Algida zamlı listesini duyurdu!

Algida zamlı listesini duyurdu!

Yaz mevsimi yaklaşırken Algida zamlı fiyatlarını açıkladı. Bu fiyat listesi iç serinleten dondurma hayalleri kuranların hayallerini kursağında bırakacak. En ucuz kornet 30 TL oldu. İşte zamlı Algida dondurma fiyatları...

2024.03.27 15:12 - Son Güncellenme: 2024.03.27 16:51 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
Algida zamlı listesini duyurdu!

Yaz mevsimi yaklaşırken Algida zamlı listesini açıkladı. En ucuz dondurmanın fiyatı 30 TL oldu. Bu yaz dondurma yemek hayal olacak...

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte dondurma keyfi yapmayı bekleyenler için üzücü haber geldi. Ünlü dondurma markası Algida, zamlı fiyat listesini açıklayarak birçok dondurma severi şaşkına çevirdi. En ucuz dondurmanın dahi fiyatının artmasıyla birlikte, bu yaz dondurma yemek hayal olabilir.

MAGNUM 45 TL OLDU

Algida'nın zamlı fiyat listesine göre en ucuz dondurmanın fiyatı 5 TL'ye yükseldi. Herkesin favorisi olan ve tercih edilen Magnum'un fiyatı ise 45 TL'ye kadar çıktı.

Kornet dondurmaların fiyatları ise 30 TL'den başlıyor, daha uygun fiyatlı seçenekler bulmak ise oldukça zorlaşıyor. Hatta 30 TL'den daha ucuz bir kornet bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

Algida'nın zamlı fiyatlarından etkilenen bir diğer ürün ise Classics oldu. Özellikle çocukların tercih ettiği uygun fiyatlı dondurmaların fiyatı da 15 TL'ye yükseldi.

Sosyal medyada kullanıcılar Algida'nın zamlı fiyatlarına "Buzlukta lezo yapacağız bu yıl" "Magnum'un 3 lira olduğu dönemler kıymetini bilemedik" gibi yorumlar yapıldı.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2024.03.27 15:12 - Son Güncellenme: 2024.03.27 16:51 - HABER MERKEZİ
A