Bursa Emniyeti 1 Mayıs'ta trafiğe kapatılacak olan yolları açıkladı!

Bursa Emniyeti 1 Mayıs'ta trafiğe kapatılacak olan yolları açıkladı!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlamaları dolayısıyla Bursa'da trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergahlarını açıkladı.

2024.04.30 14:59 - Son Güncellenme: 2024.04.30 15:12 - Bursa Bölge - ELİF BAYRIK
A
Bursa Emniyeti 1 Mayıs'ta trafiğe kapatılacak olan yolları açıkladı!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlamaları dolayısıyla Bursa'da trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergahlarını açıkladı. 

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şu şekilde;

01 Mayıs Çarşamba günü Emek ve Dayanışma günü kapsamında Bursa Osmangazi İlçesi Millet Bahçesi Önünde toplanarak Stadyum Caddesini takiben, İpekiş - Darmstadt Caddesi -İlkbahar Caddesi - Osmangazi İlçesi Kent Meydanına kadar yürünmesiyle 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliği yapılacağından;

Bursa Osmangazi İlçesi Millet Bahçesi Stadyum Kavşağından Merinos Kavşağı arası iniş ve çıkışı, Nedim Sokak, İlkbahar Caddesi, Darmstadt Caddesi, İpek İş kavşağı ile Stadyum Caddesi istikametleri saat:09.30' dan itibaren T1 (İpekböceği) hattı ve araç trafiğine kapatılacak olup,  etkinlik süresince T1 ( İpekböceği hattı) çalışmayacaktır.

01 Mayıs Çarşamba günü Fatih Sultan Mehmet (FSM) Bulvarındaki Emek ve Dayanışma günü kapsamında, İzmir yolu Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Esentepe Kavşağına kadar gidiş istikameti, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Esentepe Kavşağından Akuğur Market önüne kadar geliş istikameti, Podyum Park Işıklar ile Nilüfer Hatun Caddesinden FSM (Tuna Kavşağı Arası) gidiş ve geliş istikametleri, Kanuni Caddesi - Lefkoşa Sokak Kavşağından FSM Cami İstikametine gidiş - geliş istikametleri saat:08.00' den itibaren etkinlik süresince araç trafiğine kapatılacaktır.

Etkinlik alanı çevresinde bulunan sokaklar ihtiyaç halinde trafik düzenlemesi kapsamında kısa süreli araç ve yaya trafiğine kapatılabileceğinden bu durumlarda vatandaşlarımızın görevlilerimizce yapılacak olan ikaz ve uyarılara riayet etmesi gerekmektedir.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Sürücülerin etkinlik süresince, İstanbul, İzmir yolları, Avrupa Konseyi Bulvarı, 11 Eylül Bulvarı,  Mudanya yolu, Ankara yolu ve Eğitim Caddesi gibi alternatif istikametleri kullanmaları uygun olacağı değerlendirilmektedir.

Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için alternatif yollar üzerinden hareket etmeleri ve ekiplerimizce yapılacak olan ikaz ve uyarılara uymaları gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.30 14:59 - Son Güncellenme: 2024.04.30 15:12 - ELİF BAYRIK
A