Hasan Yalçın

Hasan Yalçın

Bursa Büyükşehir'de dağ yöresinden 4 isime önemli görev

2024.04.25 09:01 - Son Güncellenme: 2024.04.25 09:01
A

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yerel seçimlerin ardından çalışmalarına start verirken, yeni dönemde çalışacağı kadroları da şekillendirmeye başladı.

Başkan Bozbey'in Bursalılara ilk müjdesi ise yüzde 25 oranında suya indirim yapması oldu.

Yabancı tabelaları Türkçe olarak değiştirmesi de Bursalılar tarafından sosyal medyada gündem olurken, büyük takdir de aldı...

Büyükşehir Belediyesi'nde dağ yöresinin yetiştirdiği önemli isimlere gelecek olursak; ilk isim Sedat Akar oldu. Akar, Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Tarım A,Ş Genel Müdürü olarak atanarak, görevine başladı.

İkinci isim ise henüz netlik kazanmasa da adını sıkça duyduğumuz yine yörenin yetiştirdiği önemli isimlerden biri... Bursa Terminali'nin ilk genel müdürü Fahrettin Beşli...

2019'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davetiyle üstlendiği İstanbul Otogarı Genel Müdürü görevini yürüten Fahrettin Beşli'nin, Bursa Büyükşehir Belediyesi Burulaş Genel Müdürlüğü'ne getirileceği aldığımız bilgiler arasında...

Bir diğer önemli isimlerden biri de, yörenin önemli isimlerinden biri Mustafa Gazioğlu... Gazioğlu, Başkan Bozbey'in çalışma ekibinde, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Yardımcılığı'na getirilen isimlerden....

Bu arada Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcılığı ve bir çok önemli görevlere getirilen isim Remzi Çınar da, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in ekibinde yer alacak isimler arasında... Kendisine belediyenin yönetim kadrolarında ve şirketlerinde üst düzey görev verileceği dillendiriliyor.

Ayrıca Bozbey'in çalışma ekibinde dağ yöresinin yetiştirdiği bir çok önemli isimlerinde yer alacağını yine gelen bilgiler arasında.

Özetleyecek olursak; dağ yöresinin değerleri ve benim bildiğim ismi hiç duyulmamış, iş insanı, siyasetçi, akademisyen, danışman, pırıl pırıl zeki çok evladı, evlatları var. Artık onların da sahada yerini almasını ümit ediyorum.

Yeni dönemde; gelişen, yöresine sahip çıkan, 4 dağ ilçesine bir taş koyarak gelecek nesillere örnek olacak başarılı çalışmalara imza atacak, hizmette yarışacak bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Gerçekten Uludağ'ın arka yüzü bir cennet ve bizlerde o cennette yetişen fidanlarız.

Şimdi bu fidanlara sahip çıkma vakti..

Esen kalın.


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları