Bursa'da geleneksel 1 Mayıs coşkusu

Bursa'da geleneksel 1 Mayıs coşkusu

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu (İKK), DİSK, KESK, Eğitim Sen, Bursa Tabip Odası, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanlığı ve birçok sendika 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı için Stadyum Caddesi'nde toplandı.

2024.05.01 12:43 - Son Güncellenme: 2024.05.01 15:58 - Bursa Bölge - CEREN SÜMBÜL
A
Bursa'da geleneksel 1 Mayıs coşkusu

CEREN SÜMBÜL - MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu (İKK), DİSK, KESK, Eğitim Sen, Bursa Tabip Odası, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanlığı ve birçok sendika 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nda işçi haklarının korunması için bir araya geldi. Stadyum Caddesi'nde başlayan yürüyüş Kent Medyanı'nda son buldu.

Gerçekleştirilen yürüyüşe Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Bursa İlçe Başkanlıkları, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala,  CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk katıldı. 

BAŞKAN BOZBEY YÜRÜYÜŞE KATILDI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yürüyüşe katıldı. Bozbey, 1 Mayıs'ın bir gün değil her zaman kutlanması gerektiğini belirterek tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladı.

TAKSİM ANILDI

Birçok odanın, sendikanın ve siyasinin katıldığı 1 Mayıs yürüyüşünde Taksim anıldı. CHP Gençlik Kolları, 'Her yer Taksim her yer direniş' sloganlar attı.

KENT MEYDANINA YÜRÜNÜLDÜ

Yürüyüş Kent Meydanı'nda sonlanırken vatandaşlar yapılacak konuşma için meydanda toplandı.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal'dan pankart açıklaması

Bursa'da geleneksel 1 Mayıs coşkusu

İLGİLİ GALERİ

Bursa'da geleneksel 1 Mayıs coşkusu

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.01 12:43 - Son Güncellenme: 2024.05.01 15:58 - CEREN SÜMBÜL
A