AK Parti Mudanya B.B. Adayı Dinçer: Turizmi canlandırmamız gerekiyor

AK Parti Mudanya B.B. Adayı Dinçer: Turizmi canlandırmamız gerekiyor

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'la birlikte Mudanya'da STK, dernek ve vatandaşlarla buluşan AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, "İlçemizin tarihi yapılarını ayağa kaldırıp, turizmini canlandırmamız gerekiyor. Bunun için Bakanlığımız'la önemli istişarelerde bulunduk" dedi.

2024.03.16 12:41 - Son Güncellenme: 2024.03.16 12:54 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
AK Parti Mudanya B.B. Adayı Dinçer: Turizmi canlandırmamız gerekiyor

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı olan Gökhan Dinçer, seçim çalışmaları yoğun tempoda sürdürüyor. Gittiği her yerde yoğun ilgi ve sevgi ile karşılanan Dinçer, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'la birlikte Sivil Toplum Kuruluşları, dernek yetkilileri, vatandaş ve esnafla biraraya geldi.

TURİZMİ CANLANDIRMALIYIZ

Mudanya'nın Bursa'nın diğer ilçelerinden tarih, kültürü ve turizm açısından daha zengin olduğunu belirten AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, "Ancak, ilçemizin tarihi yapılarını ayağa kaldırıp, turizmini canlandırmamız gerekiyor. Bunun için Bakanlığımız'la önemli istişarelerde bulunduk. Hükümetin desteği çok önemli. Mudanya, Bursa'nın olduğu kadar Türkiye'nin de önemli ve kıymetli ilçelerinden biri. Bu anlamdaki değerini ortaya çıkarmak için desteklerini almaya devam ediyoruz. Projelerimize destek olmak için kendilerinden gerekli sözleri aldık" şeklinde ifade etti.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ise Mudanya'nın Osmanlı'ya başkentlik yapmış Bursa'nın güzide ilçelerinden bir tanesi olduğunu belirtti. Mudanyalılar'dan destek sözü alan Alpaslan, "Mudanya, kültür, tarih ve turizm açısından önemli ilçelerin başında geliyor. AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer ile Mudanya'ya neler kazandırabiliriz diye bazı ziyaretlerde bulunduk. Vatandaşlarımızın refahını daha ileriye nasıl taşırız diye herkesle görüşüyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak Mudanya'yı daha ön plana çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Mudanya bunu hak ediyor. Türkiye'nin her köşesini turizm açısından değerlendirmemiz gerekiyor. Bursa'da bu potansiyele sahip bir şehir. Mudanya da sahili, tarihi evleriyle tam bir turizm köşesi gibi. Önümüzdeki dönem Cumhur İttifakı belediyeciliğiyle çok güzel yatırımları Mudanya'ya kazandıracağız" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.03.16 12:41 - Son Güncellenme: 2024.03.16 12:54 - HABER MERKEZİ
A