'in ilk maçında seremoniye katıldı

Bursa'daki çeşme artık şifa dağıtamıyor

Şarkıcı Fettah Can Bursaspor için marş yazacak!

Bursa'da İznik Belediyesi duyurdu! 5 taşınmaz kiraya ve...

Bakan Göktaş'tan 'Narin' ve 'Sıla bebek' açıklaması

Bursa'da Doktor Murat Tuzcu evinde ölü bulundu

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

Bursaspor'da kombineler tekrar satışa çıkarılacak!

Bursa'da evini uyuşturucu imalathanesine çeviren şahıs ...

Bursa'da 4 katlı binanın çatı katında yangın çıktı

Sydney Sweeney'in son pozu ile gündeme oturdu!

Tuba Ünsal file kazağının içine sütyen dahi giymedi!

Bursaspor'un eski başkanı Kani Şen hayatını kaybetti

Bursa'da kayıp kadına ne oldu?  

Bursa'da kaybolan kadın için arama kurtarma çalışması d...

Bursa'da iş arayanlar ile işverenler buluştu

Bursa'da yan yoldan çıkan kamyonet otomobille çarpıştı:...

Bursa'da inşaatın 8. katından düşen işçi hayatını kaybetti

Bursa'da alkollü olduğu iddia edilen şahıs duvarı tekme...

Bilal Erdoğan: Bu Fatih Altaylı denilen ahlaksız adam a...

Bursa'da duyarlı vatandaş göz doldurdu

Bursa'da yolunu kestiği husumetlisini silahla yaraladı

Sosyal medya fenomenleri Narin'in mezarını dekora çevir...

Cinsel saldırı suçlamaları bulunan ünlü rapçi tutuklandı!

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

İkinci el araç satımında 'ortak bloke havuz' dönemi! Gü...

Yeni eğitim-öğretim yılı için "Çilek çalışma masaları" ...

16 Eylül 2024 çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiy...

Bakan Yerlikaya duyurdu! Bir haftada 2 milyon 667 bin 9...

Restoranda iki grup arasında silahlı ve bıçaklı kavga: ...

Bursa'da anız yangını!

Narin'in yengesi Hediye Güran tutuklandı!

Bursa'da Kani Şen'e acı veda! 

MBB Başkanı Bozbey, Melek Mızrak Subaşı'na ziyarette bu...

Narin cinayetinde çelişkili ifadeler, yalan ihbarlar, h...

Bakan Yusuf Tekin 20 bin öğretmen ataması için şartı aç...

Türkiye Karadağ maçı hangi kanalda?

Deniz Akkaya hakkında kızına şiddet uyguladığı gerekçes...

Ticaret Bakanlığı fahiş fiyat denetimleri kapsamında mi...

Devletin verdiği kitaplar ile ders yapılmıyor mu?

Narin soruşturmasında kahreden diş detayı

Bursa'da parkta bir kişinin cansız bedeni bulundu

Amasya'da emekli astsubaydan belediyenin önünde oturma ...

BURULAŞ'ta yeni dönem! Gittiğin yere kadar öde

Bursa'da korku dolu anlar! Bot ile sürüklenen küçük kız...

Tavuk dönere yeni standart! Artık böyle satılacak

Bursa'da tarihi 1800'lü yıllara dayanan bina turizme ka...

Trump'ın miting yapacağı alanda bomba bulundu

Romanya'da korkutan deprem!

Bursa'da Üreten Kadınlar Sokağı festivali değerlendirdi

Bursa'da uyuşturucu tacirlerine geçit yok! Yakalan...

Bursa'da seyyar simitçilerde durumlar nasıl?

Bursa'da Altıparmak Caddesi ve Merinos için protokol im...

Bursa'da ormanlık alanda dumanlar yükseldi!

Bursa'da yavru kedi için seferber oldular

Markette ölen adamı 30 saat boyunca kimse fark etmedi!

Bursa'da zincirleme kaza! 5 araç ve 2 motosiklet birbir...

Bursa'da KPSS ortaöğretim sınavı sona erdi!

Kocası öldürüp 'püre haline' getirmişti! Miss İsviçre f...

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

Terörün finans kaynağına darbe! MSB duyurdu: 57 kilo uy...

Bursa'da minibüste husumetlisini vurup, düştüğü yerde d...

Narin cinayetinde sır perdesi aralanıyor!

Adana'da feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı!

Narin'in yengesinin ifadesi sonrası ortaya çıktı: Janda...

Osmangazi Belediye Başkanı Aydın Gazilerle buluştu

Çıplak dolaşan adamı dövüp polise teslim ettiler!

Sosyal medyada gündem oldu! İlan fiyatı 38 TL'ydi: 189 ...

Bursa'da "Altın İğneler" sergisi açıldı!

Bursa'da AK Parti saha çalışmaları için start verdi 

Bursa Deniz Otobüslerinde sefer iptalleri

Tanışma teklifini reddeden kadına pusu kurup kurşun yağ...

Bursa'da uyuşturucu suçundan 15 yıl hapis cezasıyla ara...

Oyuncu İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti!

Narin Güran'ın jandarma tarafından bulunma anı

22 yaşındaki meclis üyesi, trafik kazasında hayatını ka...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Valiler Kararnamesi ...

Bursa'da Osmangazi Meydanı canlanıyor

Çanakkale'de 5 yaşındaki Ediz kayboldu

Narin Güran cinayetinde yeni ayrıntı: Aynı seri numaral...

Bursa'da korkutan orman yangını

Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi aralandı: Ca...

Merinos Park'ta Bursaspor'a tam destek

Bursa Valisi Ayyıldız maç heyecanına ortak oldu

Bursa'da balığa giden ve mahsur kalan 3 arkadaş 20 saat...

Bursa'nın dağ ilçelerindeki patates tarlada çürüdü!

Fatih Altaylı'dan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a: K...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sosyal medya mecraları operasyon...

Enes Kanter'in paylaşımları tepki çekti: Fenerbahçe ve ...

Bursaspor golleri üçledi. Bursaspor: 3 Tokat Belediye P...

Altın ve dolar için kritik gün! Fed faiz kararını açıkl...

Bursa'da "En Büyük Engel Sevgisizliktir" adlı sosyal so...

Yumurta satışında değişiklik! 'Son tüketim tarihi' yeri...

FETÖ'cü hakim ve polisler teknede yakalandı!

Asya'dan Avrupa'ya ip üzerinde geçti!

Bursa'da 5 yaşındaki çocuğun gözüne bıçak battı

Bursa'da kaza yapan tırdan yola saçılan malzemeler yolu...

Bursaspor maçına babası çalıştığı için gidemeyen minik ...

Bursa'da izine gelen asker, avukata çarparak ölümüne ne...

Bursa'da kontrolden çıkan kamyonet zeytin tarlasına dev...

Narin Güran soruşturmasında itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın...

Denizli'de 16 yaşındaki engelli kız çocuğunu istismar e...

Nilüfer Belediyesi 3 kaçak yapıyı yıktı!

Bursa'da yol verme cinayetinin zanlıları tutuklandı

Bursa'da gece yarısı yapılan düğün eğlencesi tepki çekti

Bursa'da şeftali ağacına asılan not kalpleri ısıttı

Grup seks iddiası sonrası Diyanet, Narin'in köyündeki i...

Bursa'da seyir halindeki tır cayır cayır yandı

Bursaspor'un rakibi belli oldu!

Vergi uzmanı hesapladı: 1 paket sigaranın kaç TL'si ver...

Bursa'nın oto devi Renault'tan ikinci el araç hamlesi! ...

24 ilde Siberağ operasyonu: 46 şüpheli yakalandı

Bursa'da bir evin kapısının önüne park eden şoför vatan...

Eyüp Sabri Tuncer'in bazı ürünleri Avrupa'da yasaklanıyor

Alkole zam yolda!

Bursaspor'da genel müdür ataması yapıldı

Güzellik yarışması birincisi İdil, Bingöl'e atandı

Bursa'da yol verme kavgasında canından oldu!

Ehliyette yeni dönem başlıyor: Uygulamaya dahil olmayan...

Trabzonspor ile Beşiktaş berabere kaldı

Bursa'da ayının saldırısından son anda kurtuldu

Sokakta kadınları taciz eden kurye tutuklandı

Bursa Yenişehir Havalimanı'ndan 7 şehre direkt uçuş

Bursaspor'a tam destek! Dev ekranda maç heyecanı

Bursa'da açık mazgal ihmali, faciaya sebep oluyordu

Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nden Siyah İncir Festival...

Bursaspor, 3'üncü Lig seyirci rekorunu kırdı

BURULAŞ duyurdu: Şehreküstü BursaKart ofisi saatlerini ...

Mustafa Bozbey BGC Başkanlarla Yüz Yüzeye konuk oldu

Bursa'da hızını ayarlayamayan ticari araç, kuryeye çarptı

Bursa'da markette mide bulandıran olay!

Balıkesir'de feci kaza! Belediye çalışanı hayatını kayb...

Bursa'da arıza yapan minibüs alev alev yandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursaspor Başkanı Enes Çelik'i m...

Bursa'da seyir halindeki araç birden takla attı!

Instagram'a sıkı önlemler geliyor! 18 yaş altı kullanıc...

Bursa'da kansere yenik düşen emekli polis memuru törenl...

Bursa'da husumetli iki grubun sandalyeli kavgası kamerada

Bursa'da 10 kişinin yaralandığı kazada, 15 yaşındaki ço...

Spor yazarı Ahmet Çakır 72 yaşında hayatını kaybetti

Adana'da ceza yiyen sürücü kendini ve aracını yakmaya ç...

Karabük'te ortaokul öğrencisi bıçakla arkadaşlarını te...

MOSSAD'ın Lübnan'da patlatılan çağrı cihazı pillerine "...

Sözcü'de şok ayrılık: Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılma...

İstanbul'da sapık güvenlikten, öğrencilere fiziğin çok ...

Bursa'da panik yaratan hortum

Bursa'da kamyonet ile çarpışan otomobil hurdaya döndü! ...

Bursa Milletvekiline AK Parti'den yeni görev

Bursa'da Çırpan Mahallesi'nde neler oluyor?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Enflasyonu tekra...

Hizbullah'a siber saldırı: Çağrı cihazları patlatıldı, ...

Nilüfer Belediyesi 10. Akçalar Fadıllı İncir Festivali ...

Bursa'da iki grup sokak ortasında birbirlerine girdiler

Lübnan'da cihazlar 2. kez patladı

Kullanıcılardan operatörlere fahiş zam tepkisi!

Şenol Güneş'in gömleği olay oldu! Fiyatı ise şaşırttı

Türkiye'nin 63 yıllık otobüs firması piyasadan çekildi

Bursa'da bir kişinin öldürülmesine ilişkin 2 şüpheli ad...

Bursa'da bot ile sürüklenen kızın hayatını kurtaran işl...

David Beckham çiftçiliğe başladı: Victoria, artık akşam...

Bursa'da aranması olan şüpheli, oğlunun üzerine kiralad...

Bursa Mudanya pazar sabahına yoga ile başladı

TEM Otoyolu'nda feci zincirleme kaza! 2 ölü 1 yaralı

Hasan Can Kaya'yı yıkan ölüm!

WhatsApp'tan 'para kazandırabilecek' özellik geliyor!

Panathinaikos taraftarı Türkiye'ye işgalci göndermesi i...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: Bursa'nın 6...

Bursa'da Orhaneli Termik Santrali zehir saçıyor

THY uçağında kavga sonrası Dilan Çıtak Tatlıses'ten açı...

Galatasaray'dan 3 gollü galibiyet

Bursa Büyükşehir Meclisi'nde Bursaspor'a tesis kararı

Bursa'da vatandaş şehrin üstüne çöken toz bulutuna isya...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devrim niteliğinde adımlar atıyoruz

Bursa İznik'te aranan şahıslara şok operasyon

Sakarya'da cephanelik gibi patlayan fabrikanın içinden ...

Emlak ilanında yeni dönem bugün başlıyor! Uymayanlara 1...

Bursa'da izine gelen asker, avukata çarparak ölümüne ne...

90 yaşındaki 3 arkadaş uzun ömürlerinin sırrını açıkladı

Malatya'da gece yarısı korkutan deprem!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya'dan basın...

İMO Bursa Şube Başkanı Erdem: Bursa her anlamda çok huk...

Fed'in faiz kararı sonrasında, altının ons fiyatı tarih...

Bursa'da kolonya içen şahıs bağırarak kendisine zarar v...

ABD Merkez Bankası (FED), faizi 50 baz puan indirdi

2025'te 14 gün yerine 45 gün tatil yapabilirsiniz! İşte...

Bursa'da arkadaşını tornavidayla ağır yaraladı, alkol i...

Bursa Gemlik'te genç adamın ölümüne sebep olan 2 kişi t...

17 Eylül 2024 Salı Bursa'da bugün neler oldu? Bursa hab...

Bursa'da park halindeki minibüs cayır cayır yandı

Bursa'da motosikletin çarptığı yaya metrelerce savruldu

Dikkat: Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunda asfalt yenileme ça...

Bursa'da otluk arazide yangın çıktı!

Damat, kız tarafının isteklerini duyunca evlenmekten va...

18 Eylül 2024 Çarşamba Bursa'da bugün neler oldu? Bursa...

Antalya'da feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

Bursa'da 'yan bakma' tartışmasında 1 kişi bıçakla yaral...

Manisa'da deprem!

Bursa'da okul servisi ile hafif ticari araç çarpıştı: 8...

Kırmızı ve gri listedeki iki terörist öldürüldü

Sakarya'da fabrikada patlama! 23 yaralı

Bursaspor eski başkanı stadın önünde kalp krizi geçirdi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey, sağlıklı yaşa...

Bursa'da topuk kanı aldırmak istemeyen aileye tedbir ka...

Elektrik direğinde asılı erkek cesedi bulundu

Mustafa Sandal ev sahibiyle mahkemelik oldu!

Miley Cyrus'a kötü haber!

Bursa'da askere 'poşetli' uğurlama

Narin Güran'ın ölüm nedeni belli oldu!

Ali Yerlikaya duyurdu "Narkoçelik-39" operasyonları: 29...

Türk Telekom CEO'su Ümit Önal: Türkiye'de internet tari...

Kredi kartı limitleri ve faizleri için açıklama: SGK te...