Bir türlü 'Kanat'lanamadı

Bir türlü 'Kanat'lanamadı

Bursaspor'un genç golcüsünün akıbeti merak konusu oldu.

2018.08.30 07:23 - Son Güncellenme: 2018.08.30 07:24 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bir türlü 'Kanat'lanamadı

Yeşil Beyazlıların altyapısından yetişen, iyi bir çkıkış yakaladıktan sonra duraklama dönemine giren Kubilay Kanatsızkuş'un geleceği için papatya falları açılıyor.

Samet Aybaba'nın 'yurt dışından takım bakıyoruz' dediği, bir süre ismi Menemen Belediyespor ve Altınordu ile anılan genç golcü için henüz bir anlaşma sağlanamadı. Tecrübeli hocanın şans vermeye devam ettiği Kubilay ise performansıyla soru işaretleri oluşturmaya devam ediyor.

BASKIDAN KURTULMALI

Genç milli oyuncuyu yeniden kazanmak isteyen camia ise taraftar tarafından eleştiri oklarının hedefi olan Kubilay'ın en azından bir yıl baskı altından kurtulması için şehirden uzaklaşması yönünde fikir birliğine vardı.

Yarın akşam mesai bitiminde sona erecek olan transfer dönemine kadar Kubilay'ın her an takımdan ayrılması muhtemel görünüyor. Herhangi bir anlaşma olmazsa genç oyuncu alternatif olarak takımda mecburen tutulacak. Öte yandan genç golcü ile görüşen idarecilerin Kubilay'ın özel hayatına dikkat etmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.30 07:23 - Son Güncellenme: 2018.08.30 07:24 - HABER MERKEZİ
A