Bursa GESİAD'da Kerim Demiral dönemi

Bursa GESİAD'da Kerim Demiral dönemi

BURSA Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) 12. Olağan Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına Kerim Demiral seçildi.

2018.01.13 17:55 - Son Güncellenme: 2018.01.13 17:55 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa GESİAD'da Kerim Demiral dönemi

GESİAD'ın 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı üyelerin katılımıyla Almira Hotel'de gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Mehmet Orhan Efe'nin yaptığı toplantıda Kerim Demiral Derneğin yeni dönem başkanı oldu. Genel Kurul Toplantısının açılış konuşmasını yapan geçmiş dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya,  "Yaklaşık iki yıl önce aldığımız bayrağı, bir adım öteye taşımak için gayretle çalıştık. Bugün geriye dönüp baktığımızda bu hedefimize ulaşmış olduğumuzu görüyor ve memnuniyet duyuyoruz. Ben bu bağlamda tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Kaya, görev döneminde üye sayısını 64'den 100'ün üzerine çıkardıklarını da hatırlattı.

 "BURSA'NIN EN ESKİ STK'LARINDAN"

Genel Kurulda oybirliği ile başkanlığa seçilen GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Demiral ise, derneğin kuruluşundan bu yana görev yapan başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken, "GESİAD, Türkiye ekonomisinin lokomotif şehri olan Bursa'nın en eski STK'larından biri. Bu yıl 26. yılını kutluyor. GESİAD'ın Bursa ekonomisine sağladığı katkı kesinlikle yadsınamaz. Derneğimiz son dönemde oldukça verimli bir çalışma dönemi geçirdi. Ben bu dönem çalışmalarında büyük katkısı olan Ramazan Kaya Başkanıma huzurunuzda teşekkür ediyorum" dedi.

Kerim Demiral Başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulunda Murat Kaya, Abdulrahim Noyan, Fatih Aksoy, Tolga Papatya, Gülçin Bayraktar Tüzemen, Yener Poroy, Can Aksöz, Murat Çakmak, Sedef Oltay, İbrahim Nebil Yılmaz, Onur Oral, Serkan Timur, Mehmet Güngör, Mustafa  Sönmezay, Serkan Durmaz, İbrahim Baskur ve Okan Sami Nahit görev aldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.01.13 17:55 - Son Güncellenme: 2018.01.13 17:55 - HABER MERKEZİ
A