Bir Patiswiss vakası daha! Hakim Bomonti, müşteriye hakaret etti

Bir Patiswiss vakası daha! Hakim Bomonti, müşteriye hakaret etti

Bir müşteri, Hakim Bomonti adlı mekanın kalitesiz hizmeti ve tatsız yemekleriyle ilgili olarak Instagram'da bir paylaşım yaptı. Hakim Bomonti, müşterinin yorumuna sert bir şekilde yanıt verdi.

2024.05.06 17:10 - Son Güncellenme: 2024.05.06 17:44 - Güncel - ŞEYMA POLAT
A
Bir Patiswiss vakası daha! Hakim Bomonti, müşteriye hakaret etti

Bir müşteri, İstanbul Şişli'de yer alan Hakim Bomonti adlı mekanın kalitesiz hizmeti ve tatsız yemekleriyle ilgili olarak Instagram'da bir paylaşım yaptı. Müşteri, mezelerin lezzetsiz olduğunu, eğlencenin yetersiz olduğunu ve fiyatların yüksek olduğunu belirtti. Ayrıca, mekanda içilen sigara nedeniyle rahatsız olduklarını da ifade etti.

Ancak, Hakim Bomonti tarafından müşterinin yorumlarına sert bir şekilde yanıt verildi.

Hakim Bomonti, müşteriyi "ucuz ve sıradan" olarak nitelendirerek, dans ekibinin kalitesini savundu. Ayrıca, müşterinin giyim eleştirilerine de karşı çıkarak, müşteriyi mekana uygun olmayıp ucuz ve sıradan kişi olarak ima etti.

OLAY

Müşterinin mekanla ilgili görüşleri şöyle:

"Instagram gönderilerine aldanıp gitmiş bulunduk. Mezelerin ne olduğunu hiç anlayamadık, lezzetsiz tatsız tuzsuz hatta su katılmış gibi bir tat. Eğlence iyidir diye düşündük müzikler aynı ve saradan Danspann emeğine sonsuz saygım var ama show denilen şeyin görsel olarak da güzel olması lazım. Kıyafetleri ucuza kaçılmış gibi görünüyordu. Her şey ucuz ve basit ama ödediğimiz hesap oldukça yüksekti. Ödediğim 2 bin lirayı neden bir yoksula vermedim diye gece uykusuz kaldım. Allah affetsin içerde sigara içildiği için kılimalar son ayar açılmıştı, dans edip eğlenemediğimiz için oturduğumuz yerde üşüdük. Üzerine para verip  gitmeyeceğim ve önermeyeceğim bir mekan."

Hakim Bomonti'nin müşterinin yorumuna verdiği cevap ise şu şekilde:

"Yıldızlı cheflerimiz tarafından hazırlanan mezelerimize su katılmış diyecek kadar damak lezzeti olmayan sıradan bir tat seviyesine sahipsiniz.

Dans ve eğlence ekibimizde yer alan isimleri bir araştırın lütfen ve ayrıca kostümlere ucuz demişsiniz o kostümler özel terziler tarafından hazırlanmakta.

Lütfen ama lütfen sizin gibi ucuz ve sıradan kişiler gelmesin Hakime.

Sarraflar o değerli mücevher parçalarını üzerlerinde taşımayı bilenler için vardır...

Siz o parçayı taşıyabilecek kumaşa sahip değilsiniz. Sizin kumaşınıza uygun mekan vardır muhakkak ama o Hakim değildir.

Ucuz ve sıradan kişiler asla kaliteyi anlayamazlar".

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.05.06 17:10 - Son Güncellenme: 2024.05.06 17:44 - ŞEYMA POLAT
A