Bursa'da İnegöl 4. Küçükbaş Hayvancılık Festivali başladı!

Bursa Bölge, 2024.10.04 14:20

İnegöl Belediyesi tarafından 4. Küçükbaş Hayvancılık Festivali için açılış töreni düzenlendi.

MAHMUT VURAL / BURSADA BUGÜN

İnegöl Belediyesi tarafından 4. Küçükbaş Hayvancılık Festivali için açılış töreni Alanyurt Pazar Yeri'nde gerçekleştirildi.

İnegöl Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen festivale İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın ve Bursa İl Tarım Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Şenyürek katıldı.

"KÜÇÜK BAŞ HAYVANCILIĞA ÖNEM VERMEMİZ GEREKİYOR"

Bursa İl Tarım Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Şenyürek Bursa'nın tarımda olduğu kadar hayvancılıkta da Güney Marmara Bölgesi'nde önemli olduğunu söyledi. Şenyürek, "Bizim meralarımız düşük kalitede meralardır. Bu yüzden küçük baş hayvancılığa önem vermemiz gerekiyor" dedi. 

Şenyürek, çiftçilere verilen destekler hakkında da açıklamalarda bulundu. Şenyürek, "2023 yılında küçük baş desteği altında 100 TL veriyorduk. Yeni destekleme yönteminde temel destek adıyla öncelikle temel desteğin oturtulmuş olduğunu görüyoruz. Küçük baş hayvanlarda 100 tane anaçı olan bir yetiştirici 2024 yılı itibariyle toplamda yüzde yüz destekleri olabilse 45 bin 400 TL alabiliyordu. Yeni uygulanacak modelimizde anaç desteği kaldırıldı. Kuzulara destek vermeye başladık. 100 baş koyunu olan 45.400 TL alabilecekken 120 koyunu olan çiftçi seneye 85 bin 200 TL alabilecek" ifadelerini kullandı.

Festivalde açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın konuşmasından satır başları şöyle; 

Bugün bu değerimizin yurt içi ve yurt dışında temsili, Şehrimize özgü kıvırcık koyun ırkının tanıtımı ve yaygınlaştırılması, Hayvancılıkta İnegöl'ümüzü önemli merkezlerden biri yapma hedefiyle çıktığımız yolda, kendimizi geliştirerek yolumuza devam ediyoruz.

2021 yılında ilk Küçükbaş Hayvancılık Festivalimizi yaptığımızda, 4'üncü yılında bu işin heyecanla beklenen ve sektöre yön veren bir organizasyona dönüşeceğini kimse tahmin etmemiştir. Ancak bizler tam olarak bunu hayal ederek yola çıktık. Bugün 4. Küçükbaş Hayvancılık Festivalimizin açılışında yurt içi ve yurt dışından sektör temsilcilerimizle bir arada olmaktan da onur, gurur ve mutluluk duyuyoruz.

"TARIMIN VE HAYVANCILIĞIN VAZGEÇİLMEZ OLDUĞU BİR GERÇEKTİR"

Bu organizasyonların bir amacı var. Temel ihtiyacımız olan besine ulaşmada tarımın ve hayvancılığın vazgeçilmez olduğu bir gerçektir. Atalarımızdan beri süregelmiş olan bu düzen, devirler değişse de değişmiyor. Sadece yeni teknolojiler ve tekniklerle gelişip, kendini yeniliyor ve aslında her geçen yıl önemini biraz daha hissediyoruz. Özellikle pandemi sonrası değişen dünyada; kendi kendine yetebilmek ve bu mahareti tarımda da gösterebilmek oldukça kıymetli hale geldi. Bu yönüyle tarım veya hayvancılık olmadan insanlığın var olmayacağı, tarımı ve hayvancılığı ile kendine yeten ülkelerin de öne çıkacağı fikri benimsenmiştir. Temiz gıda, sağlıklı tüketim, sürdürülebilir üretim gibi yeni yeni terimler türemiş ve bunlara erişmek insanların, toplumların hayatında çok önemli hale gelmiştir. Aynı zamanda hayvancılıkta da hayvan sağlığı daha fazla önemsenmeye başlamış; hayvan refahı, hayvan konforu gibi yeni kavramlar gelişmiştir.

 "İŞİN SIRRI KIVIRCIK KOYUNUMUZDA SAKLIDIR"

İnegöl; mobilyası, sanayisi, turizmi ile olduğu kadar tarım ve hayvancılık noktasında da ülkemiz için önemli bir değerdir. İlçemizde yaklaşık 64 bin civarında küçükbaş hayvan, 17 bin civarında da büyükbaş hayvan yetiştirilmektedir. Şehrimizin tarımsal ve hayvansal üretimde gelişimi ülkemiz adına da çok kıymetlidir. Özellikle İnegöl Kıvırcığı olarak bilinen bölgemize has koyun ırkı bizim için değerlidir. İnegöl Kıvırcığı nedir? Bilindiği gibi İnegöl köftesi ile de ün kazanmış bir şehir ve köftemizin içerisinde de ona bu lezzeti veren bir sır var. Lezzetini İnegöl'ümüzün yaylalarından, otlaklarından ve meralarından alan, İnegöl Köftesinin hammaddesi İnegöl Kıvırcığı isimli bölgemize has koyun ırkımızdır. Herkes İnegöl Köftesi tarifini yapabilir ama işin sırrı Kıvırcık koyunumuzda saklıdır.

"İLÇEMİZİN HIZLA GELİŞEN MARKA DEĞERLERİNDEN BİRİSİ HALİNE GELDİ"

Küçükbaş Hayvancılık Festivaliyle de amacımız; İnegöl Kıvırcığını ulusal ve uluslararası alanda tanıtmak, üretimini yaygınlaştırmak ve sektör temsilcilerini buluşturup sektörün gelişimine katkı sunmaktır. Bu düşünceyle hayat bulan Küçükbaş Hayvancılık Festivalimizin bu yıl 4'üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Geride kalan 3 organizasyon sonucunda gördük ki festivalimiz adından çokça söz ettirerek, ilçemizin hızla gelişen marka değerlerinden birisi haline geldi.

"ÜRETİCİMİZİN ULUSAL VE ULUSLARARASI ALANDA YER ALMASINI HEDEFLİYORUZ"

Burada aynı zamanda seminerler ve çeşitli eğitimler düzenleniyor. Bizler de; Üreticilerimize yeni bilgiler katmak, Gelişen teknolojileri onlarla buluşturmak, Yeni yöntemler hakkında konunun uzmanları tarafından bilgi aktarmak, sektörün tüm paydaşlarını buluşturmak ve bu sayede üreticimizin ulusal ve uluslararası alanda yer almasını hedefliyoruz.

Ayrıca sektörün tanınırlığını arttırarak yeni üreticiler kazandırmayı hedefliyoruz. Küçükbaş hayvancılık sektöründe ülke genelinde kaliteli damızlık üretiminin artmasına katkı sağlamak istiyoruz. Sürdürülebilir bir tarım-gıda sisteminin sağlanması ve bu doğrultuda her dönemin kritik sektörü ve kalkınma hareketi olan tarım ve hayvancılık ekonomisinin güçlenmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Tarımsal üretkenlik ve tarımsal girişimciliği arttırmak için yeni ileri tarım ve hayvancılık uygulamalarını üreticilerimize kazandırıp, bu girişimleri deneyimleme fırsatlarını sunuyoruz.

"FARKLI ÜLKELERDEN DE KATILIMCILAR ARAMIZDA OLACAK"

Türkiye'nin en önemli damızlık çiftlikleri ve firmaları burada üreticilerimizle bir araya geliyor. Bu yıl festivalde; 35 firma, 60 yetiştirici ve 200 adet kafesli tavuk yetiştiricisi bulunuyor. Yine bu yıl her yıl düzenlediğimiz Irklar Arası Damızlık Koç Güzellik Yarışması yapılacak. Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz Uluslararası Yerli Tavuk Irkları Yarışması da festivalimiz içerisinde kendine yer bulacak. Bu 3 gün içerisinde farklı üniversitelerden gelen alanında uzman akademisyenler ve konuklarımız üreticilerimizin merak ettiği ve ilgi duyduğu konularda eğitim ve seminerler verecekler. Farklı ülkelerden de katılımcılar aramızda olacak. Fransa, Slovakya, Macaristan, Kıbrıs ve Bulgaristan'dan üreticilerimiz festivalimize katılacak.

SARIBAL FESTİVALDE BURSA MİLLETVEKİLLERİNE İSYAN ETTİ

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal konuşmasına başlarken üzgün olduğunu ifade etti. Sarıbal, " Tarım diyoruz, gıda enflasyonundan bahsediyoruz. Tarım diyoruz, gıda hakkından bahsediyoruz. Tarım diyoruz, çocuklarımızın yeterli dengeli beslenmesinden bahsediyoruz. Bütün bunların temelinde gıdanın da temelinde tarım var. Siyasetçilerin, politikacıların karar vericilerin burada olmaması, Bursa'nın tümünü dahil ederek söylüyorum.  Bursa'nın 20 vekilinden sadece birinin burada olması aslında tarıma verdiğimiz önemin adeta fotoğrafıdır. Bunu çok net bir şekilde algılamamız lazım" diye konuştu. 

"ÜLKEMİZ İÇİN ÜRETMEK ZORUNDAYIZ"

İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, konuşmalarına teşekkür ederek başladı. Arslan, yapılan hayvancılık ve tarım çalışmalarını yeterli görmediğini söylerken daya iyi olunması gerektiğine dikkat çekti. "Biz gelecek nesiller için ve ülkemiz için üretmek zorundayız" diyen Arslan, festivalin bir farkındalık yarattığını söyledi. Son olarak Arslan, "Çiftçimiz refahtan daha çok pay alması için çaba göstereceğiz" dedi 

Festivalde Koç Irk Güzellik Yarışması, yerli tavuk ırkları gösterisi ve seminerler düzenlendi. Ayrıca çeşitli firmalar stant açarak festivale gelen vatandaşlara ürünlerini tanıttı. 

Festival, 6 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Bursa Bölge, 2024.10.04 14:20

Bursa'da çatıdan attığı beton parçasıyla ölüme neden ol...

Bursa Kapalı Çarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey ve eski BBB Ba...

Almanya'daki bazı tren yolları kapatıldı!

Meteoroloji'den 7 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! ...

9 ayda 9 zam! Mutfak tüpü değil fiyatı patladı

Bakan Yerlikaya duyurdu! 8 ilde düzenlenen operasyonlar...

Bursaspor'a ceza kapıda!

Bursa'da kent lokantasına yoğun ilgi

Emekli aylıklarında oluşacak maaş farkı nasıl çözülecek...

Bakan Uraloğlu'ndan Bursa'ya 2 yeni hat müjdesi!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Trafik sigortasında ...

Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün açılıyor!

Sinan Ateş davasında Serdar Öktem'in tahliyesine itiraz...

Bursa'da yolun ortasında tehlikeli ve tuhaf davranış se...

Bursa Karacabey'de operasyon! Uyuşturucu tacirlerine tu...

Bursa'da zeytin toplama yevmiyeleri belli oldu! Yü...

İran'dan İsrail'e balistik füze!

Bursa Mudanya'da 260 litre etil alkol ele geçirildi

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına neden olan fotoğ...

'Zihin sağlığı sorunlarını artırdığı' iddiasıyla YouTub...

Bursaspor taraftarına, Anadolu Üniversitesi maçı için y...

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu'na acı veda

Petrol fiyatlarında sert yükseliş: Akaryakıta zam mı ge...

İran tekrar saldıracak mı? Pezeşkiyan'dan ABD ve Batı'y...

Bursa'da silahlı saldırı şüphelisi yakalandı!

İstanbul'da sokak ortasında taciz: Duvara sıkıştırıp ye...

Türkiye'de çok sevilen dünyaca ünlü hamburger zincirind...

Bursa'da ruhsatsız tabancayla gezen suç makinesi gece k...

Yağhaneler üretime başladı!  Yağlık zeytinde ...

Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı olay!

Bursa'da esnafa tahliye çağrısı yapıldı! Yeni terminal ...

Çanakkale'ye şehit ateşi düştü

Bursada Bugün Gemlik'te 'Esnafın Sesi' oldu! "En büyük ...

Bursa'da otomobil bisikletli çocuğa çarptı: 1 kişi ağır...

Bursa Yüzüncüyıl Mahallesi'nde neler oluyor?

İslam Memiş 2025 yılı için tahmini açıkladı: Elinde alt...

Osmangazi Belediyesi'nden 'Ekmekler neden bozuldu?' bul...

TBMM'de yeni yasama yılı başladı

Karşı şeride geçen tır otomobili biçti: 1 ölü

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sabır acıdır, zordur ama meyvesi...

Bursa'da İnegöl 4. Küçükbaş Hayvancılık Festivali başladı!

Bursa'da çelenk fiyatları ne kadar?

Erken seçim mi geliyor? "YSK oy pusulası ve zarf sipari...

Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir'in ilk durağı Çalı Mah...

Bursa'da trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı

Bursa'da psikolojisi bozulan otobüs şoförü yolcuları in...

Hırsızlık için girdiği evde yemek pişirip çamaşırları astı

2 Ekim 2024 Çarşamba Bursa'da bugün neler oldu? Bursa h...

Otostop çektiği kamyoncu taciz etti: Aşk istemez misiniz?

Donald Trump'tan İsrail-İran gerilimine dikkat çeken yo...

Bursa'da sokak ortasındaki cinayetin zanlısı: Yanlış ki...

Bursa'da Değirmenönü-Karapınar mahallelerini birbirine ...

Bursa'da minibüs ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı!

Bursa'da korkutan fabrika yangını

Bir özel banka konut kredisi faiz oranlarını yüzde 3'ün...

Irak, İran ve Ürdün'e yapılacak İstanbul çıkışlı uçak s...

Liste paylaşıldı: Sahte gıda ürünü satan markalar halka...

Bursa'da Pazar günü o yollar trafiğe kapalı!

Bakan Işıkhan'dan emekli maaşı ve çalışma saatlerine il...

Şekere %20 zam geldi!

Serenay Sarıkaya'nın Boğaz kıyısındaki lüks evi paylaşı...

Bursa'da yere dökülen armutları gören sürücüler yardımı...

Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili tartışmalar son buluy...

Yıldırım Belediyesi Çınarönü Mahallesi'nde anahtar tesl...

Bursa'da yolun ortasında tuhaf davranışlar sergileyen k...

Ege Denizi'nde 4.0 büyüklüğünde deprem!

Cumhurbaşkanlığı ve Adalet Bakanlığında yeni atamalar

Arabasını 10 yıl otoparkta unutan Sinan Akçıl'dan tuhaf...

Bursa'da eski nişanlısını 12 yerinden bıçaklayan sanık:...

Bandırma'nın asırlık çınarı Bereketler Ticaret faaliyet...

Okan Buruk'un hakemlere tepki gösterdiği karşılaşmanın...

Bursa'da yeni spor salonu Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ...

Netanyahu'dan saldırı sonrası İran açıklaması: Büyük hata

Bursa çarşısındaki yoğunluğa soğuk hava dur diyemedi

Sinan Ateş davasında karar!

DEVA Partisi ile Gelecek Partisi görüşmeleri sonuçsuz k...

Cinayet zanlısı 11 yıl sonra Bursa'da çalışırken yakala...

Bursa'da trafik düzenlemesi

Kırıkkale'de taşınma kavgası kanlı bitti!

Bursa'da husumetlisini vuracağına yanlışlıkla başkasını...

Bursa BB Başkanı Bozbey, Hayvanları Koruma Günü'nde ked...

Bilecik'te çamaşır asmak için balkona çıktığında komşus...

2 Ekim 2024 Bursa'da motorinde son durum ne?

Otobüsten indirilen yolcuların yakınları yanlış muavin ...

Kaptan pilot hostes sevgilisine şiddet uyguladı!

Sosyal medya çetesinin şantaj oyunu: Sevgili olma bahan...

Bursa'da 736 yıllık gelenek! Ana Sultan'ı Anma Töreni v...

Devlet Bahçeli: Şansını denemek isteyen gelsin

Marlboro tütüne zam!

Bursa Kuyumcular Odası Başkanı Altıkardeş: Gram altın d...

Android 16'nın kod adı 'Baklava' oldu! Peki neden?

Mazhar Alanson'un kızı hayatını kaybetti

Başkan Bozbey Bursa Büyükşehir'in borç kesintisi hakkın...

Bursa'da Yeşil Cami'de etekli turistlerin gezisi gündem...

26 yaşındaki Doktor damatlık kıyafetini giyip 6. kattan...

19 ilde çocuk müstehcenliği operasyonu: 115 şüpheli yak...

Bursa'nın 3 mahallesine içme suyu sağlayan kaynak ve ku...

Ebru Şahin eskort olacak!

Yüzlerce marka ifşa edildi! Bursa'daki bazı firmalar da...

Tekirdağ'da fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı

IMF'den uyarı: Orta Doğu'daki çatışmaların önemli ekono...

Bir Ikea sosislisi kaç para?

Bursa'da Kapanca Limanı seyir tepesi çöplüğe döndü

Bursa'da korkunç olay! 6. kattan manav tentesine düşen ...

Bursa'da birçok ilçe ve mahallede elektrik kesintisi ol...

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

Bursa'da şüpheli araçtan tabanca ve uyuşturucu çıktı

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş Kadın Basketbol Takımları ...

Ocak ayında emekli maaşına gelecek zamla birlikte emek...

Somer Şef'in kombini gündem oldu: Tesettürlü bacılar için

İran'ın İsrail'e füze saldırısı sonrası Donald Trump'ta...

ENAG, eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı

Bursalı TOGG'un Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı oldu

Sinan Ateş'in ailesine saldıran kişi tutuklandı

1 Ekim 2024 Salı Bursa'da bugün neler oldu? Bursa hava ...

Şahan Gökbakar'ın 10 yıl hapsi istendi!

Bursa'da kaçak '63 tiny house'a kepçe vuruldu

Bursa'da gündüz vakti silahlı saldırı! 1 ölü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze çağrısı

Bebeği dudağından öpüp kaydetti, tepkiler çığ gibi

Bursa'da kaçak villa yıkıldı

Bursa'da yaya aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu

Bursa'da 16 yaşındaki çocuğu bıçakla öldüren 15 yaşında...

En çok tercih ettiği araç markalarından biri Türkiye'ye...

Araştırma ekibi, Batı Antarktika'da yeni bir canlı türü...

Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş şehit oldu

Mudanya'da Mütareke coşkusu başlıyor!

Babadan yeni suçlama: Narin'i para vererek alıştırmış

Bursa'da mesaj yoluyla 48 bin lirasını çektiler

Benzine gece yarısından itibaren zam geliyor!

İsrail Yafa kentinde düzenlenen silahlı saldırıda çok s...

Bursa'da denetimli serbestlik hükümlüleri Muradiye Cami...

İstanbul'dan çaldığı ciple Bursa'da yakalandı

Bursa'da kamuoyu araştırmacısı Recep Güven hayatını kay...

Bursa'da deprem!

Bursa'da branda kurarken kafa üstü beton zemine düştü

Bursa'da metronun imdat frenini çektiler! BURULAŞ: Kayı...

Sinan Ateş'in ailesine saldırı!

Bursa'da babasının av tüfeğiyle ateş açıp sosyal medyad...

Bursa'da Türk Dünyası Bilim Ödülleri sahiplerini buldu

Bursa'da kilosu 200 liradan satılıyor! Sezon başladı

Bariyere saplanan taksinin şoförü hayatını kaybetti

Bursa'daki Yaren leylek ile balıkçı Adem'in dostluğu 4 ...

2024'ün ilk dokuz ayında 4'ü Bursa'dan en az 1371 işçi...

Bursa'daki kan donduran silahlı saldırının detayları or...

Aylardır gözlerden uzaktı! Göğüslerini küçük bir yaprak...

Bursa'da dere içinde sır ölüm

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Bölgesel savaş çıkabilir

Düğünde gelinin iç çamaşırını çıkartıp çiçek niyetine e...

Elon Musk rekor kırdı!

Bursa'da iPhone sevdası 6 milyon liraya mal oldu

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Bursa...

Bursa'da park halindeki otomobil alev aldı

Bursa'da drift atan sürücüye ceza!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü filosuna 235 yeni araç

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 'Yuvanız Yuvası Olsun'...

Benfica'dan üzen haber geldi

CHP Genel Başkanı Özel: İsrail durdurulmazsa ne olacağı...

YouTuber Ruhi Çenet, Nepal'in 'Deli bal' hasadına katıl...

Bursa'da 13 yıllık geri dönüşüm fabrikası iflasın eşiği...

Kız isteme töreninde damat şoka girdi! Menü hazırlayıp ...

Eylül ayında 34 kadın öldürüldü!

Türkiye yurt dışına beyin göçü vermeye devam ediyor

Bursa'da ayrıldığı kadının selasını okutan sanığa 1 yıl...

FETÖ hükümlüsü eski cumhuriyet başsavcısı Bursa'da...

Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir: Esasında insanların g...

RTÜK'ten Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne inceleme...

Biden İsrail'in 'felaket' planını ağzından kaçırdı!

Galatasaray maçına hangi futbolcu çağırdı? OnlyFans mod...

Alina Boz hamile mi? Umut Evirgen'den açıklama

Bursa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nden 'eski sürü...

Bursa'da sokak köpeğini sopayla defalarca vurarak öldür...

Biden'dan İsrail'e İran tavsiyesi: Farklı alternatifler...

İsrail'den Hizbullah komutanına suikast

Havalar ısınıyor (3 Ekim 2024 Perşembe) Bursa'da bugün,...

TikTok'ta gaz çıkarttığı videolarıyla para kazandı! Par...

Konya'da korkutan deprem!

Bursa polisinden aranan şahıslara şafak operasyonu!

Bursa'da Recep Güven son yolculuğuna uğurlanıyor!

Bursa'da kendini süper kahraman zanneden vatandaş görün...

CHP Genel Başkanı Özel: Parka havuza yola sigara atılın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi ...

Durmadan hapşıran Benazir Aydın ile ilgili kötü haber g...

Bursa'da haber alınamayan adam için ekipler seferber ol...

Osmangazi'ye ANASİAD'dan 3 akıllı otopark

Kabin ekibine saldıran Dilan Çıtak hakkında soruşturma ...

Bursa'da kaldırım tamamen kapatıldı! Vatandaş kaza risk...

Bursa'da köy halkından tarımsal sulama sorununa ortak ç...

Bursa Görükle Mahallesi'nde kargo yüklü tır alevlere te...

Bursa'da eşine kızıp kendisini boşluğa bırakmış

Bursa'da fabrikada korkutan yangın!

İstanbul'da vahşet: Kadının kafasını kesip intihar etti

Niğde'de film sahnesi gerçek oldu!

Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı! Adli Tıp Kurumu'na göt...

Bursa'da drift atan otomobil vatandaşı çileden çıkardı

Bursa'da konteyneri ateşe verdiler

Bakan Yerlikaya duyurdu! 2 suç örgütü çökertildi

Aydın'da erkek vahşeti: Boşandığı kadını katletti

Ekim ayı kira artış oranı belli oldu

İstanbul'daki caninin fotoğrafı ortaya çıktı!

Netanyahu'nun, İran'ın füze saldırısında sığınağa koştu...

Borsa neden düşüyor? Akşam saatlerinde sert düşüş!

Biden'dan saldırı sonrası kritik talimat

Bursa dahil 57 ilde uyuşturucu operasyonu! 644 gözaltı

Bursa'da yaptığı manevra sonrası önce 4 araca, sonra ku...

İstanbul Boğazı'nda iki gemi çarpıştı!

Bursa'da otobanda yolun karşısına geçmek isteyen yayaya...

Bursa'da yumruklu 'yol verme' kavgası

Bursa'da havaya defalarca ateş açan magandanın gerekçes...

Biden'dan bir adım daha! İran'a yeni yaptırımları G7 li...

Bursa'da iki genç arasında çıkan tartışmada kan aktı: 1...

Bursa'da vatandaşları dolandıran şüpheli hapis cezasıyl...

Bursa Uludağ'da pistler koyunlara kaldı!

Fenerbahçe, Hollanda'dan beraberlikle dönüyor!

Fatih Altaylı asgari ücrete ne kadar zam geleceğini açı...

Bursa'da fabrikaların atık suyu tekstil boyahanelerinde...

Bursa'da eski belediye başkanının oğlu kaza geçirdi!

Marmara Bölgesi'ne kayan fay risk oluşturuyor!

Bursalı Togg T10F ilk kez görücüye çıktı

CHP'li vekiller 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ayakta karşıla...

Donald Trump sosyal medyada Türk'ü etiketledi: Lan ne o...

Bilin bakalım bu ünlü kim? 13 yaşında evlendirilmiş

Platonik aşık dehşet saçtı! 1 ölü, 5 yaralı

Beşiktaş, Frankfurt'a 3-1 kaybetti!

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Siyonist rejimin katliam...

Galatasaray, Rigas Skola deplasmanında skoru koruyamadı!

Wanda Nara sorulan soruya tişörtünü kaldırıp göğsünü gö...

Türkiye Avrupa'da petrol ve doğalgaz arama çalışmaları...

Mide bulandıran olay! Bankta uyuyakalan kadın defalarca...

Eylül ayı enflasyon rakamları açıklandı!

Bursa, muhteşem bir konserle senfoni sezonuna merhaba dedi

Bursa'da Orhangazi zabıtasından marketlere denetim!