Bursa'da Altıparmak Caddesi ve Merinos için protokol imzalandı! 

Bursa Bölge, 2024.09.16 18:22

Altıparmak Caddesi ve Merinos bölgesiyle ilgili yeni imar planı ve kentsel tasarım projelerinin hazırlanması amacıyla, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi arasında, ilgili akademik odalar ile Bursa Kent Konseyi'nin de yer alacağı iş birliği protokolü imzalandı.

MAHMUT VURAL / BURSADA BUGÜN 

Altıparmak Caddesi ve Merinos Çarşamba bölgesiyle ilgili yeni imar planı ve kentsel tasarım projelerinin hazırlanması amacıyla, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi arasında, ilgili akademik odalar ile Bursa Kent Konseyi'nin de yer alacağı iş birliği protokolü Merinos'ta imzalandı.  Yapılan imza törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Vardar, Bursa Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Ertuğrul Aksoy, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Serdar Atilla Erdem, Şehir Plancılar Odası Bursa Şubesi Başkanı Murat İlkme, Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Şirin Rodoplu, Peyzaj Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Eda Demir, Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı Mehmet Yıldız ve Harita Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı İlker Tokdemir katıldı. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in konuşmasından satır başları şöyle: "Altıparmak, geçmişte Bursa'mızın kalbi, hem ticaretin hem de sosyalleşmenin merkeziydi. İki yanında sıralanmış binalarıyla nostaljik atmosfer yaratan bir yerdi. Esnafın sıcaklığı, küçük dükkânların vitrinlerine konulan el emeği ürünler ve yan yana dizilmiş kahvehaneler, sosyal yaşamın parçalarıydı. İnsanlar sabahları işe gitmeden önce burada buluşur, öğle aralarında kısa molalar verir, akşamüstü bir fincan kahve eşliğinde uzun sohbetlere dalardı. Yaz akşamları ise bambaşkaydı. "

"DEPREME KARŞI DİRENÇLİ HALE GETİRMEK AMACIYLA ÖNEMLİ BİR ADIM ATIYORUZ"

Bozbey, "Altıparmak, Bursa'nın tarih kokan dokusunu modern yaşama entegre eden bölgeydi. Tarihi camiler, geleneksel Bursa evleriyle iç içe geçmişti. Altıparmak Caddesi ve Merinos bölgesi, geçmişte Bursa'nın canlılığına ve çeşitliliğine değer kazandırmış bir bölge iken, zamanla hem yapılaşma hem de sosyal yaşantı anlamında giderek zayıfladı ve sonunda eski ihtişamlı hallerinden çok uzak bir hale geldi. Altıparmak Caddesi ve Merinos bölgesini yeniden kent yaşamıyla bütünleştirmek ve depreme karşı dirençli hale getirmek amacıyla önemli bir adım atıyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılında Şehir Plancıları Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası ile bu amaca yönelik bir protokol imzalamış, bölgenin daha yaşanabilir hale getirilmesi için çözüm önerileri ortaya koymaya çalışmıştır. Şimdi ise biz, bu işi bu başlangıç noktasından alarak çok daha ileriye taşımak için hazırız. Katılım sağlayan meslek odalarımıza paylaştıkları tecrübe ve bilgi birikiminden dolayı teşekkür ediyorum. O çalışmada, bölgenin sorunlarını detaylı biçimde ele almayı sağlayacak birçok analiz ve anket çalışması da yapılmıştır. Meslek odalarımızın sağladığı teknik ekip desteği ile bölgedeki her bir binanın deprem açısından risk durumu tek tek tespit edilmiştir. Değerli mahalle muhtarlarımızdan bölgenin sorunları ve beklentiler hakkında da bilgiler alınmıştır. Burada yaşayan hemşerilerimiz ve esnafa anketler düzenlenmiş, kentsel tasarım için gerekli bilimsel analizler yapılmıştır. Çeşitli üniversitelerin değerli hocalarının da katılımı ile bölgenin, kentimizin tarihi ve kültürel yapısına uyumlu en doğru kentsel tasarımın nasıl olması gerektiğine ilişkin ilkeler ortaya konmuştur. Kentsel tasarım projesinin altyapısını oluşturacak taslak plan çalışmaları yapılmıştır. Bizler de bölgenin Bursa için öneminin bilincindeyiz ve meslek odalarımızla iş birliğine büyük önem veriyoruz" dedi. 

"DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLAŞTIK"

Bozbey, "Bu çalışmayı daha anlamlı hale getirmek, daha vizyoner bir bakış açısıyla ele almak, çok değerli ilçe belediyemizin yaklaşımlarını yansıtmak, farklı meslek gruplarının disiplinlerini projeye aktarabilmek amacıyla protokol kapsamının genişletilmesi gerektiğine inanıyoruz. Önceki protokolün paydaşı olan üç meslek odamıza ilave olarak, Osmangazi Belediye Başkanlığımız, Bursa Kent Konseyimiz, Harita Mühendisleri, Jeoloji Mühendisleri ve Peyzaj Mimarları Odaları ile düşüncelerimizi paylaştık. Kendileri de talebimizi uygun bularak projenin bir parçası olmaktan ve katkı koymaktan memnuniyet duyacaklarını belirttiler. Bu kapsamda bugün, Altıparmak, Çırpan, Selimiye, İntizam, Hocahasan, Ahmetpaşa, Şehabettinpaşa, Aktarhüssam, Kuruçeşme ve Yahşibey mahallelerinde yaklaşık 830 dönümlük alanı kapsayan Altıparmak Caddesi ve Merinos proje sahasında, imar planı ve kentsel tasarım projesi yapılması için Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Kent Konseyi, Harita Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Peyzaj Mimarları Odası ve Şehir Plancıları Odası'nın değerli başkanları ile ortak iş birliği protokolü imzalamak üzere bir araya geldik" şeklinde konuştu. 

"ÖNCELİĞİMİZ, BURSA'MIZI DEPREME KARŞI DİRENÇLİ BİR KENT HALİNE GETİRMEKTİR"

"Proje alanı planlama ilkeleri kapsamında, fiziksel mekânın iyileştirilmesi, sosyal donatı alanlarının artırılması, ulaşım sisteminin çözümlenmesi önceliğimiz olacak. Bölgeyi yeniden cazibe merkezi haline getirmek, yaşam kalitesini geliştirmek amacıyla, 3194 sayılı İmar Kanunu ve ilgili imar mevzuatına uygun 1/25000, 1/5000 ölçekli nazım imar planı ile 1/1000 ölçekli uygulama imar planları hazırlanacak. Meslek odalarımızın değerli temsilcileri; Kent Anayasası dediğimiz 1/100.000'lik çevre düzeni planını çok önemsiyoruz. Bu konuda bir planlama ajansı oluşturduk. 2 yıl içerisinde 2050 vizyonumuzu da hep beraber ortaya koyacağız. Önceliğimiz, Bursa'mızı depreme karşı dirençli bir kent haline getirmektir" diyen Bozbey,  "Başkanlığını yürüttüğüm Marmara Belediyeler Birliği'nin de depreme karşı dayanıklı, hazırlıklı şehir ve toplum olma yolunda çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü belirtmek istiyorum. Belediyelerimiz bu süreçte sadece kendi bölgelerinde değil, aynı zamanda komşu kentlerle de koordinasyon içinde olmalıdır. Depremden birlikte etkilenecek olan kentlerimizin, afet anında birbirine destek olacak şekilde planlarını hazırlaması ve uygulaması büyük önem taşımaktadır. Bu bağlamda büyükşehirlerimizin afet işleri, deprem risk yönetimi, kentsel dönüşüm ve dayanıklılık birimleri kritik bir rol üstlenmektedir. Belediyelerimizin merkezi yönetimle, AFAD'la, akademik kurumlarla ve sivil toplumla iş birliği içinde çalışması, depreme karşı daha güçlü hazırlık yapmamızı sağlayacaktır" dedi. 

"DEPREMLERİN BİRER AFETE DÖNÜŞMESİNİ ENGELLEMEK BİZİM ELİMİZDE"

Bozbey, "Doğa kaynaklı bir olay olan depremin olmasını önlemek mümkün değil ancak, depremlerin birer afete dönüşmesini engellemek bizim elimizde. Depreme, merkezi yönetimden sivil topluma kadar, kentin tüm paydaşlarıyla birlikte hazırlanmak çok önemli. Hali hazırda deprem zararlarını en aza indirmenin yolu, deprem riskli alanlarda gerekli jeolojik ve jeoteknik çalışmaların yapılması, bu çalışmalardan elde edilen bulgulara göre yerleşim planlarının ve kentsel dönüşümün uygulanmasıdır. Hep birlikte, güç birliği yaparak bu konuda gerekli adımları atmalı ve toplumsal dayanışmayı en üst seviyede tutmalıyız. Depreme karşı dayanıklı ve hazırlıklı kentler olma yolunda çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

"KENTLERİMİZİ DİRENÇLİ HALE GETİRMELİYİZ"

Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Vardar depremin ülkenin bir gercegi olduğunu vurguladı. Vardar," Deprem her geçen gün kendini hatırlatmaya devam ediyor. Kentlerimizi dirençli hale getirmeliyiz. Vatandaşlarımıza da büyük işler düşmektedir" diye konuştu.  Bursa Kent Konseyi Ertuğrul Aksoy, daha yaşanabilir daha yeşil bir Bursa için  çalışacaklarını söyledi. Ardından Başkan Aksoy, protokolün imzalanmasında katkısı olan herkese teşekkür etti.

 

Bursa Bölge, 2024.09.16 18:22

Narin'in yengesinin ifadesi sonrası ortaya çıktı: Janda...

Bursa'da iki grup sokak ortasında birbirlerine girdiler

Bursa'da otluk arazide yangın çıktı!

Amasya'da emekli astsubaydan belediyenin önünde oturma ...

Ehliyette yeni dönem başlıyor: Uygulamaya dahil olmayan...

Cinsel saldırı suçlamaları bulunan ünlü rapçi tutuklandı!

Narin soruşturmasında kahreden diş detayı

Trump'ın miting yapacağı alanda bomba bulundu

Bursa'da kolonya içen şahıs bağırarak kendisine zarar v...

Bilal Erdoğan: Bu Fatih Altaylı denilen ahlaksız adam a...

Kullanıcılardan operatörlere fahiş zam tepkisi!

Bursaspor'da kombineler tekrar satışa çıkarılacak!

MBB Başkanı Bozbey, Melek Mızrak Subaşı'na ziyarette bu...

Sosyal medyada gündem oldu! İlan fiyatı 38 TL'ydi: 189 ...

Bursa'da korkutan orman yangını

Şenol Güneş'in gömleği olay oldu! Fiyatı ise şaşırttı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursaspor Başkanı Enes Çelik'i m...

Bakan Göktaş'tan 'Narin' ve 'Sıla bebek' açıklaması

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

2025'te 14 gün yerine 45 gün tatil yapabilirsiniz! İşte...

Mustafa Sandal ev sahibiyle mahkemelik oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey, sağlıklı yaşa...

Bursa Yenişehir Havalimanı'ndan 7 şehre direkt uçuş

Enes Kanter'in paylaşımları tepki çekti: Fenerbahçe ve ...

17 Eylül 2024 Salı Bursa'da bugün neler oldu? Bursa hab...

Trabzonspor ile Beşiktaş berabere kaldı

Şarkıcı Fettah Can Bursaspor için marş yazacak!

Bursa'da 4 katlı binanın çatı katında yangın çıktı

Oyuncu İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti!

Narin cinayetinde çelişkili ifadeler, yalan ihbarlar, h...

Bursa'da askere 'poşetli' uğurlama

18 Eylül 2024 Çarşamba Bursa'da bugün neler oldu? Bursa...

Bursa'da yolunu kestiği husumetlisini silahla yaraladı

Bursa'da ayının saldırısından son anda kurtuldu

THY uçağında kavga sonrası Dilan Çıtak Tatlıses'ten açı...

Bursa Deniz Otobüslerinde sefer iptalleri

Lübnan'da cihazlar 2. kez patladı

Bursa'da 5 yaşındaki çocuğun gözüne bıçak battı

Instagram'a sıkı önlemler geliyor! 18 yaş altı kullanıc...

Galatasaray'dan 3 gollü galibiyet

İstanbul'da sapık güvenlikten, öğrencilere fiziğin çok ...

Bursa'da uyuşturucu tacirlerine geçit yok! Yakalan...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devrim niteliğinde adımlar atıyoruz

Bursa'da bir evin kapısının önüne park eden şoför vatan...

Bursaspor golleri üçledi. Bursaspor: 3 Tokat Belediye P...

David Beckham çiftçiliğe başladı: Victoria, artık akşam...

Narin Güran'ın jandarma tarafından bulunma anı

Bursa'da açık mazgal ihmali, faciaya sebep oluyordu

Bursaspor'un eski başkanı Kani Şen hayatını kaybetti

Bursaspor'un rakibi belli oldu!

Spor yazarı Ahmet Çakır 72 yaşında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sosyal medya mecraları operasyon...

Bursa'da kaza yapan tırdan yola saçılan malzemeler yolu...

Bursa'da 'yan bakma' tartışmasında 1 kişi bıçakla yaral...

Bursa'da parkta bir kişinin cansız bedeni bulundu

Bursa'da duyarlı vatandaş göz doldurdu

Bursa'da bot ile sürüklenen kızın hayatını kurtaran işl...

Bursa'da Orhaneli Termik Santrali zehir saçıyor

Bursa'da İznik Belediyesi duyurdu! 5 taşınmaz kiraya ve...

Narin cinayetinde sır perdesi aralanıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Valiler Kararnamesi ...

Bursa'da seyyar simitçilerde durumlar nasıl?

16 Eylül 2024 çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiy...

Bursa'da hızını ayarlayamayan ticari araç, kuryeye çarptı

Manisa'da deprem!

Yumurta satışında değişiklik! 'Son tüketim tarihi' yeri...

Bursa'da kontrolden çıkan kamyonet zeytin tarlasına dev...

Bursa'da aranması olan şüpheli, oğlunun üzerine kiralad...

Araçları satın almaktansa kiralamak daha mı mantıklı?

Bursa Mudanya pazar sabahına yoga ile başladı

Vergi uzmanı hesapladı: 1 paket sigaranın kaç TL'si ver...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Enflasyonu tekra...

Adana'da ceza yiyen sürücü kendini ve aracını yakmaya ç...

Sakarya'da fabrikada patlama! 23 yaralı

Bursa'da Osmangazi Meydanı canlanıyor

Deniz Akkaya hakkında kızına şiddet uyguladığı gerekçes...

Bursa'da bir kişinin öldürülmesine ilişkin 2 şüpheli ad...

Hizbullah'a siber saldırı: Çağrı cihazları patlatıldı, ...

Asya'dan Avrupa'ya ip üzerinde geçti!

Sokakta kadınları taciz eden kurye tutuklandı

Bursa'da yol verme cinayetinin zanlıları tutuklandı

Malatya'da gece yarısı korkutan deprem!

Karabük'te ortaokul öğrencisi bıçakla arkadaşlarını te...

Bursa'da Doktor Murat Tuzcu evinde ölü bulundu

'Fetullah Gülen'in son hali' iddiasıyla paylaşılan kare...

Bursa'da izine gelen asker, avukata çarparak ölümüne ne...

Bursa'da balığa giden ve mahsur kalan 3 arkadaş 20 saat...

Bursa'da arıza yapan minibüs alev alev yandı

Romanya'da korkutan deprem!

Eyüp Sabri Tuncer'in bazı ürünleri Avrupa'da yasaklanıyor

Ticaret Bakanlığı fahiş fiyat denetimleri kapsamında mi...

Devletin verdiği kitaplar ile ders yapılmıyor mu?

Bursa'da arkadaşını tornavidayla ağır yaraladı, alkol i...

Narin'in yengesi Hediye Güran tutuklandı!

Bursa'da seyir halindeki tır cayır cayır yandı

Türkiye'nin 63 yıllık otobüs firması piyasadan çekildi

Terörün finans kaynağına darbe! MSB duyurdu: 57 kilo uy...

Bursa Valisi Ayyıldız maç heyecanına ortak oldu

90 yaşındaki 3 arkadaş uzun ömürlerinin sırrını açıkladı

Bursa'da 10 kişinin yaralandığı kazada, 15 yaşındaki ço...

WhatsApp'tan 'para kazandırabilecek' özellik geliyor!

Lübnan patlamalarının ardından İsrail'den jet karar: Öz...

Bursa'da motosikletin çarptığı yaya metrelerce savruldu

Dikkat: Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunda asfalt yenileme ça...

Bursa'da Kani Şen'e acı veda! 

Bursa'da anız yangını!

BURULAŞ'ta yeni dönem! Gittiğin yere kadar öde

Bakan Yerlikaya duyurdu! Bir haftada 2 milyon 667 bin 9...

Panathinaikos taraftarı Türkiye'ye işgalci göndermesi i...

Markette ölen adamı 30 saat boyunca kimse fark etmedi!

Bursa'da kansere yenik düşen emekli polis memuru törenl...

Bursa'da yol verme kavgasında canından oldu!

Bursa'da iş arayanlar ile işverenler buluştu

Bursa'da Çırpan Mahallesi'nde neler oluyor?

Kocası öldürüp 'püre haline' getirmişti! Miss İsviçre f...

Altın ve dolar için kritik gün! Fed faiz kararını açıkl...

Bursa'da topuk kanı aldırmak istemeyen aileye tedbir ka...

Bursa'da sezonun ilk yağlık zeytin hasadı başladı

Bursalı Mert Osimhen'in ilk maçında seremoniye katıldı

Bursa'da izine gelen asker, avukata çarparak ölümüne ne...

Bursa'da kayıp kadına ne oldu?  

Nilüfer Belediyesi 10. Akçalar Fadıllı İncir Festivali ...

Sosyal medya fenomenleri Narin'in mezarını dekora çevir...

Bursa Milletvekiline AK Parti'den yeni görev

Bursa'da "Altın İğneler" sergisi açıldı!

MOSSAD'ın Lübnan'da patlatılan çağrı cihazı pillerine "...

Bursa'da Altıparmak Caddesi ve Merinos için protokol im...

Emlak ilanında yeni dönem bugün başlıyor! Uymayanlara 1...

Parkın ortasında cinsel ilişkiye girdiler!

Yeni eğitim-öğretim yılı için "Çilek çalışma masaları" ...

Bursa'da gece yarısı yapılan düğün eğlencesi tepki çekti

Bursa'da panik yaratan hortum

Bursa Büyükşehir Meclisi'nde Bursaspor'a tesis kararı

Sakarya'da cephanelik gibi patlayan fabrikanın içinden ...

Balıkesir'de feci kaza! Belediye çalışanı hayatını kayb...

BURULAŞ duyurdu: Şehreküstü BursaKart ofisi saatlerini ...

Fatih Altaylı'dan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a: K...

Alkole zam yolda!

Bursa'da Üreten Kadınlar Sokağı festivali değerlendirdi

Tavuk dönere yeni standart! Artık böyle satılacak

Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nden Siyah İncir Festival...

Bursa'da husumetli iki grubun sandalyeli kavgası kamerada

Bursa'nın oto devi Renault'tan ikinci el araç hamlesi! ...

Tunceli'de 4.0 büyüklüğünde deprem!

Narin Güran cinayetinde yeni ayrıntı: Aynı seri numaral...

Bursa'da zincirleme kaza! 5 araç ve 2 motosiklet birbir...

24 ilde Siberağ operasyonu: 46 şüpheli yakalandı

Bursa'da alkollü olduğu iddia edilen şahıs duvarı tekme...

Tanışma teklifini reddeden kadına pusu kurup kurşun yağ...

Bursa'da ormanlık alanda dumanlar yükseldi!

THY uçağında olay çıkaran yolcu tutuklandı!

Bursa'da park halindeki minibüs cayır cayır yandı

Kırmızı ve gri listedeki iki terörist öldürüldü

Bursa'da vatandaş şehrin üstüne çöken toz bulutuna isya...

Bursaspor maçına babası çalıştığı için gidemeyen minik ...

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

ABD Merkez Bankası (FED), faizi 50 baz puan indirdi

Bakan Yusuf Tekin 20 bin öğretmen ataması için şartı aç...

Türkiye Karadağ maçı hangi kanalda?

Bursa İznik'te aranan şahıslara şok operasyon

Hasan Can Kaya'yı yıkan ölüm!

Bursa'da yan yoldan çıkan kamyonet otomobille çarpıştı:...

Ali Yerlikaya duyurdu "Narkoçelik-39" operasyonları: 29...

Bursa'da inşaatın 8. katından düşen işçi hayatını kaybetti

Mustafa Bozbey BGC Başkanlarla Yüz Yüzeye konuk oldu

Kredi kartı limitleri ve faizleri için açıklama: SGK te...

Bursa'da KPSS ortaöğretim sınavı sona erdi!

Bursa'da "En Büyük Engel Sevgisizliktir" adlı sosyal so...

Bursa'da seyir halindeki araç birden takla attı!

Bursa'da korku dolu anlar! Bot ile sürüklenen küçük kız...

Tuba Ünsal file kazağının içine sütyen dahi giymedi!

Sydney Sweeney'in son pozu ile gündeme oturdu!

Bursa'da şeftali ağacına asılan not kalpleri ısıttı

Bursa'daki çeşme artık şifa dağıtamıyor

Güzellik yarışması birincisi İdil, Bingöl'e atandı

Fed'in faiz kararı sonrasında, altının ons fiyatı tarih...

Miley Cyrus'a kötü haber!

Bursa Büyükşehir Başkanı Bozbey: Yerel esnafı korumalıyız

Bursa'da yol verme kavgasında yumruklar havada uçuştu

Elektrik direğinde asılı erkek cesedi bulundu

Bursa'da kamyonet ile çarpışan otomobil hurdaya döndü! ...

Bursaspor'a tam destek! Dev ekranda maç heyecanı

Bursaspor'da genel müdür ataması yapıldı

Bursa'da evini uyuşturucu imalathanesine çeviren şahıs ...

Çıplak dolaşan adamı dövüp polise teslim ettiler!

Narin Güran'ın ölüm nedeni belli oldu!

Bursa'da okul servisi ile hafif ticari araç çarpıştı: 8...

Narin Güran soruşturmasında itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın...

Bursa'da yavru kedi için seferber oldular

Nilüfer Belediyesi 3 kaçak yapıyı yıktı!

Bursa'da uyuşturucu suçundan 15 yıl hapis cezasıyla ara...

Türk Telekom CEO'su Ümit Önal: Türkiye'de internet tari...

Bursa'da minibüste husumetlisini vurup, düştüğü yerde d...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey Gastronomi Fes...

22 yaşındaki meclis üyesi, trafik kazasında hayatını ka...

FETÖ'cü hakim ve polisler teknede yakalandı!

Grup seks iddiası sonrası Diyanet, Narin'in köyündeki i...

İMO Bursa Şube Başkanı Erdem: Bursa her anlamda çok huk...

Osmangazi Belediye Başkanı Aydın Gazilerle buluştu

Bursaspor eski başkanı stadın önünde kalp krizi geçirdi

Bursa Gemlik'te genç adamın ölümüne sebep olan 2 kişi t...

Bursa'nın dağ ilçelerindeki patates tarlada çürüdü!

Bursa'da kaybolan kadın için arama kurtarma çalışması d...

Damat, kız tarafının isteklerini duyunca evlenmekten va...

Adana'da feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı!

Bursa'da tarihi 1800'lü yıllara dayanan bina turizme ka...

Restoranda iki grup arasında silahlı ve bıçaklı kavga: ...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: Bursa'nın 6...

Bursa'da AK Parti saha çalışmaları için start verdi 

TEM Otoyolu'nda feci zincirleme kaza! 2 ölü 1 yaralı

Denizli'de 16 yaşındaki engelli kız çocuğunu istismar e...

Sözcü'de şok ayrılık: Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılma...

Bursaspor, 3'üncü Lig seyirci rekorunu kırdı

Antalya'da feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

Ordu'da motosikletin çarptığı astsubay şehit oldu

İkinci el araç satımında 'ortak bloke havuz' dönemi! Gü...

Bursa'da markette mide bulandıran olay!

Alevler tüm fabrikayı sardı, ekipler yangını söndürmek ...

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya'dan basın...

Çanakkale'de 5 yaşındaki Ediz kayboldu

Meteoroloji'den sıcaklık ve yağış uyarısı! Bursa'da hav...

Merinos Park'ta Bursaspor'a tam destek

Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi aralandı: Ca...