Bursa'da Eğitim Sen'den okul müdürüne sert tepki: Herkes haddini bilecek!

Bursa Bölge, 2024.09.19 17:06

Eğitim Sen Bursa Şubesi Bursa Mahmut Celalettin Öktem İmam Hatip Ortaokulu'nda yaşanan olay sonrası okul müdürüne tepki göstermek için basın açıklaması gerçekleştirildi.

MAHMUT VURAL / BURSADA BUGÜN 

Bursa Mahmut Celalettin Öktem İmam Hatip Ortaokul Müdürü iddiaya göre kadın müdür yardımcısının oda kapısına tekme attı. 

Çekiç ve kesici aletler kullanarak kapıyı kırdığı öne sürülen okul müdürü, müdür yardımcısının özel eşyalarını da dışarı attı.

Yaşanan olay sonrası Eğitim Sen Bursa Şubesi okul müdürüne tepki göstermek için basın açıklaması gerçekleştirildi.

Yapılan açıklamaya CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Eğitim Sen Bursa Şube Başkanı Derviş Erdem,TÖB-SEN Bursa İl Temsilcisi Serkan Bebek, Hürriyetçi Eğitim Sen Bursa Şube Başkanı Sedat Gençler ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Eğitim Sen Bursa Şube Başkanı Derviş Erdem'in konuşmasından satır başları şöyle; 

25 Ekim 2023 Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme atamasında arkadaşımız Doğa KAYCI'nın, görevlendirme puanı üstünlüğü ile Mahmut Celalettin Öktem İHOO'na ataması yapılmıştır. 

Bir şekilde arkadaşımızın telefonunu bulan okul müdürü Ergin Kaya Kırbıyık, arkadaşımıza WhatsApp mesajı ile; tayin istemeden önce neden kendisini arayıp sormadığını, okulda uyumlu bir kadro olduğunu, yeni birini istemediğini, kendisiyle görüşmeden asla eski okulundan ilişiğini kesmemesi gerektiğini söyler.

Hayırlı olsun, mesajı beklerken böylesi bir mesaja şaşıran arkadaşımız tedirgin olmuş, durumdan sendikamızı haberdar etmiştir. Hemen arkadaşımızla birlikte okula gidip okul müdürü ile görüşme yaptık. Yazdıklarının suç olduğunu, bakanlığın atama takvimi uyarınca arkadaşımızın atama başvurusu yaptığını, sonuç itibariyle şimdiki okulundan ilişiğini kesip burada göreve başlayacağını, yaptığı hataya dair bir yasal işlem başlatmayarak iyi niyet gösterdiğimizi, sorun istemediğimizi ilettik. 

Yaptığımız görüşmede söylediklerimizi anlamayan okul müdürü, 6 Kasım 2023'te göreve başlayan arkadaşımıza mobbing uygulamaya başlamış, açık açık arkadaşımıza orada olmasını istemediğini her fırsatta söyleyip, bunu belli edecek davranış ve eylemlerde bulunmuştur.

"KİNDAR BİRİ OLDUĞUNU AÇIKÇA İFADE ETMİŞTİR"

Daha ilk günlerde odasına çağırıp, kılık kıyafetine dikkat etmesi gerektiğini, takıntılı biri olduğunu, birine taktı mı pis taktığını ifade etmiştir. Yani kindar biri olduğunu açıkça ifade etmiştir. O yüzden ben de açıklamamın bundan sonraki bölümlerinde kendisinden KİNDAR MÜDÜR diye bahsedeceğim. Bu kindar müdür aynı hafta içinde arkadaşımızı yine odasına çağırarak, "Açık konuşacağım, ilk günden beri sizinle çalışmak istemediğimi söylemiştim. Şu an istifa ederseniz çok mutlu olurum." deme hadsizliğini göstermiştir.

"ASIL NİYETİNİ AÇIKÇA BELLİ ETMİŞTİR" 

Bir gün okula sadece 10 dakika geç kalan arkadaşımızı odasına çağırıp, "Bugünden sonra danışmaya imza sirküsü bırakacağını, girerken ve çıkarken imzalamasını istediğini, neredeyse azarlarcasına söylemiş, müdür yardımcısı arkadaşımızı itibarsızlaştırmak adına imza sirküsünü danışmadaki görevliye bırakıp, onun takip etmesini istemiştir. Bu uygulamayı yaz tatili döneminde de dört tane müdür yardımcısı ve kendisi varken sadece arkadaşımıza yapmıştır.

Arkadaşımız bir yıla yakın bir süredir müdür yardımcısı olarak okulun personelidir. Kendisinden sonra okula gelen personelin okulun web sayfasında yer almasına rağmen, web sayfasında dahi yer vermeyerek asıl niyetini, (yok sayma halini) açıkça belli etmiştir. 

Peki kapıyı çekip, tekmelerle kırma olayının iç yüzü nedir? 

Arkadaşımıza müdür yardımcısı odası olarak, çok daha uygun yerler olmasına rağmen, bilerek ve isteyerek, penceresiz, havasız bir odayı tahsis edip, tüm zamanını odada geçirmesi hususunda sık sık uyarılarda bulunmuş, bina içerisinde başka bir bölümde dahi olasını kabul edememiş, her aradığımda odada olmalısın diye mesaj atmıştır. Sözlü olarak, daha uygun odaların olduğunu söyleyen arkadaşımıza, "Ben öyle uygun görüyorum, ben öyle karar verdim." gibi ifadeler kullanmıştır. Uzun bir süre sözlü uyarılarına olumlu yanıt alamayan arkadaşımız, yazılı olarak uygun bir oda talebini iletmiş, yine olumsuz cevap alınca ilçe milli eğitim müdürlüğüne durumu bildirmiştir. Bunun üzerine okul öncesi öğrencilerinin bulunduğu katta daha uygun oda olmasına rağmen, içinde tuvaleti olan bir oda arkadaşımıza tahsis edilmiş, arkadaşımız oraya taşınmıştır. Ancak kindar müdürün asıl niyeti belli olmuş, yaklaşık 25 metrekare olan odanın içindeki küçük bir tuvaletin, kattaki öğretmenler tarafından kullanılması uygun görülmüştür. Bunun kabul edilebilir olmadığını, 25 metrekarelik odada kendisi otururken başkalarının tuvaleti kullanmasının doğru olmayacağını söyleyen arkadaşımıza; ben öyle uygun gördüm, arkadaşların kullanabileceği başka tuvalet yok, istemiyorsan önceki odaya dön, demiştir. Duruma itiraz eden arkadaşımız yeniden ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidip durumu anlatmış, bunun üzerine yine giriş katta eski odasının yanında revir olarak kullanılan, içinde buzdolabından yatağa kadar birçok araç gerecin olduğu odaya geçmesi istenmiştir.

"UYGUNSUZ ODAYA ODAYA GEÇMEYECEĞİNİ BİLDİRMİŞTİR"

 Arkadaşımız odanın düzenlenmesi halinde oraya geçebileceğini söylemesine rağmen, sadece yatak çıkarılıp, diğer dolap, buzdolabı vs birçok malzemenin orada kalacağı ifade edilerek oraya taşınması gerektiği bildirilmiştir.

"TÜM EŞYALAR DIŞARIYA ATILMIŞTIR"

Kindar müdür, 11 Eylül Çarşamba günü arkadaşımıza saat 12.00'ye kadar odayı boşaltmasını ısrarla söylemiş, arkadaşımız da diğer oda uygun koşullara getirilmediği için halen bulunduğu odayı boşaltmayacağını, uygunsuz odaya geçmeyeceğini bildirmiştir. Bunun üzerine kindar müdür Ergin Kaya KIRBIYIK, diğer iki müdür yardımcısı (Bunlar okul öncesi bölümünden öğretmen ve öğrenciler görmesin diye perdeleme görevi görmüştür), okulun teknik ve yardımcı personelinden gerekli anahtar, pense vs araçlar getirip kapıyı açmalarını istemiştir. Orada yalnız kalan arkadaşımız kendisini sonradan ifade edemeyeceğini hatta inandırıcı olmayacağını, çünkü böyle bir duruma belki kimsenin inanmayacağını da düşünerek video çekmeye başlamıştır. İlgili videoda da görüleceği üzere; anahtar, İngiliz anahtarı, pense gibi araçlarla kapı açılamayınca kindar müdürün talimatı üzerine çekiç getirilip, çekiçle vura vura kamu malına zarar vererek kapının anahtar kısmında büyük bir delik açılmış, ancak hala kapı açılamamıştır. Bunu gören kindar müdür yeniden talimat verip kapıyı tekmeleterek açtırmıştır. Arkadaşımızın; "Bu şekilde odaya giremezsiniz, özel eşyalarım var." demesine aldırmadan odaya girilmiş, özel ve resmi kullanıma ait tüm eşyalar dışarıya atılmıştır.

"BİR AN ÖNCE AÇIKLAMA YAPMANIZI BEKLİYORUZ"

Bu kindar müdürü başka bir yerden de tanıyoruz. Geçen ay veli toplantısında, "Şort giyen öğrenciye de karışırım, başını örtmeyen öğrenciye de karışırım, bunlardan dolayı psikolojisi bozulan öğrenci varsa bu okula gelmesin!" deme hadsizliğini göstermiş, bütün bunlara rağmen hala aynı okulda okul müdürü olarak görev yapmaya devam etmektedir. Üstelik bu olayların sonrasında yapılan öğretmenler kurulunda, "Söylediklerimin arkasındayım, haklı olduğumu bir kez daha anladım, çünkü beni desteklediğini ve arkamda olduklarını söylemek üzere cumhurbaşkanı dışında herkes aradı." derken, "Ben öğrencinin kıyafetine de karışırım, öğretmenin kıyafetine de karışırım, her yerinize bakarım, herkes dikkatli olacak!" diyebilme cesaretini göstermiştir. Şimdi buradan MEB'e, il valisine, il milli eğitim müdürüne, eğitim müfettişleri başkanına ve ilçe milli eğitim müdürüne sormak istiyorum, sizler de destek amaçlı kindar müdürü aradınız mı, aramadıysanız kindar müdür 70 öğretmenin katıldığı öğretmenler kurulunda yalan mı söyledi. Bir an önce açıklama yapmanızı bekliyoruz.

Bu işyerinde açık açık mobbing vardır Bu işyerinde kamu malına zarar vardır. 

Bu işyerinde özel alanın ihlali vardır. İtibarsızlaştırma, kadına şiddet vardır ve küçük düşürme vardır.

Bu işyerinde kendi ifadesiyle kindar bir müdür vardır.

Arkadaşımızın adli ve idari şikayeti olmasına rağmen şimdiye kadar bir gelişme olmadığı görülmektedir. Eğitim Sen Bursa Şube olarak biz de oluşturduğumuz adli ve idari şikayet dilekçemizi yarın savcılığa ve il milli eğitim müdürlüğüne verip, tüm gelişmeleri yakından takip edeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Ayrıca adli şikayetimizde; bütün bunları sağlıklı düşünen birinin yapabilme olasılığının düşük olduğundan, akli dengesinin kontrolünü de isteyeceğiz.

"TÜRKİYE'YE BİR MESAJ OLACAKTIR"

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, okul müdürünün olayları bilerek yaptığını söyledi. Sarıbal, "Bugün buraya bütün sendikaların gelmiş olması çok kıymetldir. Burası Türkiye'ye bir mesaj olacaktır. Bu mesaj gerici, baskıcılığa karşı bir mücadele hakkıdır. Dostlar bu bir testtir. Biz bunun farkındayız" dedi.

Bursa Bölge, 2024.09.19 17:06

David Beckham çiftçiliğe başladı: Victoria, artık akşam...

Dikkat: Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunda asfalt yenileme ça...

Trump'ın miting yapacağı alanda bomba bulundu

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

Malatya'da gece yarısı korkutan deprem!

Yeni eğitim-öğretim yılı için "Çilek çalışma masaları" ...

Bursa Büyükşehir Meclisi'nde Bursaspor'a tesis kararı

Türk Telekom CEO'su Ümit Önal: Türkiye'de internet tari...

THY uçağında kavga sonrası Dilan Çıtak Tatlıses'ten açı...

Bursa'da kansere yenik düşen emekli polis memuru törenl...

Bursa'da otobüs durağına bırakılan araç çekildi!

İsrail Savunma Bakanı Gallant: Savaşın odağı Lübnan cep...

Bursa'da alkollü olduğu iddia edilen şahıs duvarı tekme...

22 yaşındaki meclis üyesi, trafik kazasında hayatını ka...

Bursa'da 5 yaşındaki çocuğun gözüne bıçak battı

THY uçağında olay çıkaran yolcu tutuklandı!

Bursa'da 'yan bakma' tartışmasında 1 kişi bıçakla yaral...

Yurt bahçesinde kanlar içinde bulundu! Özel yurtta şüph...

Adana'da feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı!

Bursa'da balığa giden ve mahsur kalan 3 arkadaş 20 saat...

Bursa'da korkutan trafik kazası

Ticaret Bakanlığı fahiş fiyat denetimleri kapsamında mi...

Çanakkale'de 5 yaşındaki Ediz kayboldu

Bahçeli: Anayasanın ilk 4 maddesine şaşı bakanlar bizim...

Lübnan'da cihazlar 2. kez patladı

Bursa Yenişehir Havalimanı'ndan 7 şehre direkt uçuş

Bursa İznik'te aranan şahıslara şok operasyon

WhatsApp'tan 'para kazandırabilecek' özellik geliyor!

Amasya'da emekli astsubaydan belediyenin önünde oturma ...

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya'dan basın...

Bakan Yerlikaya İstanbul'da Kuyu-26 operasyon detayları...

Cinsel saldırı suçlamaları bulunan ünlü rapçi tutuklandı!

Bursaspor eski başkanı stadın önünde kalp krizi geçirdi

Deniz Akkaya hakkında kızına şiddet uyguladığı gerekçes...

Bursa'da Kani Şen'e acı veda! 

Bursa'da çiftçinin yere döktüğü domatesin marketteki fi...

Bursa'da ormanlık alanda dumanlar yükseldi!

2025'te 14 gün yerine 45 gün tatil yapabilirsiniz! İşte...

BURULAŞ duyurdu: Şehreküstü BursaKart ofisi saatlerini ...

Dolandırıcılardan yeni tuzak: Gümrük yalanıyla büyük vu...

Narin cinayetinde sır perdesi aralanıyor!

Bursa'da yolunu kestiği husumetlisini silahla yaraladı

Türk Metal'den Bursa çıkarması! Uysal Altundağ coşkuyla...

Bursa'da izine gelen asker, avukata çarparak ölümüne ne...

Enes Kanter'in paylaşımları tepki çekti: Fenerbahçe ve ...

Bursa'da ayının saldırısından son anda kurtuldu

Karaman'da aracın çarptığı üniversite öğrencisi ağır ya...

Bursa'da korkutan orman yangını

TCMB faiz kararını açıkladı!

Miley Cyrus'a kötü haber!

Hasan Can Kaya'yı yıkan ölüm!

ASELSAN'dan dikkat çeken telsiz paylaşımı

Bursa'da Orhaneli Termik Santrali zehir saçıyor

Bursa'da kayıp kadına ne oldu?  

Kırmızı ve gri listedeki iki terörist öldürüldü

Dilan Çıtak Tatlıses'ten ağlamalı video! "Bu ülkeyi dol...

Panathinaikos taraftarı Türkiye'ye işgalci göndermesi i...

Manisa'da deprem!

Tanışma teklifini reddeden kadına pusu kurup kurşun yağ...

Bursa'nın dağ ilçelerindeki patates tarlada çürüdü!

Gülben Ergen'den Bakan Tunç'a: Yapacağınız açıklamayı b...

Türkiye Karadağ maçı hangi kanalda?

Bursa'da yan yoldan çıkan kamyonet otomobille çarpıştı:...

Bakan Yusuf Tekin 20 bin öğretmen ataması için şartı aç...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Enflasyonu tekra...

Bursa'da Eğitim Sen'den okul müdürüne sert tepki: Herke...

Bursaspor'un rakibi belli oldu!

Aksaray'da vahşet! Damadına ateş ederken ona siper olan...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sosyal medya mecraları operasyon...

Bursa'da 15 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan şahıs janda...

Sosyal medyada gündem oldu! İlan fiyatı 38 TL'ydi: 189 ...

Ali Yerlikaya duyurdu "Narkoçelik-39" operasyonları: 29...

Yeşilçam'ın 'Bayan Popo'sunun son hali şoke etti!

BURULAŞ'ta yeni dönem! Gittiğin yere kadar öde

Alkole zam yolda!

Nilüfer Belediyesi 3 kaçak yapıyı yıktı!

Bursa'da otluk arazide yangın çıktı!

Akdeniz'de deprem!

Bursa'da yol verme kavgasında canından oldu!

Kocası öldürüp 'püre haline' getirmişti! Miss İsviçre f...

Bursa'da Doktor Murat Tuzcu evinde ölü bulundu

Damat, kız tarafının isteklerini duyunca evlenmekten va...

Spor yazarı Ahmet Çakır 72 yaşında hayatını kaybetti

Bursa'da bir kişinin öldürülmesine ilişkin 2 şüpheli ad...

Altın ve dolar için kritik gün! Fed faiz kararını açıkl...

Bursa'da kaza yapan tırdan yola saçılan malzemeler yolu...

Güzellik yarışması birincisi İdil, Bingöl'e atandı

Bursa'da makine üreticilerinin hali ne olacak?

Ordu'da motosikletin çarptığı astsubay şehit oldu

Bursa Büyükşehir Başkanı Bozbey: Yerel esnafı korumalıyız

MSB'den teğmenlerle ilgili açıklama

Çiğ süt üreticileri zam istiyor!

Sözcü'de şok ayrılık: Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılma...

Denizli'de 16 yaşındaki engelli kız çocuğunu istismar e...

Bursa'da yol verme kavgasında yumruklar havada uçuştu

FETÖ'cü hakim ve polisler teknede yakalandı!

Bursa'da şüpheli mavi varil alarmı! Ekipler harekete ge...

Mustafa Bozbey BGC Başkanlarla Yüz Yüzeye konuk oldu

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu raporu t...

Narin soruşturmasında kahreden diş detayı

Bursaspor maçına babası çalıştığı için gidemeyen minik ...

Elektrik direğinde asılı erkek cesedi bulundu

Bursa'da ay bulutların arkasına saklandı

8 yıl süren Nurcan Arslan cinayeti davasında karar çıktı

Oyuncu İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti!

Markette ölen adamı 30 saat boyunca kimse fark etmedi!

Bursa'da motosikletin çarptığı yaya metrelerce savruldu

Araçları satın almaktansa kiralamak daha mı mantıklı?

Kullanıcılardan operatörlere fahiş zam tepkisi!

Galatasaray'dan 3 gollü galibiyet

Tunceli'de 4.0 büyüklüğünde deprem!

Narin'in yengesinin ifadesi sonrası ortaya çıktı: Janda...

24 ilde Siberağ operasyonu: 46 şüpheli yakalandı

Instagram'a sıkı önlemler geliyor! 18 yaş altı kullanıc...

Bursa'da yavru kedi için seferber oldular

İnternete bağlanabilen her şey tehdit unsuru mu? Cihazl...

Bursa'da açık mazgal ihmali, faciaya sebep oluyordu

Grup seks iddiası sonrası Diyanet, Narin'in köyündeki i...

Kredi kartı limitleri ve faizleri için açıklama: SGK te...

TCMB faiz kararını bugün açıklayacak

Bursaspor'da kombineler tekrar satışa çıkarılacak!

18 Eylül 2024 Çarşamba Bursa'da bugün neler oldu? Bursa...

Restoranda iki grup arasında silahlı ve bıçaklı kavga: ...

Akrabaların ekmek kavgasında kan aktı! 2 ölü 4 yaralı

Lübnan patlamalarının ardından İsrail'den jet karar: Öz...

İstanbul Havalimanı'nda tavuk döner fiyatı dudak uçukla...

Bursa'da arkadaşını tornavidayla ağır yaraladı, alkol i...

Bursa'da hızını ayarlayamayan ticari araç, kuryeye çarptı

Bursalı Togg satılıyor mu?

Osmangazi Belediye Başkanı Aydın Gazilerle buluştu

Bursa'da İznik Belediyesi duyurdu! 5 taşınmaz kiraya ve...

Narin Güran cinayetinde yeni ayrıntı: Aynı seri numaral...

Bursa'da yabancı uyruklu bir kişi evinde ölü bulundu

Fed'in faiz kararı sonrasında, altının ons fiyatı tarih...

MOSSAD'ın Lübnan'da patlatılan çağrı cihazı pillerine "...

Yumurta satışında değişiklik! 'Son tüketim tarihi' yeri...

Bursaspor'da genel müdür ataması yapıldı

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

MBB Başkanı Bozbey, Melek Mızrak Subaşı'na ziyarette bu...

Bursa'da Osmangazi Meydanı canlanıyor

Bursa'da "Altın İğneler" sergisi açıldı!

Danıştay'dan yemek kartı için önemli karar

Bursa'da inşaatın 8. katından düşen işçi hayatını kaybetti

Narin Güran'ın ölüm nedeni belli oldu!

Bursa'da kaybolan kadın için arama kurtarma çalışması d...

İkinci el araç satımında 'ortak bloke havuz' dönemi! Gü...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey, sağlıklı yaşa...

İMO Bursa Şube Başkanı Erdem: Bursa her anlamda çok huk...

Bursa'da markette mide bulandıran olay!

Bursa'da "(T)ALAN" belgeseli Uludağ'ın önemini hatırlat...

Bursa'da uyuşturucu suçundan 15 yıl hapis cezasıyla ara...

Türkiye'de 240 gölden 186'sı kurudu... Nasıl geri getir...

Bursa'da iş arayanlar ile işverenler buluştu

Bursa'da otobanda seyir halindeki tırda yangın çıktı!

19 Eylül 2024 Perşembe Bursa'da bugün neler oldu? Bursa...

Bursa Gemlik'te genç adamın ölümüne sebep olan 2 kişi t...

Bursa'da seyir halindeki araç birden takla attı!

Bursa'da uyuşturucu tacirlerine geçit yok! Yakalan...

Bursa'da Orhaneli Termik Santrali hakkında şirketten aç...

Bursa'da kontrolden çıktı, park halindeki otomobillere ...

Bakan Yerlikaya'dan Narin Güran açıklaması: Adalet tece...

TFF eski başkanı Büyükekşi hakkında 'sahte sponsorluk' ...

Parkın ortasında cinsel ilişkiye girdiler!

Bakan Göktaş'tan 'Narin' ve 'Sıla bebek' açıklaması

Simge Sağın'a sahnede şarkı söylerken şok hareket!

Bursalı Mert Osimhen'in ilk maçında seremoniye katıldı

90 yaşındaki 3 arkadaş uzun ömürlerinin sırrını açıkladı

Bir hapşırığıyla 26 sene burnunda taşıdığı nesneyi görü...

Bursa'da askere 'poşetli' uğurlama

Bursa Valiliği'nden Gazilere özel program 

Bakan Tekin'den LGS'de iptal edilen soruyla ilgili açık...

16 Eylül 2024 çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiy...

Fatih Altaylı'dan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a: K...

Hizbullah'a siber saldırı: Çağrı cihazları patlatıldı, ...

Balıkesir'de feci kaza! Belediye çalışanı hayatını kayb...

Erzurum'da 50 milyonluk dev vurgun! "Rakam iki katına ç...

Bursa'da tarihi 1800'lü yıllara dayanan bina turizme ka...

Ehliyette yeni dönem başlıyor: Uygulamaya dahil olmayan...

Şenol Güneş'in gömleği olay oldu! Fiyatı ise şaşırttı

Gökhan Güngör Akademi, öğrencileri hedeflerine ulaştırıyor

Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi aralandı: Ca...

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

Tavuk dönere yeni standart! Artık böyle satılacak

Narin soruşturmasında dikkat çeken Enes Güran detayı: C...

Bursa'da park halindeki minibüs cayır cayır yandı

Bursa'da kaybolan yaşlı kadından güzel haber!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursaspor Başkanı Enes Çelik'i m...

Bursa'da okul servisi ile hafif ticari araç çarpıştı: 8...

TKB Bursa Şubesi, 100. yılına özel sempozyum düzenleniyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: Bursa'nın 6...

Vergi uzmanı hesapladı: 1 paket sigaranın kaç TL'si ver...

Bursa'da 10 kişinin yaralandığı kazada, 15 yaşındaki ço...

ABD Merkez Bankası (FED), faizi 50 baz puan indirdi

Bursa'da "En Büyük Engel Sevgisizliktir" adlı sosyal so...

Bursa'nın oto devi Renault'tan ikinci el araç hamlesi! ...

Bursaspor'un eski başkanı Kani Şen hayatını kaybetti

Bursa'da annesi, 2 ağabeyi ve yengesini öldüren polis h...

Bursa Milletvekiline AK Parti'den yeni görev

Bursa'da freni boşalan tır mobilya fabrikasının bahçesi...

Bursa'da 10 yıl boyunca dağda yaşadı, şehre indiği gibi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devrim niteliğinde adımlar atıyoruz

17 Eylül 2024 Salı Bursa'da bugün neler oldu? Bursa hab...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Bursa'y...

Bursa'da kolonya içen şahıs bağırarak kendisine zarar v...

Narin Güran soruşturmasında itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın...

Terörün finans kaynağına darbe! MSB duyurdu: 57 kilo uy...

'Fetullah Gülen'in son hali' iddiasıyla paylaşılan kare...

Bursa Çakıcı Ayakkabı'da fiyatlar çakıldı! Dev indirim

Bursa'da kontrolden çıkan kamyonet zeytin tarlasına dev...

Karabük'te ortaokul öğrencisi bıçakla arkadaşlarını te...

Narin'in yengesi Hediye Güran tutuklandı!

Senarist Can Sinan Tekgündüz hayatını kaybetti

Bursa'da anız yangını!

Romanya'da korkutan deprem!

Bursa'da yol verme cinayetinin zanlıları tutuklandı

Eyüp Sabri Tuncer'in bazı ürünleri Avrupa'da yasaklanıyor

Şarkıcı Fettah Can Bursaspor için marş yazacak!

Bursa'da evini uyuşturucu imalathanesine çeviren şahıs ...

Bursa'da izine gelen asker, avukata çarparak ölümüne ne...

Sydney Sweeney'in son pozu ile gündeme oturdu!

Sokakta kadınları taciz eden kurye tutuklandı

Bursa Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü değişti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Valiler Kararnamesi ...

Bursa'da husumetlisini bıçaklayarak ağır yaralamıştı! 2...

Alevler tüm fabrikayı sardı, ekipler yangını söndürmek ...

Bursa'daki çeşme artık şifa dağıtamıyor

Çıplak dolaşan adamı dövüp polise teslim ettiler!

Bursa'da Altıparmak Caddesi ve Merinos için protokol im...