Osmangazi Belediye Başkanı Aydın'dan müjde: 4 kreş açıyoruz

Osmangazi Belediye Başkanı Aydın'dan müjde: 4 kreş açıyoruz

Bursada Bugün Medya Yönetimi olarak Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'a "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulunuldu. Gerçekleştirilen ziyarette yakın zamanda hayata geçecek olan projelerinden bahseden Aydın, 4 kreş yapılacağını açıkladı.

2024.05.02 12:39 - Son Güncellenme: 2024.05.02 13:46 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Osmangazi Belediye Başkanı Aydın'dan müjde: 4 kreş açıyoruz

31 Mart Yerel seçimlerin ardından yüzde 46,36 oy alarak Osmangazi Belediye Başkanı olarak seçilen Erkan Aydın'a Bursada Bugün Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Yılmaz, Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zeynep Çelik, köşe yazarları Hasan Boztürk ve Çetin Sabırlı ile "Hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirildi. Projelerinden bahseden Aydın, açılacak olan kreşler hakkında bilgiler verdi. 

BAŞKAN AYDIN'DAN 4 KREŞ MÜJDESİ

Gerçekleştirilen ziyarette Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 4 kreşin açılacağı müjdesini verdi. Ağustos-Eylül aylarında açılışların gerçekleştirilebileceğinin altını çizen Aydın, kreşlere çalışan anneler için büyük önem verdiklerinden bahsetti. Ödeme koşullarının maliyeti karşılayacak şekilde olmasının planladığından söz eden Aydın kreş açılacak mahalleleri de sıraladı. 

Kreşler; KüçükbalıklıYunuseli, Demirtaş Sakarya ve Demirtaş Barbaros mahallelerinde faaliyete geçecek.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.02 12:39 - Son Güncellenme: 2024.05.02 13:46 - HABER MERKEZİ
A