Çelik, partisinin çıtasını belirledi

Çelik, partisinin çıtasını belirledi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Metin Çelik, yerel seçimlerde hata yapmadıkları taktirde 7 ilçede belediye başkanlıklarını kazanabileceklerini söyledi.

2013.07.27 11:59 - Son Güncellenme: 2013.07.27 12:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Çelik, partisinin çıtasını belirledi

Crowne Plaza'da yapılan eğitim seminerine, Bursa, Kocaeli, Bilecik, Eskişehir Sakarya'dan 200 dolayında partili katıldı.

    

Prof. Dr. Özcan Garipoğlu, Prof. Dr. Burhan Şenatalar, Prof. Dr. Abdülkadir Ateş, Kadri Veziroğlu, Ozan Zengin, Yıldız Topman ve Emrah Çınar aday adaylarına, "CHP Yerel Yönetim Modeli '6K'", "Büyükşehir Yasası", "Yerel Yönetim ve Sosyal Demokrasi", "Kentsel Dönüşüm", "CHP Felsefesi" ve "Muhtarlık" üzerine eğitim verdi.
    

Prof. Dr. Abdülkadir Ateş, yerel seçimlere yoğun bir şekilde hazırlandıklarını, eğitim seminerinin de bunun bir parçası olduğunu vurguladı. Ateş, çok çalışarak başta Bursa olmak üzere birçok ilde belediye başkanlıklarını alacaklarını vurguladı.
    

CHP İl Başkanı Metin Çelik de, bir toplumun gelişmesini sağlayan en önemli etken olan eğitimin, partinin sağlıklı yapılanmasında, üyelerin niteliklerinin geliştirilmesinde önemli rol oynadığı üzerinde durdu.
    

Çelik, eğitimin, üyelerin kişisel gelişimine katkı yapmak, yerel yönetimlerle ilgili temel konularda bilgilendirmek amacıyla olduğu kadar, propaganda çalışmalarında ihtiyaç duyulacak bilgileri paylaşmak amacıyla düzenlendiğini vurguladı.
    

"Seçimlerde partimizin en yüksek başarıyı elde etmesi dileğimiz ve bunu sağlamak için çalışmak temel görevimizdir" diyen Çelik, aday adaylarına çalışmalarında ve hedeflerinde başarılar diledi, eğitime programına katıldıkları için teşekkür etti.
    

Çelik, yerel yönetim seçimlerinden her düzeyde başarıyla çıkmanın temel hedef olduğunu ve bu amaçla tüm enerjiyi seçim çalışmalarına yönlendirilmesi gerektiğini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:
    

"11. Yılına giren AKP'ye büyük tepki olduğu hepimizin malumu. Kırsal kesimin yerel seçimde önemli bir rol oynayacağını düşünüyorum. Önümüzde 9-10 ay kaldı. Bu süreyi hata yapmadan değerlendirdiğimiz taktirde Bursa'da 7 belediye başkanlığını kazanmamız içten bile değil."
 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.07.27 11:59 - Son Güncellenme: 2013.07.27 12:00 - HABER MERKEZİ
A