Beşiktaş'ın transferde yeni hedefi: Aissa Laidouni

Beşiktaş'ın transferde yeni hedefi: Aissa Laidouni

Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken, Fransız basını orta saha için yeni bir ismin gündeme geldiğini ileri sürdü.

2022.12.12 11:22 - Son Güncellenme: 2022.12.12 11:22 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Beşiktaş'ın transferde yeni hedefi: Aissa Laidouni

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını Antalya'da sürdürürken kadroda yaşanacak değişim için de çalışmalar gerçekleştiriliyor. Siyah-Beyazlılar, ara transferde nokta atışı takviyeler adına hummalı bir çaba içerisinde. Bu doğrultuda Beşiktaş'ın yeni bir ismi listesine dahil ettiği belirtildi.

REDMOND ATTI GALİBİYET GELDİ

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Antalya'nın Belek turizm merkezinde kamp yapan Beşiktaş, ikinci hazırlık maçında Belçika Pro Lig ekiplerinden Westerlo ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Charleroi maçının aksine Westerlo karşısında takımını 4'lü savunmayla sahaya sürdü. 4-3-3 sistemiyle sahaya yayılan Siyah- Beyazlılar'da, dikkat çeken detaylar Dele Alli'nin santrfor, Necip Uysal'ın ise bu kez orta sahada oynaması oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında pozisyona girmekte zorlanan Beşiktaş, ikinci devrenin sonunda aradığı golü buldu. 87'nci dakikada Tayfur Bingöl'ün uzun pasıyla savunma arkasına sarkan Redmond, sol çaprazdan ceza sahasına girdikten sonra sol ayağıyla yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.

N'KOUDOU'YA TALİP

Beşiktaş'a geldiği günden beri istenilen katkıyı bir türlü veremeyen Georges-Kevin N'Koudou'ya Yunanistan ekibi AEK talip oldu Yunan basınında çıkan haberlere göre kulübün, oyuncunun menajeriyle temaslara başladığı öğrenildi.

Kara Kartal'ın sezon sonu sözleşmesi bitecek Kamerunlu sol kanat oyuncusu ile kontrat yenilemeyeceği iddia edilmişti. Beşiktaş, 27 yaşındaki oyuncuyu 22 Ağustos 2019'da İngiliz ekibi Tottenham'dan %50'sine 4.5 milyon Euro ödeyerek kadrosuna katmıştı.

FRANSIZ BASINI DUYURDU

Siyah-Beyazlılar, ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürürken, orta saha için yeni bir ismin gündeme geldiği iddia edildi... Fransız basını, Kartal'ın, Ferencvaros'tan Aissa Laidouni'yle ilgilendiğini öne sürdü.

Ocak ayında orta sahaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. Ön libero takviyesi için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar'ın, Tunuslu oyuncu Aissa Laidouni için harekete geçtiği iddia edildi.

Foot Mercato internet sitesinde yer alan habere göre Kara Kartal, Macaristan'ın Ferencvaros takımında forma giyen Laidouni ile ilgileniyor. Haberde, Beşiktaş'ın yanı sıra bazı İngiliz kulüpleri, Celtic ile Wolfsburg'un da Tunuslu oyuncuyla ilgilendiği bildirildi. Özellikle de kulübü Ferencvaros'un, 4 milyon Euro'luk tazminat karşılığında Laidouni'yi bırakmaya hazır olduğu ifade edildi.

DEĞERİ 4 MİLYON EURO

Aissa Laidouni'nin güncel piyasa değeri 4 milyon Euro. Laidouni, 28 kez Tunus Milli Takım formasını giyerken, 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Tecrübeli oyuncu 2020 yılında Romen ekibi Voluntari'den Ferencvaros'a transfer oldu. Macar ekibi Laidouni'yi 600 bin Euro karşılığında transfer etti.

Laidouni kulüp kariyerinde 208 karşılaşmada forma giydi. Tunuslu oyuncu toplamda 19 gol atarken, 22 de asist yaptı. Yıldız orta saha, Fransa'da Angers ve Chambly takımlarının da formasını giydi. Laidouni bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor 'a karşı 2 maçta da forma giydi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2022.12.12 11:22 - Son Güncellenme: 2022.12.12 11:22 - HABER MERKEZİ
A