23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bakış Anaokulu'nda coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bakış Anaokulu'nda coşkuyla kutlandı

Bakış Anaokulu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla harika bir yürüyüş gerçekleştirdi.

2024.04.29 10:34 - Son Güncellenme: 2024.04.29 10:52 - Bursa Bölge - BÜLTEN
A
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bakış Anaokulu'nda coşkuyla kutlandı

Bakış Anaokulu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

Anaokulu Müdürü İdil İDİN, Müdür Yardımcısı Atilla ALAGÖZ, öğretmenler ve veliler, Türk bayraklarıyla gururla yürüyen öğrencilere eşlik etti.

Marşlar eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşü, 23 Nisan Mahallesini neşeyle inletti. Bando Takımının muhteşem performansı, öğrencilere ve mahalle sakinlerine coşkuyla eşlik ederken, mahalle sakinleri dükkanlardan ve balkonlardan kutlamaya katıldı.

Törende, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı.

Ardından, 3, 4 ve 5 yaş öğrencileri eğlenceli danslar ve neşeli şarkılarla renkli bir gösteri sergilediler. Bakış Anaokulu Müdürü İdil İDİN ve Müdür Yardımcısı Atilla ALAGÖZ, korteje liderlik ederek etkinliği coşkuyla yönetti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bakış Anaokulu'nda velilerin de katılımıyla büyük bir neşe ve heyecan içinde kutlandı. Bu özel gün, ulusal egemenliğin ve çocukların önemini vurgulayan anlamlı etkinliklerle dolu geçti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.29 10:34 - Son Güncellenme: 2024.04.29 10:52 - BÜLTEN
A